Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

As buvau visu amziu sules rinktinese su kuria kaune daug pasiekem ir pirmu ir antru vietu paskutini karta pries du metus antroji vieta kaune is mokyklu..zaidziu dar iki siol kauno megeju lygoj taip kad treniruojuos kas dien ir zinau visus krepsinio elementus ir kiti savo skurdzios nuomones neikis man .bus galimybiu sumesim butinai senuk

Comment

Gal jau raminkis, kiek gi galima?

Comment

Parašė Kaifas
        Nu zmogus gal pasigirti nori ,nors jauciu jis nieko nera pasiekes tik meluoja
        Visi kas uz Zalgiri meluoja, ane? O siaip tai zaidimas vidurines mokyklos rinktinej ar megeju lygose tai nera didelis pasiekimas kuriuo labai pasigirsi, todel ir meluoti nera prasmes.

Comment

Parašė D-Mason Rodyti pranešimą
          As buvau visu amziu sules rinktinese su kuria kaune daug pasiekem ir pirmu ir antru vietu paskutini karta pries du metus antroji vieta kaune is mokyklu..zaidziu dar iki siol kauno megeju lygoj taip kad treniruojuos kas dien ir zinau visus krepsinio elementus ir kiti savo skurdzios nuomones neikis man .bus galimybiu sumesim butinai senuk
          Na tai šaunuolis, gerai tau Bet kam kitus durniais laikyt. Ar krepšiniu domėtis gali tik tie, kas jį žaidžia? Nors nepraleisčiau progos pamatyt, kaip paispūtėliai pastatomi į vietą

Comment

Esu karta zaides uz savo daugiabucio namo rinktine kieme, pries kita nama. Mes laimejom tada. As imeciau 4 taskus.

Comment

Matau prieš krepšinį kyla aistros

Comment

Ar po šio vakaro šios temos neištiks kaip temos "Tolerancija Lietuvoje" likimas?

Laikas parodys
                gera gyventi gerai

Comment

Su pergale Ryto gerbėjus !

O Jomantas su savo "darbeliais" užknist pradeda.
                  Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Su pergale. Tai, kad ir prieš patį Jomantą nemažai darbelių buvo.

Comment

Jau teiseju toki darba pirma kart per savo trumpa gyvenima maciau, toks sukimas negali buti toleruojamas ateityje, tokia meslo komanda naikint nuo Lietuvos, ryta lauk, nera siai dienai krepsinio, nes viska valdo suskreteliu klubas, geda butu sirgt uz tokia komanda! Siandien pasibaisejau LT krepsiniu... "Aciu" uz tai rytui, meslas!

Comment

Parašė Aiwa Rodyti pranešimą
                        Jau teiseju toki darba pirma kart per savo trumpa gyvenima maciau, toks sukimas negali buti toleruojamas ateityje, tokia meslo komanda naikint nuo Lietuvos, ryta lauk, nera siai dienai krepsinio, nes viska valdo suskreteliu klubas, geda butu sirgt uz tokia komanda! Siandien pasibaisejau LT krepsiniu... "Aciu" uz tai rytui, meslas!
                        Bravo
                        P.S. Aš apie Žalgirio sirgalius kitokios nuomonės nei apie šį. Kadangi buvau Siemense, kur Žalgirio sirgalių labai daug,ir kiek skaitau komentarus internete, apie juos(didžiają dalį) nuomonė tikrai gera.Man daug labiau nepatinka, kad kai kurie Ryto gerbėjai nemoka gražiai švęsti pergalės.

Comment

Tragedija, ane?
                          Baisu kaip mes nemokam pralaimėti.

Comment

Normalius žmones - su pergale. Labai malonu, kad tai prieš šventes, su kuriomis ir sveikinu visus!!!

p.s. Tulžies liejimui yra Delfis

Einu toliau pratęsiu
                            gera gyventi gerai

Comment

Man idomiau kaip "mes" (rytas) nemokam laimet... As uz krepsini, kaip zaidima, man puiku, kai laimi Siauliai, Neptunas, sakalai, ar kokia kita komanda, nes vyksta rungtyne, grazu ziuret zaidzia saziningai, niekada nerasau, kai Zalgiris pralaimi rungtynes po KREPSINIO, o ne cirko rungtyniu. O jus sokat plojat ten iskart dedat ant musu, kaimais vadinat... Bet juk nebuvo cia grazios rungtynes, ne sportas cia.. Geda man uz tokias nesamones. Aciu uz demesi, neketinu diskutuot...

Comment

Parašė Kema Rodyti pranešimą
                                Normalius žmones - su pergale.
                                Gal galim kitu kampu pavaryti? Normalius žmones ne su pergale...
                                Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                                Dordrechtas/Haarlemas
                                Nesebaras/Plovdivas
                                Kiolnas

Comment

Sveikinu "normalius" žmones, kad kaip visada išliko savimi ir daro, ką moka geriausiai - verkšlena. Nepavyko vienos rungtynės ir vėl visi kalti, bet tik ne "normalūs" žmonės. O, kad problema va čia: Marko Popovičius 4 tšk, Jonas Mačiulis 3 tšk, Michaelas Bradley 1 tšk, tai "normaliems" žmonėms giliai... Be to, Rytas metė 14 baudų, Žalgiris - 19. Kas vertė 27 tritaškius mest? Teisėjai? Klounizmas. Priekinė Žalgirio linija buvo apvalainas O (bublikas) šiandien.

Comment

O jus sokat plojat ten iskart dedat ant musu, kaimais vadinat...
                                    Tavo, kaip ir D-mason problema ta, kad bandai čia kišti kažką ko šiame forume nebūna. Palikim viską ten kur visa tai ir yra - delfio komentaruose, sportale ar dar kažkur, o į šį forumą to nekelkim.

Bet juk nebuvo cia grazios rungtynes, ne sportas cia.. Geda man uz tokias nesamones.
                                    Aišku, kad nesąmonės, nes Žalgiris pralaimėjo prieš Lietuvos rytą. Jei būtų laimėjęs, viskas būtų gerai. Jei būtų pralaimėjęs prieš kitą komandą irgi viskas būtų gerai. Ar ne taip?

Comment

Parašė tivoli Rodyti pranešimą
                                      Gal galim kitu kampu pavaryti? Normalius žmones ne su pergale...
                                      Pilnai pritariu.
                                      gera gyventi gerai

Comment

Edd, deje nebutu man gerai, nepazysti manes, tad nereik sneket uz mane. As nesu eilinis tik Zalgirio fanas, as labai megstu tikra krepsini, dauguma komandu lietuvoje toki ir zaidzia, niekada nevaryciau taip ant komandos jei po svariu rungtyniu islostu pries mano megiama... Bet labai nemegstu akivaizdaus sukimo. ir tiek. Esu karstas zmogus, tad sakau kas ant liezuvio galo, ypac isgeres...

Comment

Nezinau ar kur nors jau ideta sita tema

http://www.krepsinis.net/news.php?news_id=75176

Seimas smogia Lietuvos krepšiniui

Comment

Working...
                                          X