Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Iš šios analizės bent man tai matosi, kad pas rytą laiko išsibarstymas per visas lygas panašus. T.y. tie, kas žaidžia EuroLygoje - daugiau žaidžia ir kitur, kai tuo tarpu Žalgiryje truputį daugiau žaidžia jaunesni (mažiau aktyvūs EL) žaidėjai.

Comment

Ačiū Rytui už Kalėdinę dovanėlę

p.s. dar dabar rankos dreba
      gera gyventi gerai

Comment

Hollis Hollis Hollis, Chuck Chuck Chuck...
        Na ir panervino... Įdomu, ar žydai susilauks už butelius (ar ką ten mėtė) sankcijų? Hollis Hollis Hollis... Eidson Eidson Eidson... Hollis Hollis Hollis...

Comment

Nu šiandien Eidsonas ir ypač Price šiandien buvo tiesiog nepakartojami. Tie jo tritaškiai man isteriją įvarė (aišku geraja prasme )) Sveikinu visus su pergale !

Comment

su pralaimejimu

Comment

Sveikinimai visiems su gera pergale !

Parašė Mjso Rodyti pranešimą
              su pralaimejimu
              Čia humoras ?
              „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Price'as ne žmogus, jis - Dievas
                You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Parašė Tadas Rodyti pranešimą
                  Sveikinimai visiems su gera pergale !

Čia humoras ?
                  ne.as palaikau Zalgiri. Ir man ryto laimejimas lygus pralaimejimui. Gal neutralus,gali palaikyti abi komandas, bet as gerbiu tik savo komanda. ZALGIRI!

Comment

/\ Turėjai progą patylėti...Kai kada susilaikymas yra geriausias dalykas, nes dabar pasipils komentarų gausa.
                    Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                    Dordrechtas/Haarlemas
                    Nesebaras/Plovdivas
                    Kiolnas

Comment

Parašė tivoli Rodyti pranešimą
                      /\ Turėjai progą patylėti...Dabar pasipils komentarų gausa.
                      Reikia tiketis manes nesmerks uz mano nuomone.Nepriesiska

Comment

Parašė Mjso Rodyti pranešimą
                        ne.as palaikau Zalgiri. Ir man ryto laimejimas lygus pralaimejimui. Gal neutralus,gali palaikyti abi komandas, bet as gerbiu tik savo komanda. ZALGIRI!
                        Aš taip pat palaikau Žalgirį, bet man tai netrukdo palaikyt ir Ryto tarptautinėse rungtynėse.
                        Taigi sveikinimai su gražia pergale
                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Su LR pergale vilniečiai!!! Galas nerealus.

IT. Sicilija
                          PT. 11 dienų Portugalijos keliais
                          LT. Kaunas 2009.01.04

Comment

Parašė tivoli Rodyti pranešimą
                            /\ Turėjai progą patylėti...Kai kada susilaikymas yra geriausias dalykas, nes dabar pasipils komentarų gausa.
                            nera cia ko komentuot, zmogelis parode savo lygi. kad ir turi daugiau fanu zalgiris nei rytas, bet akivaizdu, kad ir fruktu daugiau pas jus yra, nemaciau, kad cia kas atvirai is vilnieciu dziaugtusi zalgirio nesekmemis. tiesiog aklas fanatizmas. su pergalem, ir laukiam sestadienio fiestos pasiseke dar nugriebt pora bilietu

Comment

kur cia tas mindagas ar kas ten toks lai paskaiciuoja ryto lietuviu taskus,nes sian tai juokingai atrodo DDDD Lietuvos rytas DD Su Pergale pasauli D

Comment

Parašė D-Mason Rodyti pranešimą
                                kur cia tas mindagas ar kas ten toks lai paskaiciuoja ryto lietuviu taskus,nes sian tai juokingai atrodo DDDD Lietuvos rytas DD Su Pergale pasauli D
                                nuva dar vienas klounas islindo jei nezinai ka paskyt protingo kam isvis kliedet? papasakok kas vakar zalgiri istrauke pokstininke?
                                Paskutinis taisė batman; 2007.12.20, 23:28.

Comment

Parašė batman Rodyti pranešimą
                                  nuva dar vienas klounas islindo jei nezianai ka paskyt protingo kam isvis kliedet? papasakok kas vakar zalgiri istrauke pokstininke?
                                  Kas tau cia klounas nevykeli? gal ne tiesa sakau? taip sunku pripazinti? oj patinkat man jus rytfaniai vakar visuose krepsinio portaluose jus reket kad zalgiris laimejo fuksovais tritaskiais ir kad legionieriai sumete zymiai daugiau tasku. Nu bet kai jusu paciu komanda vien tritaskiais visas rungtynes atlose ir kai lietuviai(is) imete 9 taskus ,tai isvada tik viena tu esi klounas kad dar bandai man kazka prikisti.as pasakiau savo nuomone ir ja pagrindziau ,o tu eilinis rytfani ir vel nusvaigai klounas.. DD su pergale pasauli DD

Comment

Tu gal eik į krepšinis.net ir ten aiškink apie tai ką ? nemanau kad kuris nors iš mūsų kažką Ž atžvilgiu vakar blogo sakė. Tipinis internetinis šuva ...

Comment

Parašė Pedigree Rodyti pranešimą
                                      Tu gal eik į krepšinis.net ir ten aiškink apie tai ką ? nemanau kad kuris nors iš mūsų kažką Ž atžvilgiu vakar blogo sakė. Tipinis internetinis šuva ...
                                      Na stai prasau du rytfaniu komentarai abiejuose izeidziantys zodziai ir jokiu argumentu D su pergale pasauli D

Comment

Parašė D-Mason Rodyti pranešimą
                                        Kas tau cia klounas nevykeli? gal ne tiesa sakau? taip sunku pripazinti? oj patinkat man jus rytfaniai vakar visuose krepsinio portaluose jus reket kad zalgiris laimejo fuksovais tritaskiais ir kad legionieriai sumete zymiai daugiau tasku. Nu bet kai jusu paciu komanda vien tritaskiais visas rungtynes atlose ir kai lietuviai(is) imete 9 taskus ,tai isvada tik viena tu esi klounas kad dar bandai man kazka prikisti.as pasakiau savo nuomone ir ja pagrindziau ,o tu eilinis rytfani ir vel nusvaigai klounas.. DD su pergale pasauli DD
                                        apakes zmogelis busi matyt, pilnas kompleksu, dabar surask kur sakiau ka apie zalgirio varzybas vakarykstes??? ir tai kad zalgiris laimejo trajakais ir legionieriu deka yra tikrai teisa, o pats to pripazinti nenori ? ir rytas panasiai sulose siandien, na ir kas? svarbu abu laimejo. nu ir pridygo zalgrybiu sivakara (neisizeiskit tikri zalgirio fanai, gerbiu visas komandas, taciau tokie veikejai kaip d-mason mazu maziausiai verti zalgrybio vardo)
                                        Paskutinis taisė batman; 2007.12.20, 23:40.

Comment

cūciau kiek gali kartot tą su pergale pasauli ? Kokių tau dar argumentų reikia ? Tau argumentas PERGALĖ nokia arenoje kurioje nieks dar nelaimėjo ir apskritai serija su maccabi 4:0 per mažas argumentas ?

Comment

Working...
                                          X