Iš šios analizės bent man tai matosi, kad pas rytą laiko išsibarstymas per visas lygas panašus. T.y. tie, kas žaidžia EuroLygoje - daugiau žaidžia ir kitur, kai tuo tarpu Žalgiryje truputį daugiau žaidžia jaunesni (mažiau aktyvūs EL) žaidėjai.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Tadas Rodyti pranešimąSveikinimai visiems su gera pergale !
Čia humoras ?
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimą/\ Turėjai progą patylėti...Dabar pasipils komentarų gausa.
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąne.as palaikau Zalgiri. Ir man ryto laimejimas lygus pralaimejimui. Gal neutralus,gali palaikyti abi komandas, bet as gerbiu tik savo komanda. ZALGIRI!
Taigi sveikinimai su gražia pergaleMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimą/\ Turėjai progą patylėti...Kai kada susilaikymas yra geriausias dalykas, nes dabar pasipils komentarų gausa.
Comment
-
Parašė D-Mason Rodyti pranešimąkur cia tas mindagas ar kas ten toks lai paskaiciuoja ryto lietuviu taskus,nes sian tai juokingai atrodo DDDD Lietuvos rytas DD Su Pergale pasauli DPaskutinis taisė batman; 2007.12.20, 23:28.
Comment
-
Parašė batman Rodyti pranešimąnuva dar vienas klounas islindo jei nezianai ka paskyt protingo kam isvis kliedet? papasakok kas vakar zalgiri istrauke pokstininke?
Comment
-
Parašė Pedigree Rodyti pranešimąTu gal eik į krepšinis.net ir ten aiškink apie tai ką ? nemanau kad kuris nors iš mūsų kažką Ž atžvilgiu vakar blogo sakė. Tipinis internetinis šuva ...
Comment
-
Parašė D-Mason Rodyti pranešimąKas tau cia klounas nevykeli? gal ne tiesa sakau? taip sunku pripazinti? oj patinkat man jus rytfaniai vakar visuose krepsinio portaluose jus reket kad zalgiris laimejo fuksovais tritaskiais ir kad legionieriai sumete zymiai daugiau tasku. Nu bet kai jusu paciu komanda vien tritaskiais visas rungtynes atlose ir kai lietuviai(is) imete 9 taskus ,tai isvada tik viena tu esi klounas kad dar bandai man kazka prikisti.as pasakiau savo nuomone ir ja pagrindziau ,o tu eilinis rytfani ir vel nusvaigai klounas.. DD su pergale pasauli DDPaskutinis taisė batman; 2007.12.20, 23:40.
Comment
Comment