Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

P.S. kas laiko kiekvienos komandos apdovanojimus? Kodėl nėra Raslano "Žalgirio" nuotraukoje?

Comment

/\ baik jau pas mus gi kirkilis stovi dzin tas pėška raslanas

Comment

Parašė aMariux Rodyti pranešimą
        Mačiulis gal ir pabrangs, o apie Jankūno pabrangimą reiktų pamiršt... Užmigo ant laurų.

Toliau - kelintos rungtynės iš eilės nesuprantu Grigo sprendimų. Lošiama praktiškai 7 žaidėjais, visiškai neišnaudojami Kalnietis bei Šalenga. Toliau - kokio velnio iki rungtynių galo laikomas Jurakas? Kovingas - tiesa, bet kas daugiau iš jo? Jankūnas "sėdęs", bet nemanau, kad "sėdęs" jis prastesnis už Juraką... Kitas dalykas - kodėl prieš 4 kėlinio pabaigą keičiamas puikiai lošiantis Popo? Kuriam galui aikštėj laikomas grybą pjaunantis Collins? O gal aš per daug priekabiauju? Bet man kartais atrodo, kad Grigui ne prie širdies Kalnietis, Popo, Jankūnas ir Šalenga... Nors kaip ir sakiau - gal aš per daug noriu...
        Vakar zaide viso 10 krepsininku, is ju du - trumpai. Mantas - 4min., Salenga - 7min.
        Salenga, deja, dabar ne formoje. Paskutinese rungtynese su latviais pramete visus 5 metimus, vakar irgi nepataike. Gynyboje pries Guroviciu suzaide gerai, kaip ir rungtynese Kaune. Maciulis siuo metu zaidzia geriau uz Salenga, todel jis ilgiau ir buna aiksteleje. Komandai labai reikalingas didesnis Salengos indelis. Tikiuosi jis si sezona dar atsiskleis.
        Mantas turi gera prasiverzima ir tikrai nebloga paskutini pasa, taciau dar nesugeba pakankamai gerai ir tiksliai vadovauti visam puolimui. Colinsas tai daro zymiai geriau. Vakar, kas jam nebudinga, Colinsas daug pramete is zaidimo ir lipo i medi(5 stogai!?), taciau mete 12 baudu, is ju pataike 10. Kai Colinsas aiksteleje zaidimas, kaip taisykle, zymiai ramesnis ir organizuotesnis.
        Popa pakeites Braunas galima sakyti imete lemiamiausia tritaski) Taciau Popas vakar suzaide puikiai. Man patiko kad Grigas ryzosi vienu metu laikytu aiksteleje Popa, Brauna ir Colinsa.
        Jurako indelis i pergale vakar buvo kiek didesnis nei Jankuno. Abu zaide po 20min. Jurakas pelne 7tsk., naudingumas - 8 balai. Paulius - 5 tsk. ir 4 naudingumo balai. Jankunas turetu pagerinti zaidima, komandai reikalingas aktyvesnis ir tikslesnis Jankunas.

Comment

atsiminkit visam laikui - grigas yra ramaus pozicinio žaidimo šalininkas, ir nieko čia nepakeisi, jis tik kartais mėgsta sukelt chaosą, įmesdamas į aikštę popą ir kalną kalrtu, kad išbudintų browną ir DC. bet šiaip naujovė pas jį tokia - pamatė, kad penketas, kuriame yra brownas popo ir DC, yra šluojantis viską nuo kelio puolime, nelabai vaistų randa varžovai prieš šitą penketą, nes prieš bet kurį iš šio trejeto gynybą dvigubunti yra peilis po kaklu, vis tiek tada kažkuris liks laisvas ir smeigs tritaškį. patinka man taip apie Žalgirį kalbėti, išvis jau nebeatsimenu, kad tris pergales iš eilės ėmę buvo

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą

P.S. kas laiko kiekvienos komandos apdovanojimus? Kodėl nėra Raslano "Žalgirio" nuotraukoje?
            kur cia bajeris? tai kad uzsienieciai laiko juos, pas ryta latviai, o zalgirio amerikietis ir vienas diedas

Comment

Pas rytą vainauskėlis, o pas Ž - komandos kapitonas.

Comment

Pas rytą vainauskėlis, o pas Ž - komandos kapitonas.
                tai juk vainauskas nelaiko, isiziurek geriau, o zalg. kapitonas beje dar ir ne leituvis, zodziu paranoja kazkokia vaidenas tau visur siaubunas vainauskas ir visi blogieji ryto vyrukai

Comment

Parašė batman Rodyti pranešimą
                  tai juk vainauskas nelaiko, isiziurek geriau, o zalg. kapitonas beje dar ir ne leituvis, zodziu paranoja kazkokia vaidenas tau visur siaubunas vainauskas ir visi blogieji ryto vyrukai
                  koks skirtumas

Comment

koks skirtumas

Mažiau alkoholio vartok ir nebus skirtumo
                    Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Kirkilas nuotraukose kažko nusiminęs atrodo
                      Šiaip Grigas, pastebėjau, EuroLygoje į aikštę leidžia viską, kas geriausia, o LKL/BBL, jei tik įmanoma - praščiausią komandos dalį, o geriausius taupo. Bent man taip pasirodė. Taip ir Kalnietis su Paulium tobulėti gali, ir legionieriai nuo traumų labiau saugomi
                      P.S. rytu nesidomiu,tai gal galėtų kas papasakoti, kaip su juo? Nes keista būtų, jei ryte būtų taupomi geriausi žaidėjai BBL/LKL, ir sumetinėtų pastoviai +30
                      Paskutinis taisė somis; 2007.12.20, 14:24.

Comment

Parašė somis Rodyti pranešimą
                        Kirkilas nuotraukose kažko nusiminęs atrodo
                        O Raslanas su Rytu ypatingai laimingas. Skaiciuoja kiek jo nuodemiu laikrastis didelis, storas, labai teisingas nepagarsins ir kiek kartu jis bus pagirtas tarp kitu veikeju. Be to jis ramus ir uztikrintas - jo nuotraukos visuose koncerno LR leidiniuose, o ypac "intelektualiame" zurnale "Stilius" bus labai grazios
                        Paskutinis taisė vlk; 2007.12.20, 16:55.

Comment

P.S. rytu nesidomiu,tai gal galėtų kas papasakoti, kaip su juo? Nes keista būtų, jei ryte būtų taupomi geriausi žaidėjai BBL/LKL, ir sumetinėtų pastoviai +30
                          Antras pagal praleistas minutes LKL varžybose yra Martynas Gecevičius (~22 min per rungtynes), tuo tarpu Price'as, lyginant su Euroleague'os rungtynėms, žaidžia vidutiniškai 15 min trumpiau Centrų laikai per rungtynes pasiskirsto apyligiai, net Anisimov'as gauna apie 15 min, kas yra labai sveikintina
                          Apibendrinant, per LKL varžybas pasireikšti gauna visi, ypač džiugu dėl Gecevičiaus ir Anisimov'o
                          No one really knows
                          Which way the wind blows

Comment

Jei jau taip lengvai randi informaciją, tai gal netyčia palyginimui iškastum, kiek atitinkamai minučių LKL/BBL praleidžia Žalgirio žaidėjai?

Comment

Jei jau taip lengvai randi informaciją, tai gal netyčia palyginimui iškastum, kiek atitinkamai minučių LKL/BBL praleidžia Žalgirio žaidėjai?
                              negi taip sunku i lkl.lt ar bbl.net, ar i ta pati zalgiris.lt nueit?
                              No one really knows
                              Which way the wind blows

Comment

Parašė adebisi Rodyti pranešimą
                                negi taip sunku i lkl.lt ar bbl.net, ar i ta pati zalgiris.lt nueit?
                                Dėkui už šaltinius. Tuoj rasiu (3val bėgyje )

Comment

Jezau... per minutę suradau, gaudyk
                                  http://www.lkl.lt/index.php/b19sYW5n...RzPTEmc3M9MjA=
                                  http://www.bbl.net/index.php/b19sYW5...RzPTEmc3M9MjU=
                                  http://www.euroleague.net/competitio...s?clubcode=zal
                                  No one really knows
                                  Which way the wind blows

Comment

Parašė aMariux Rodyti pranešimą
                                    Mačiulis gal ir pabrangs, o apie Jankūno pabrangimą reiktų pamiršt... Užmigo ant laurų.

Toliau - kelintos rungtynės iš eilės nesuprantu Grigo sprendimų. Lošiama praktiškai 7 žaidėjais, visiškai neišnaudojami Kalnietis bei Šalenga. Toliau - kokio velnio iki rungtynių galo laikomas Jurakas? Kovingas - tiesa, bet kas daugiau iš jo? Jankūnas "sėdęs", bet nemanau, kad "sėdęs" jis prastesnis už Juraką... Kitas dalykas - kodėl prieš 4 kėlinio pabaigą keičiamas puikiai lošiantis Popo? Kuriam galui aikštėj laikomas grybą pjaunantis Collins? O gal aš per daug priekabiauju? Bet man kartais atrodo, kad Grigui ne prie širdies Kalnietis, Popo, Jankūnas ir Šalenga... Nors kaip ir sakiau - gal aš per daug noriu...

O šiaip tai vakar per pirmą kėlinį išmokiau keiktis taip, kaip dar niekada tikriausiai neteko. Gerai kad atgavo protą Žalgiriečiai po to
                                    Iš dalies su tavimi sutinku, tamsta. Tik vat dėl Kalniečio paprieštarausiu, būtų mano valia, jis eurolygoje išvis nežaistų, dabar, mano akimis, jis tik po porą kamuolių spėja prarasti, porą netaiklių metimų padaro ir viskas, tiesą sakant, baisu man būna kai kamuolys jo rankose. Neturiu nieko prieš jį kaip žmogų ar žaidėją, tačiau, mano nuomone dar ankstoka jam eurolygoje žaisti, ant suolo tegul sėdi ir mokosi, prašom .

Dėl Popo tai pilnai sutinku, man atrodo dėl to, kad mažai gauna žaisti jis ir pradėjo šnekėti jog žada palikti Žalgirį, o tai būtų didelė netektis, patys vakar matėm ką jis sugėba, tikras lyderis ir tokiam žaidėjui neleisti žaisti yra mažų mažiausiai nuodemė.

Šalenga tai toks užguitas, kad gali jis žaisti tai faktas, bet arba negauna žaisti arba išėjęs nežaidžia, atsimenu lygiai taip pat buvo ir jo paskutiniame sezone Žalgiryje iki šio, grįžus jam ir sužaidus puikiai pirmas rungtynas pamaniau, kad atsigavo žmogelis, bet dabar matau, kad vis tas pats .

Comment

"Charles Eidson" pagal BBL
                                      "Chuck Eidson" pagal LKL.
                                      Kuris tikras?

Comment

"Charles Eidson" pagal BBL
                                        "Chuck Eidson" pagal LKL.
                                        Kuris tikras?
                                        Chuck Eidson

Comment

Na va, bandžiau kažką su exeliu daryti. Prie smulkmenų labai nesikabinėkite. (dėl tvarkos - prisegu)
                                          Attached Files

Comment

Working...
                                          X