P.S. kas laiko kiekvienos komandos apdovanojimus? Kodėl nėra Raslano "Žalgirio" nuotraukoje?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė aMariux Rodyti pranešimąMačiulis gal ir pabrangs, o apie Jankūno pabrangimą reiktų pamiršt... Užmigo ant laurų.
Toliau - kelintos rungtynės iš eilės nesuprantu Grigo sprendimų. Lošiama praktiškai 7 žaidėjais, visiškai neišnaudojami Kalnietis bei Šalenga. Toliau - kokio velnio iki rungtynių galo laikomas Jurakas? Kovingas - tiesa, bet kas daugiau iš jo? Jankūnas "sėdęs", bet nemanau, kad "sėdęs" jis prastesnis už Juraką... Kitas dalykas - kodėl prieš 4 kėlinio pabaigą keičiamas puikiai lošiantis Popo? Kuriam galui aikštėj laikomas grybą pjaunantis Collins? O gal aš per daug priekabiauju? Bet man kartais atrodo, kad Grigui ne prie širdies Kalnietis, Popo, Jankūnas ir Šalenga... Nors kaip ir sakiau - gal aš per daug noriu...
Salenga, deja, dabar ne formoje. Paskutinese rungtynese su latviais pramete visus 5 metimus, vakar irgi nepataike. Gynyboje pries Guroviciu suzaide gerai, kaip ir rungtynese Kaune. Maciulis siuo metu zaidzia geriau uz Salenga, todel jis ilgiau ir buna aiksteleje. Komandai labai reikalingas didesnis Salengos indelis. Tikiuosi jis si sezona dar atsiskleis.
Mantas turi gera prasiverzima ir tikrai nebloga paskutini pasa, taciau dar nesugeba pakankamai gerai ir tiksliai vadovauti visam puolimui. Colinsas tai daro zymiai geriau. Vakar, kas jam nebudinga, Colinsas daug pramete is zaidimo ir lipo i medi(5 stogai!?), taciau mete 12 baudu, is ju pataike 10. Kai Colinsas aiksteleje zaidimas, kaip taisykle, zymiai ramesnis ir organizuotesnis.
Popa pakeites Braunas galima sakyti imete lemiamiausia tritaski) Taciau Popas vakar suzaide puikiai. Man patiko kad Grigas ryzosi vienu metu laikytu aiksteleje Popa, Brauna ir Colinsa.
Jurako indelis i pergale vakar buvo kiek didesnis nei Jankuno. Abu zaide po 20min. Jurakas pelne 7tsk., naudingumas - 8 balai. Paulius - 5 tsk. ir 4 naudingumo balai. Jankunas turetu pagerinti zaidima, komandai reikalingas aktyvesnis ir tikslesnis Jankunas.
Comment
-
atsiminkit visam laikui - grigas yra ramaus pozicinio žaidimo šalininkas, ir nieko čia nepakeisi, jis tik kartais mėgsta sukelt chaosą, įmesdamas į aikštę popą ir kalną kalrtu, kad išbudintų browną ir DC. bet šiaip naujovė pas jį tokia - pamatė, kad penketas, kuriame yra brownas popo ir DC, yra šluojantis viską nuo kelio puolime, nelabai vaistų randa varžovai prieš šitą penketą, nes prieš bet kurį iš šio trejeto gynybą dvigubunti yra peilis po kaklu, vis tiek tada kažkuris liks laisvas ir smeigs tritaškį. patinka man taip apie Žalgirį kalbėti, išvis jau nebeatsimenu, kad tris pergales iš eilės ėmę buvo
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
P.S. kas laiko kiekvienos komandos apdovanojimus? Kodėl nėra Raslano "Žalgirio" nuotraukoje?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąPas rytą vainauskėlis, o pas Ž - komandos kapitonas.
Comment
-
Parašė batman Rodyti pranešimątai juk vainauskas nelaiko, isiziurek geriau, o zalg. kapitonas beje dar ir ne leituvis, zodziu paranoja kazkokia vaidenas tau visur siaubunas vainauskas ir visi blogieji ryto vyrukai
Comment
-
Kirkilas nuotraukose kažko nusiminęs atrodo
Šiaip Grigas, pastebėjau, EuroLygoje į aikštę leidžia viską, kas geriausia, o LKL/BBL, jei tik įmanoma - praščiausią komandos dalį, o geriausius taupo. Bent man taip pasirodė. Taip ir Kalnietis su Paulium tobulėti gali, ir legionieriai nuo traumų labiau saugomi
P.S. rytu nesidomiu,tai gal galėtų kas papasakoti, kaip su juo? Nes keista būtų, jei ryte būtų taupomi geriausi žaidėjai BBL/LKL, ir sumetinėtų pastoviai +30Paskutinis taisė somis; 2007.12.20, 14:24.
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąKirkilas nuotraukose kažko nusiminęs atrodoPaskutinis taisė vlk; 2007.12.20, 16:55.
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąP.S. rytu nesidomiu,tai gal galėtų kas papasakoti, kaip su juo? Nes keista būtų, jei ryte būtų taupomi geriausi žaidėjai BBL/LKL, ir sumetinėtų pastoviai +30
Apibendrinant, per LKL varžybas pasireikšti gauna visi, ypač džiugu dėl Gecevičiaus ir Anisimov'oNo one really knows
Which way the wind blows
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąJei jau taip lengvai randi informaciją, tai gal netyčia palyginimui iškastum, kiek atitinkamai minučių LKL/BBL praleidžia Žalgirio žaidėjai?No one really knows
Which way the wind blows
Comment
-
Parašė adebisi Rodyti pranešimąnegi taip sunku i lkl.lt ar bbl.net, ar i ta pati zalgiris.lt nueit?
Comment
-
Parašė aMariux Rodyti pranešimąMačiulis gal ir pabrangs, o apie Jankūno pabrangimą reiktų pamiršt... Užmigo ant laurų.
Toliau - kelintos rungtynės iš eilės nesuprantu Grigo sprendimų. Lošiama praktiškai 7 žaidėjais, visiškai neišnaudojami Kalnietis bei Šalenga. Toliau - kokio velnio iki rungtynių galo laikomas Jurakas? Kovingas - tiesa, bet kas daugiau iš jo? Jankūnas "sėdęs", bet nemanau, kad "sėdęs" jis prastesnis už Juraką... Kitas dalykas - kodėl prieš 4 kėlinio pabaigą keičiamas puikiai lošiantis Popo? Kuriam galui aikštėj laikomas grybą pjaunantis Collins? O gal aš per daug priekabiauju? Bet man kartais atrodo, kad Grigui ne prie širdies Kalnietis, Popo, Jankūnas ir Šalenga... Nors kaip ir sakiau - gal aš per daug noriu...
O šiaip tai vakar per pirmą kėlinį išmokiau keiktis taip, kaip dar niekada tikriausiai neteko. Gerai kad atgavo protą Žalgiriečiai po to
Dėl Popo tai pilnai sutinku, man atrodo dėl to, kad mažai gauna žaisti jis ir pradėjo šnekėti jog žada palikti Žalgirį, o tai būtų didelė netektis, patys vakar matėm ką jis sugėba, tikras lyderis ir tokiam žaidėjui neleisti žaisti yra mažų mažiausiai nuodemė.
Šalenga tai toks užguitas, kad gali jis žaisti tai faktas, bet arba negauna žaisti arba išėjęs nežaidžia, atsimenu lygiai taip pat buvo ir jo paskutiniame sezone Žalgiryje iki šio, grįžus jam ir sužaidus puikiai pirmas rungtynas pamaniau, kad atsigavo žmogelis, bet dabar matau, kad vis tas pats .
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimą"Charles Eidson" pagal BBL
"Chuck Eidson" pagal LKL.
Kuris tikras?
Comment
Comment