Parašė Edd
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Neformalas Rodyti pranešimąButu rezultatai ryto naudai tai net nebutum prasiziojes koks pavadinimas kvailas ir zemo lygio, nesinervuok taip bet tu ir vel neteisus
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ prastokai taip gavosi, jaudinausi matyt labai bet į aikštelę pirmas nukrito
OT, bet linksmas prisiminiams gerų dienų...
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąBet jūs čia ir nusiritot
Dar gal pradėkit matuoti, kurio klubo žaidėjų birkos ilgesnės...
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąbet į aikštelę pirmas nukrito
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąkaip man patinka tokios rungtynės be nervų, nervuojies tik dėl tokių dalykų, kad sutriuškintų kuo daugiau ir kad 100 įmestų gerklę skaudėjo prieš rungtynes, bet žalgiriečiai leido man balsą pritaupyti kalėdoms puiki pergalė, pirmą kartą gyvenime teko garbė švystelėti juostą ant parketo po finalinės sirenos VISI KAUNO ŽALGIRIO FANAI SU PERGALE! po browno troicų aš nerėkiau ir nešokinėjau, tik stovėjau išsižiojęs ir rankas ant galvos susidėjęs, nesveikai jis pavarė ir vėlI love INNUENDO!
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\
išsivyniojo tai ji normaliai, bet kažkaip kaip DNR susivijo beskriedama ant žemės, tai tiek toli, kiek tikėjausi, neskrido
reikia ruoštis superiniam sausio mėnesiui. Kokias komandas guldysime ant menčių
Kitiems: pripažinkite, kad LR - Vilniaus komanda, o Žalgirs - likusios Lietuvos. Geriausias būdas įsitikinti - pačiam tokį tyrimą atlikti, nes lietuvis nebūtų lietuvis, jis juk kitų tyrimais nepasitiki
PS: džiaukimės, kad tokius krepšininkus ir tokias dvi klubines komandas turime. Didžiuokimėmis jais ir jomis....You've got one life! Live it!
Comment
-
Gal man tris ruloniukus parūpinsite ponas ?
As tai ypac taiklus kas liecia juostas
Jei pirmas nuaidėjus finalinei sirenai, tai gerai. Bet jei kada "pasiseks" išmest anksčiau laiko, tai žinok gali susilaukt daug epitetų gražių Geriau , aišku, nerizikuot
Comment
-
Keičiant ritinėlių temą:
ULEB taurės turnyro metus "Šiauliai" baigė įspūdinga pergale
http://www.delfi.lt/news/sport/eurob...hp?id=15354584
Visi Šiaulių Šiaulių fanai - clap clap, clap clap clap...
Comment
-
oho kokį perlą eurobaskete netyčia radau. gal kas ir būsit matę, bet čia toks pavyzdėlis, kaip kartais auginama vilniuje jaunoji karta, ir kokį jie turi supratimą apie tai, kas vyksta už vilniaus sienų. čia komentarai kažkokio vaikio (tikrai dar nepilnametis, kaži ar dar ir gimanazines klases pasiekęs), kalba netaisyta, tad nesupykit adminai labai, žodžius apcenzūrinsiu, bet esmę paliksiu.
oho labai bus idomu kai jurakas s**a mals? visiem cia aisku kad dauguma lietuviu uz zalgiri,nes nuo pat vaikystes jau idegiamas bandos jausmas: ateina kauno forsas : tu uz zalgiri? nu nzn....b**t jei busi ne uz zalgiri i galva gausi
Tai jus konkreciai kur as nusisnekejau? beje cia daug kas taip vilniui mano ka as pasakiau
del to "nusisnekejimo" tai cia ne as vienas taip manau,pvz mano klasej tai taip ir isivaizduoja kauna,ten sklinda kalbos kad jei su ilgesniais plaukais tai ziuri kaip i ufonauta,p**dina ir pan. kalbos. kad jei nusidazes plaukus irgi ir pan.
žinoma, galėjo ir neužkliūti man šitas dalykas, bet kai sužinojau, kad jis dar tik mokykliokas, ir tikrai ne iš vyresniųjų klasių, tai kažkaip keistai liūdna pasidarė. negali vaikas taip šnekėti, arba jau yra įkalta į galvą toks požiūris, tai koks žmogus "teisingas" auga?..
Comment
-
cia geras
nezinau kodel, bet tarkim pries kokius 6 metus tikrai taip nebudavo, mazdaug "ai juk is kauno...". seip tiesiai sviesiai tokius zmones laikau tamsuoliais ir neapsisvietusiais. tiesiog lietuvos statistais. arba londono...
pries keleta dienu taip buvo taikyta ir man, viename is lietuvisku forumu.
ta tema cia ir baigiu vistiek veliau visi komentarais bus perkelti i atsitinkama tema
Comment
-
/\
Parašė daktaras Rodyti pranešimąkaip kartais auginama vilniuje jaunoji karta, ir kokį jie turi supratimą apie tai, kas vyksta už vilniaus sienų.
Kiek jau galima rašyti tokius svaičiojimus, juk galima ir veidrodinę taisyklę pritaikyti, bet ar to reikia?Paskutinis taisė Irma; 2007.12.19, 18:58.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąoho kokį perlą eurobaskete netyčia radau. gal kas ir būsit matę, bet čia toks pavyzdėlis, kaip kartais auginama vilniuje jaunoji karta, ir kokį jie turi supratimą apie tai, kas vyksta už vilniaus sienų. čia komentarai kažkokio vaikio (tikrai dar nepilnametis, kaži ar dar ir gimanazines klases pasiekęs), kalba netaisyta, tad nesupykit adminai labai, žodžius apcenzūrinsiu, bet esmę paliksiu.
čia paskui jo atsakymas, kai jau gavo atsaką nuo kitų komentatorių, ne tik kauniečių ar Žalgirio fanų
ir pabaigai - perlas
tai dabar klausimas - čia vyresnieji draugai tokią "propagandą" mažesniems varo, ar čia jau nuo mažų dienų namuose tai yra girdima? šiaip gaila man tokių vaikų, gyvena sostinėje, o šneka tokias pievas, lyg iš gilios provincijos, močiutės sodyboje būtų internetą radęs...
žinoma, galėjo ir neužkliūti man šitas dalykas, bet kai sužinojau, kad jis dar tik mokykliokas, ir tikrai ne iš vyresniųjų klasių, tai kažkaip keistai liūdna pasidarė. negali vaikas taip šnekėti, arba jau yra įkalta į galvą toks požiūris, tai koks žmogus "teisingas" auga?..
Parašė daktaras Rodyti pranešimąį akis pripurkšt dažų tokiems, kad savaitę pabliautų, tada liept nuvalyt, nesvarbu kuo - nors ir dantim nugraužt!
o mūsų bangliukas pauliukas tai pilnai tikiu, kad ir pats į nagelius paima kartais flakonėlį, daug tokių plaukais apdovanotų paišytojų peckelių 12-13-14 metų esu matęsPaskutinis taisė batman; 2007.12.19, 19:03.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimątokių tam pačiam eurobaskete beveik nėra šita tema. visi arba neutralūs, kad nesipykti, arba išsako, ką mano - ir tie manymai būna to vaikio lygyje, tik vyresnio amžiaus stiliuje*******
Miestai.net Fb
Comment
Comment