Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

J.Bertomeu patvirtino, kad vienintelis šansas Rytui likti Eurolygoje - ją laimėti. Kitaip lauks ULEB Cup kitam sezonui...
    No one really knows
    Which way the wind blows

Comment

Šiaip matant kaip lošia, Lietuvai reikia palikti dvi vietas. Pažeidžia sportinį principą. Tegul ima pavyzdį iš UEFA Champions League, kur net tokios garsios komandos kartais neprasimuša į elitinį turnyrą...
      You've got one life! Live it!

Comment

Šiaip matant kaip lošia, Lietuvai reikia palikti dvi vietas.
        Eurolygos vadovybė yra užsiminus, kad reikėtų perskirstyti vietų skaičių šalims. Nes tarkim šiuo metu italijos komandos nėra tokios stiprios kaip prieš keletą metų, nors turi 4 vakancijas. Kas žino, gal dar viena vieta atitektų Lietuvai.
        Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Parašė fredis Rodyti pranešimą
          Tegul ima pavyzdį iš UEFA Champions League, kur net tokios garsios komandos kartais neprasimuša į elitinį turnyrą...
          Visiskai netikslinga lyginti. Eurolygos vadovas pasake, kad lyga orentuojasi i pacius klubus, o UEFA cempionatai yra paremti nacionaliniu cempionatu rezultatais ir saliu futbolo federacijomis.
          Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

Comment

Makaronų pelėsis ant suolo ausis užsikimšo Ha ha
            Edit: Eina... kas ten dievas Kaune? Ednis ar Braunas?

Comment

Žukauskas varinėjasi kamuolį kaip įžaidėjas

Brown'as nesveikas ir tikiuosi, kad niekada nebepasveiks.

Tai, ką matau, yra neįtikėtina.

Parašė rat Rodyti pranešimą
              Edit: Eina... kas ten dievas Kaune? Ednis ar Braunas?
              Aš net sekundei leidau sau pagalvoti, kad seni geri laikai sugrįžo
              Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Nerealu ka brownas izdarineja

Comment

Comment

Parašė Jony Rodyti pranešimą
                    Nerealu ka brownas izdarineja
                    Pasirodo, jis dar nebaigė

Aš jau žinau kas bus šios savaitės Eurolygos naudingiausias
                    Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Koks Eurolygos tritaškių per rungtynes rekordas? 7 ar 9?

Comment

Ką jie ten darė 4ame kėlinyje?
                        O šiaip tai akivaizdžiai pasimatė Browno ir Colinso indėlis komandos žaidime.

Comment

Ech... Jei ne -17 taškų rungtynių pabaigoje šiuo metu būčiau laimingiausias žmogus pasaulyje Dabar esu tiesios nežmoniškai laimingas Fantastika o ne žaidimas
                          Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
                          Retromobile 2007
                          "Kova 1". Driftingo čempionatas
                          "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                          Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                          BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                          Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Brownas tai nerealus. Jau antras rungtynes is eiles tokius metimus is sudetingu padeciu ir tolimu atstumu pataiko, super. Tikekimes ir toliau taip zais. Deja, kaip ir praeita savaite, nepaisant Browno puikaus pataikymo, like zaidejai pataike tik 3/16 tritaskiu. Kas bus kai Brownui nesiseks ir jis nebepataikys?

As, Brownas deja naudingiausiu nebus, nepasaint puikaus pataikymo ir 31 tasko, paziurejus i statiska, jo naudingumas tik 26.

Comment

Parašė HAMMER Rodyti pranešimą
                              Ech... Jei ne -17 taškų rungtynių pabaigoje šiuo metu būčiau laimingiausias žmogus pasaulyje
                              Tu nebūtum laimingesnis už mane

Vis dėl to įpylė tą lašą deguto, bet morališkai neturiu teisės jų kritikuoti
                              Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

kaunaz:
                                tik kaži, kuris iš Popo, Browno tritaškių, ar kitų žaidėjų dėjimų pateks tarp gražiausių?

Comment

Parašė somis Rodyti pranešimą
                                  kaunaz:
                                  tik kaži, kuris iš Popo, Browno tritaškių, ar kitų žaidėjų dėjimų pateks tarp gražiausių?
                                  Nemačiau rungtynių, bet mačiau Žukio bloką juodukui, tas tikrai bus tarp Top10-tuko
                                  Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Parašė somis Rodyti pranešimą
                                    kaunaz:
                                    Browno puse metimu turbut tiktu i geriausiu 10tuka , Popas tik ta vieninteli troica paskutine sekunde ir tepataike, uztat is patogiu situaciju vos damete iki lanko.

Comment

kaip man patinka tokios rungtynės be nervų, nervuojies tik dėl tokių dalykų, kad sutriuškintų kuo daugiau ir kad 100 įmestų gerklę skaudėjo prieš rungtynes, bet žalgiriečiai leido man balsą pritaupyti kalėdoms puiki pergalė, pirmą kartą gyvenime teko garbė švystelėti juostą ant parketo po finalinės sirenos VISI KAUNO ŽALGIRIO FANAI SU PERGALE! po browno troicų aš nerėkiau ir nešokinėjau, tik stovėjau išsižiojęs ir rankas ant galvos susidėjęs, nesveikai jis pavarė ir vėl

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                                        tik stovėjau išsižiojęs
                                        o anksčiau fotkinai.....

IT. Sicilija
                                        PT. 11 dienų Portugalijos keliais
                                        LT. Kaunas 2009.01.04

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
                                          Aš jau žinau kas bus šios savaitės Eurolygos naudingiausias
                                          Ne, tu dar nezinai
                                          Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

Comment

Working...
                                          X