J.Bertomeu patvirtino, kad vienintelis šansas Rytui likti Eurolygoje - ją laimėti. Kitaip lauks ULEB Cup kitam sezonui...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Šiaip matant kaip lošia, Lietuvai reikia palikti dvi vietas.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąTegul ima pavyzdį iš UEFA Champions League, kur net tokios garsios komandos kartais neprasimuša į elitinį turnyrą...Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Žukauskas varinėjasi kamuolį kaip įžaidėjas
Brown'as nesveikas ir tikiuosi, kad niekada nebepasveiks.
Tai, ką matau, yra neįtikėtina.
Parašė rat Rodyti pranešimąEdit: Eina... kas ten dievas Kaune? Ednis ar Braunas?
Comment
-
Parašė Jony Rodyti pranešimąNerealu ka brownas izdarineja
Aš jau žinau kas bus šios savaitės Eurolygos naudingiausias
Comment
-
Ech... Jei ne -17 taškų rungtynių pabaigoje šiuo metu būčiau laimingiausias žmogus pasaulyje Dabar esu tiesios nežmoniškai laimingas Fantastika o ne žaidimasMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Brownas tai nerealus. Jau antras rungtynes is eiles tokius metimus is sudetingu padeciu ir tolimu atstumu pataiko, super. Tikekimes ir toliau taip zais. Deja, kaip ir praeita savaite, nepaisant Browno puikaus pataikymo, like zaidejai pataike tik 3/16 tritaskiu. Kas bus kai Brownui nesiseks ir jis nebepataikys?
As, Brownas deja naudingiausiu nebus, nepasaint puikaus pataikymo ir 31 tasko, paziurejus i statiska, jo naudingumas tik 26.
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąEch... Jei ne -17 taškų rungtynių pabaigoje šiuo metu būčiau laimingiausias žmogus pasaulyje
Vis dėl to įpylė tą lašą deguto, bet morališkai neturiu teisės jų kritikuoti
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąkaunaz:
tik kaži, kuris iš Popo, Browno tritaškių, ar kitų žaidėjų dėjimų pateks tarp gražiausių?Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąkaunaz:
tik kaži, kuris iš Popo, Browno tritaškių, ar kitų žaidėjų dėjimų pateks tarp gražiausių?
Comment
-
kaip man patinka tokios rungtynės be nervų, nervuojies tik dėl tokių dalykų, kad sutriuškintų kuo daugiau ir kad 100 įmestų gerklę skaudėjo prieš rungtynes, bet žalgiriečiai leido man balsą pritaupyti kalėdoms puiki pergalė, pirmą kartą gyvenime teko garbė švystelėti juostą ant parketo po finalinės sirenos VISI KAUNO ŽALGIRIO FANAI SU PERGALE! po browno troicų aš nerėkiau ir nešokinėjau, tik stovėjau išsižiojęs ir rankas ant galvos susidėjęs, nesveikai jis pavarė ir vėl
Comment
-
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąAš jau žinau kas bus šios savaitės Eurolygos naudingiausiasProf. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
Comment