As komentavau konkreciai jo zaidima rungtyniu gale. O kaip jis suzaide pabaiga, tai visiskai paneigia tavo teiginius kad jis "labai protingas ir saltakraujas zaidejas", nes vaizdas buvo absoliuciai priesingas. Suklyst ar nepataikyt visi gali, bet tai ne tas atvejis.
Man jis kaip buvo taip ir lieka "labai protingas ir saltakraujas zaidejas". Nesutinki puiku. Asmeniškai, jis nėrapastovus "bėk, lėk mesk" tipo įžaidėjas. Be to, nemačiau per rungtynes jo super klaidų, kad visą komandą vien jo blogas žaidimas nuskandino visą komandą. Ir kas tas "ne tas atvejis" yra pagal tave? Plačiau prašau...
Rat, jei tau Collinsas geriausias iš blogiausių, tai turbūt Eidson'o žaidimą šiandien reiktų apibūdinti žaidimo pabaigoje kaip blogiausias iš geriausių (jei tokios buvo) jo rungtynių
Matau pavargsiu aš kariaut šiandien. Nu švilpkit, jeigu tik atsigausit po šoko, kai Jackson'as su Sofokliu ištaškys tai, kas vadinama Žalgirio priekine linija
Rat, jei tau Collinsas geriausias iš blogiausių, tai turbūt Eidson'o žaidimą šiandien reiktų apibūdinti žaidimo pabaigoje kaip blogiausias iš geriausių (jei tokios buvo) jo rungtynių
Labanakt
Na eto pridlaženije, krome labanaktis, niimeju čivo atvetit sližkam už umno složano ano
Matau pavargsiu aš kariaut šiandien. Nu švilpkit, jeigu tik atsigausit po šoko, kai Jackson'as su Sofokliu ištaškys tai, kas vadinama Žalgirio priekine linija
Man jis kaip buvo taip ir lieka "labai protingas ir saltakraujas zaidejas". Nesutinki puiku. Asmeniškai, jis nėrapastovus "bėk, lėk mesk" tipo įžaidėjas. Be to, nemačiau per rungtynes jo super klaidų, kad visą komandą vien jo blogas žaidimas nuskandino visą komandą. Ir kas tas "ne tas atvejis" yra pagal tave? Plačiau prašau...
Labanakt
Kai rungtyniu galejo galejo isgelbet tik greiti tritaskiai, kazkodel jis net nebande ju mest, negana to gaisino laika, beviltiskai bande verztis link krepsio pro kelis galingus varzovus, arba dar mete kamuoli kazkur i auta link Browno.
Norejau pasakyt, kad zaidimas tokiom akimirkom labai gerai parodo, kas protingas zaidejas, o kas nelabai.
Jis galejo ir nepataikyt tu tritaskiu, bet jis ju net nemete, ir nesuteike progos kitiems pabandyt.
Man asmeniskai Collinsas irgi yra protingas ir saltakraujis zaidejas ir jei ne jo vadovavimas komandai sitas sezonas butu daug liudnesnis...
Zalgirio zaidimas mano manymu gereja (tik ginyba galetu but pastovesne),bet kaip visada truksta autoritetingo trenerio ir dar vieno priekines linijos zaidejo..Motiejunas nors ir tikrai saunuolis nera rimtas priesininkas auksto lygio centrui kolkas.
Tiesa del Jomanto tai mano manymu sioje situacijoje ten jo kaltes nelabai ir buvo,leisdamasis nicolas truputi kojas i prieki isstume,aisku jomantas kaip visada nevengia kontakto ar palysti po zaideju pasokusiu,bet si karta manau cia jo kaltes nebuvo daug...
Tiesiog zvelgiant bendriau i ji kaip krepsininka tai jau senokai sakiau ,kad treneriu is buvusios jugoslavijos itaka savo padare ir tokio nesvaraus ir man asmeniskai ,nesportiniu elgesiu pasizymincio krepsininko Lietuvoje dar nebuvo
Periliginciau ji Majonezoviciui kuris kaip zinia irgi Ryte zaide...
Po penkių sužaistų rungtynių žvilgterkim į A grupės turnyrinę lentelę...Tiksliau į įmestų/praleistų taškų skirtumą
Sakyčiau tokie skirtumai tik parodo 3 skirtingų lygių komandas:
Tau,CSKA,OLY ir Mdp - aiškus ketvertukas
Žalgiris - penktas
Virtus, Prokom, Olimpia - likę kiti
Juokas juokais, bet šis skirtumas mane stebina, ir kažkaip vizualiai gražiai visos komandos išsibalansuoja...Nors ir labai anksti kalbėti apie tai.
Comment