Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Tomas Rodyti pranešimą
    Sveikinu visus Žalgirio fanus su Efes Pilsen pergale
    Aš Ryto fanus - su CSKA pergale, Šiškauskas jus paturėjo
    Kitą savaitę paturės Macijauskas.
    Paskutinis taisė rat; 2007.11.21, 23:03. Priežastis: brūkšnelis po fanus

Comment

Žiuriu abi pusės šiandien laimėjo.

Comment

Parašė rat Rodyti pranešimą
        Aš Ryto fanus su CSKA pergale, Šiškauskas jus paturėjo
        Nenulėmė rungtyniu baigties

Comment

/\ čia tai geras

Comment

Parašė Edd Rodyti pranešimą
            Žiuriu abi pusės šiandien laimėjo.
            Taikliai pastebėta

Comment

Parašė Nedas Rodyti pranešimą
              Nenulėmė rungtyniu baigties
              Tai, kad nebuvo ką ten nulemti, net nesuprakaitavo.

Comment

Aš Ryto fanus - su CSKA pergale, Šiškauskas jus paturėjo
                Kitą savaitę paturės Macijauskas.
                O antram rate, hale kaip visada nusvilpines Maca

Comment

Parašė Pedigree Rodyti pranešimą
                  Taikliai pastebėta
                  Jokio džiaugsmo nematau, kai pralaimi Lietuvos komandos. Toks ganėtinai išsigimęs poržiūris. Matyt, Lietuviškas bruožas

Comment

Tai su pergale visus
                    It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

Tai, kad nebuvo ką ten nulemti, net nesuprakaitavo.
                      Matau gerai pažysti p. Šiškausko fiziologiją

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                        As komentavau konkreciai jo zaidima rungtyniu gale. O kaip jis suzaide pabaiga, tai visiskai paneigia tavo teiginius kad jis "labai protingas ir saltakraujas zaidejas", nes vaizdas buvo absoliuciai priesingas. Suklyst ar nepataikyt visi gali, bet tai ne tas atvejis.
                        Man jis kaip buvo taip ir lieka "labai protingas ir saltakraujas zaidejas". Nesutinki puiku. Asmeniškai, jis nėrapastovus "bėk, lėk mesk" tipo įžaidėjas. Be to, nemačiau per rungtynes jo super klaidų, kad visą komandą vien jo blogas žaidimas nuskandino visą komandą. Ir kas tas "ne tas atvejis" yra pagal tave? Plačiau prašau...

Rat, jei tau Collinsas geriausias iš blogiausių, tai turbūt Eidson'o žaidimą šiandien reiktų apibūdinti žaidimo pabaigoje kaip blogiausias iš geriausių (jei tokios buvo) jo rungtynių

Labanakt
                        Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                        Dordrechtas/Haarlemas
                        Nesebaras/Plovdivas
                        Kiolnas

Comment

Matau pavargsiu aš kariaut šiandien. Nu švilpkit, jeigu tik atsigausit po šoko, kai Jackson'as su Sofokliu ištaškys tai, kas vadinama Žalgirio priekine linija
                          Matau gerai pažysti p. Šiškausko fiziologiją
                          Taigi akivaizdu buvo, kad žmogus atsipalaidavęs vaikštinėja
                          Parašė tivoli Rodyti pranešimą
                          Rat, jei tau Collinsas geriausias iš blogiausių, tai turbūt Eidson'o žaidimą šiandien reiktų apibūdinti žaidimo pabaigoje kaip blogiausias iš geriausių (jei tokios buvo) jo rungtynių
                          Labanakt
                          Na eto pridlaženije, krome labanaktis, niimeju čivo atvetit sližkam už umno složano ano
                          Paskutinis taisė rat; 2007.11.21, 23:12.

Comment

Jokio džiaugsmo nematau, kai pralaimi Lietuvos komandos. Toks ganėtinai išsigimęs poržiūris. Matyt, Lietuviškas bruožas
                            čia buvo žiauri ironija. Man ir pačiam nesuprantama kaip galima norėti kad laimėtų kokie kebabai arba rusai

Comment

Matau pavargsiu aš kariaut šiandien. Nu švilpkit, jeigu tik atsigausit po šoko, kai Jackson'as su Sofokliu ištaškys tai, kas vadinama Žalgirio priekine linija
                              išpūsk viską kas yra susikaupę

Comment

Parašė tivoli Rodyti pranešimą
                                Man jis kaip buvo taip ir lieka "labai protingas ir saltakraujas zaidejas". Nesutinki puiku. Asmeniškai, jis nėrapastovus "bėk, lėk mesk" tipo įžaidėjas. Be to, nemačiau per rungtynes jo super klaidų, kad visą komandą vien jo blogas žaidimas nuskandino visą komandą. Ir kas tas "ne tas atvejis" yra pagal tave? Plačiau prašau...

Labanakt
                                Kai rungtyniu galejo galejo isgelbet tik greiti tritaskiai, kazkodel jis net nebande ju mest, negana to gaisino laika, beviltiskai bande verztis link krepsio pro kelis galingus varzovus, arba dar mete kamuoli kazkur i auta link Browno.
                                Norejau pasakyt, kad zaidimas tokiom akimirkom labai gerai parodo, kas protingas zaidejas, o kas nelabai.
                                Jis galejo ir nepataikyt tu tritaskiu, bet jis ju net nemete, ir nesuteike progos kitiems pabandyt.

Comment

kol hale svilps, macas kaip visad prisaudys kokia 30 pts

Comment

Man asmeniskai Collinsas irgi yra protingas ir saltakraujis zaidejas ir jei ne jo vadovavimas komandai sitas sezonas butu daug liudnesnis...
                                    Zalgirio zaidimas mano manymu gereja (tik ginyba galetu but pastovesne),bet kaip visada truksta autoritetingo trenerio ir dar vieno priekines linijos zaidejo..Motiejunas nors ir tikrai saunuolis nera rimtas priesininkas auksto lygio centrui kolkas.

Comment

Tiesa del Jomanto tai mano manymu sioje situacijoje ten jo kaltes nelabai ir buvo,leisdamasis nicolas truputi kojas i prieki isstume,aisku jomantas kaip visada nevengia kontakto ar palysti po zaideju pasokusiu,bet si karta manau cia jo kaltes nebuvo daug...
                                      Tiesiog zvelgiant bendriau i ji kaip krepsininka tai jau senokai sakiau ,kad treneriu is buvusios jugoslavijos itaka savo padare ir tokio nesvaraus ir man asmeniskai ,nesportiniu elgesiu pasizymincio krepsininko Lietuvoje dar nebuvo
                                      Periliginciau ji Majonezoviciui kuris kaip zinia irgi Ryte zaide...

Comment

ogo kokios aistros atsipalaiduokit Juk Macas meta ne tik Žalgiriui po 30 taškų Macas yra Macas, o Šležas yra Šležas

Comment

Po penkių sužaistų rungtynių žvilgterkim į A grupės turnyrinę lentelę...Tiksliau į įmestų/praleistų taškų skirtumą

Sakyčiau tokie skirtumai tik parodo 3 skirtingų lygių komandas:
                                          Tau,CSKA,OLY ir Mdp - aiškus ketvertukas
                                          Žalgiris - penktas
                                          Virtus, Prokom, Olimpia - likę kiti
                                          Juokas juokais, bet šis skirtumas mane stebina, ir kažkaip vizualiai gražiai visos komandos išsibalansuoja...Nors ir labai anksti kalbėti apie tai.
                                          Paskutinis taisė tivoli; 2007.11.22, 01:52.
                                          Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                                          Dordrechtas/Haarlemas
                                          Nesebaras/Plovdivas
                                          Kiolnas

Comment

Working...
                                          X