Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

LR sirgaliai tikrai apspange taciau zalgirio tikrai negeresni su savo lelem

Comment

Kaip ir maniau - rytas žais per centrus. Žalgirio pliusas buvo tas, kad turi jauną aukštaūgį, kuris nebijo žaisti, ir naujoką, kuris supranta, kad čia buvo principinė dvikova.
      Kadangi žaidė ir M. Brownas ir D. Colinsas, nors buvo pasigirdę gandų, kad per treniruotę jie lengvai susižeidė, tai žalgirio vienintelis trūkumas, galima sakyti, ir buvo centrai - ar jie susitvarkys baudos aikštelėje. Susitvarkė. Šaunuoliai vadinasi, pelnytai laimėjo.

Comment

Comment

O per tą lėlę jau visi Žalgirio sirgaliai spėjo pereit?

Comment

Grazios akcijos.. su lele ypac
            Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

Comment

Nu tik kad nieko naujo su ta lėle nesugalvojo - senas triukas

Comment

Pastatėme į vietą tuos pasikėlusius eurolygos lyderius. Dabar turbūt supratot ryto fanai kokioje grupėje žaidžia Žalgiris ir kokioje jūs.

Comment

Parašė Remigijus Rodyti pranešimą
                  Pastatėme į vietą tuos pasikėlusius eurolygos lyderius.
                  Pasakei lyg pats būtum žaidęs
                  It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

91-92. Tie magiški skaičiai.
                    Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Parašė rat Rodyti pranešimą
                      O per tą lėlę jau visi Žalgirio sirgaliai spėjo pereit?
                      Prieš porą metų pamenu siemense buvo du poniai, Ž ir LR marškinėliais aprengti, tik nepamenu, kuris kurį tada darė

Comment

Parašė vizas Rodyti pranešimą
                        Prieš porą metų pamenu siemense buvo du poniai, Ž ir LR marškinėliais aprengti, tik nepamenu, kuris kurį tada darė
                        Visgi 91-90.

Išdūrė bbl.net, galvojau pralošė Žalgiris

Comment

Visgi 91-90.

Išdūrė bbl.net, galvojau pralošė Žalgiris
                          Aš irgi galvojau, kad pralošė...Ir mane išdūrė. Beje, Bradley gavo traumą...jau geriau būtų pralošę, bet ne ta trauma būtų gavęs naujokas. Bet krepsinis.net kaip visuomet skurdžiai informacijos apie traumą pateikė, tik tiek, kad susižeidė. Kokio rimtumo ta trauma kaži? O Šiauliai kažkaip irgi sunkiai kapanojasi Rygoje su Barons, kažkas su Šiaulių žaidimu netaip.
                          Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                          Dordrechtas/Haarlemas
                          Nesebaras/Plovdivas
                          Kiolnas

Comment

Parašė tivoli Rodyti pranešimą
                            Aš irgi galvojau, kad pralošė...Ir mane išdūrė. Beje, Bradley gavo traumą...jau geriau būtų pralošę, bet ne ta trauma būtų gavęs naujokas. Bet krepsinis.net kaip visuomet skurdžiai informacijos apie traumą pateikė, tik tiek, kad susižeidė. Kokio rimtumo ta trauma kaži? O Šiauliai kažkaip irgi sunkiai kapanojasi Rygoje su Barons, kažkas su Šiaulių žaidimu netaip.
                            Šiauliai nereikai stebėtis, tokie jau jie išvykose yra...

Comment

2 minutės liko, pralaimi ant dviejų, Kuzminskas 20 taškų, 8 AK, 2 pražangos ir sėdi ant suolo. Ar tik nebus kokios traumos gavęs...

Comment

Šiauliai nereikai stebėtis, tokie jau jie išvykose yra...
                                bet Barons tai ne Ventspils ar ASK. Šiauliai turi įveikti Barons, pirmyn
                                Dordrechtas/Haarlemas
                                Nesebaras/Plovdivas
                                Kiolnas

Comment

Likus 17 sekundžių A. Grant'as prametė antrą baudą, galėjusią išlygint rezultatą, o tada, komandos draugui atkovojus kamuolį, dar ir prasižengė puolime. Teisingai? Jei taip, tai

Taisymas:

Bet G. Maceina likus 2 sekundėms iki rungtynių pabaigos pataikė tritaškį ir „Šiauliai“ laimėjo
                                  Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

/\ Palaukim...gal bbl.net vėl kvailioja su savo "on-line" transliacijomis. Kaip galvojau, jog Žalgiris pralaimėjo 92:91, bet pasirodė atvirkščiai...
                                    Dordrechtas/Haarlemas
                                    Nesebaras/Plovdivas
                                    Kiolnas

Comment

Nu jomajo, Bradley trauma gavo, o kazkas cia apie Siaulisu sneka.. geda.
                                      Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

Comment

Šiauliai jėga paskutinę sekundę ištraukė

O dabar va naujienų (gal kai kam ir senienų):
                                        T.Beardo klubo sirgaliai bandė susprogdinti dar vienas rungtynes
                                        http://www.krepsinis.net/news.php?news_id=74425

Comment

Parašė rat Rodyti pranešimą
                                          Šiauliai jėga paskutinę sekundę ištraukė

O dabar va naujienų (gal kai kam ir senienų):
                                          T.Beardo klubo sirgaliai bandė susprogdinti dar vienas rungtynes
                                          http://www.krepsinis.net/news.php?news_id=74425
                                          Bent tokia gera naujiena:
                                          Priminsime, jog prieš savaitę rungtynėse tarp Jeruzalės ir Holono “Hapoel” ekipų ienas sirgalius nutarė numesti į aikštelę fejerverko tipo sprogmenį. Tai pastebėjęs apsaugos darbuotojas pagriebė sprogmenį, tačiau nespėjo jo išmesti ir šis sprogo rankoje. Apsaugos darbuotojas neteko trijų pirštų, kurie vėliau, po ilgos operacijos jam buvo prisiūti.

Comment

Working...
                                          X