LR sirgaliai tikrai apspange taciau zalgirio tikrai negeresni su savo lelem
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kaip ir maniau - rytas žais per centrus. Žalgirio pliusas buvo tas, kad turi jauną aukštaūgį, kuris nebijo žaisti, ir naujoką, kuris supranta, kad čia buvo principinė dvikova.
Kadangi žaidė ir M. Brownas ir D. Colinsas, nors buvo pasigirdę gandų, kad per treniruotę jie lengvai susižeidė, tai žalgirio vienintelis trūkumas, galima sakyti, ir buvo centrai - ar jie susitvarkys baudos aikštelėje. Susitvarkė. Šaunuoliai vadinasi, pelnytai laimėjo.
Comment
-
Parašė Remigijus Rodyti pranešimąPastatėme į vietą tuos pasikėlusius eurolygos lyderius.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąO per tą lėlę jau visi Žalgirio sirgaliai spėjo pereit?Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąPrieš porą metų pamenu siemense buvo du poniai, Ž ir LR marškinėliais aprengti, tik nepamenu, kuris kurį tada darė
Išdūrė bbl.net, galvojau pralošė ŽalgirisAš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąVisgi 91-90.
Išdūrė bbl.net, galvojau pralošė Žalgiris
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąAš irgi galvojau, kad pralošė...Ir mane išdūrė. Beje, Bradley gavo traumą...jau geriau būtų pralošę, bet ne ta trauma būtų gavęs naujokas. Bet krepsinis.net kaip visuomet skurdžiai informacijos apie traumą pateikė, tik tiek, kad susižeidė. Kokio rimtumo ta trauma kaži? O Šiauliai kažkaip irgi sunkiai kapanojasi Rygoje su Barons, kažkas su Šiaulių žaidimu netaip.Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Šiauliai jėga paskutinę sekundę ištraukė
O dabar va naujienų (gal kai kam ir senienų):
T.Beardo klubo sirgaliai bandė susprogdinti dar vienas rungtynes
http://www.krepsinis.net/news.php?news_id=74425
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąŠiauliai jėga paskutinę sekundę ištraukė
O dabar va naujienų (gal kai kam ir senienų):
T.Beardo klubo sirgaliai bandė susprogdinti dar vienas rungtynes
http://www.krepsinis.net/news.php?news_id=74425
Priminsime, jog prieš savaitę rungtynėse tarp Jeruzalės ir Holono “Hapoel” ekipų ienas sirgalius nutarė numesti į aikštelę fejerverko tipo sprogmenį. Tai pastebėjęs apsaugos darbuotojas pagriebė sprogmenį, tačiau nespėjo jo išmesti ir šis sprogo rankoje. Apsaugos darbuotojas neteko trijų pirštų, kurie vėliau, po ilgos operacijos jam buvo prisiūti.
Comment
Comment