Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Isrinkit NBA zvaigzdziu rungtyniu dalyvius:
    http://www.nba.com/allstar2008/asb/eng/landing.jsp
    Siulau prabalsuot uz Ilgauska.
    As balsavau taip:
    Vakarai
    C - Yao
    F - Nowitzki
    F - Anthony
    G - Kobe
    G - Iverson
    Rytai:
    C - Ilgauskas
    F - KG
    F - Lebron
    G - Wade
    G - Arenas

irasyt papildoma zaideja: Kleiza

Comment

Parašė tiesiogiaiIsLondono Rodyti pranešimą
      Svarbu kad tures kuo pakeisti Zuki ar siaip aiksteleje prasitrinti, gal kase padengt nes daug is jo negalima tiketis. Idomu ka jis Alboj prisidirbo.

Nu visus su abiem pergalem. Yra kam Zalgiris pralos yra pries ka laimet gali, bet siuo metu galiu tik viltis jog vienintele Unicaja turetu nugaleti Ryta siame rate, daugiau kaip ir nieko nelieka.

Ketvirtadieni zaide gana gerai bet vis del to truksta kontroliuoto ramesnio zaidimo, tikekimes kad toks atsiras.
      Ne tik Unicaja, Efes Pilsenas dar yra.

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
        Ne tik Unicaja, Efes Pilsenas dar yra.
        Efesas prakišo makabiui, vos ne vos ištraukė pergalę iš le mano. Turint omeny kad abi šias komadas Rytas nugalėjo manau galim sakyt kad nugalės ir efes

Comment

Parašė Pedigree Rodyti pranešimą
          Efesas prakišo makabiui, vos ne vos ištraukė pergalę iš le mano. Turint omeny kad abi šias komadas Rytas nugalėjo manau galim sakyt kad nugalės ir efes
          Ta logika pagal pergaliu progresija, tas ta nugalejo, o tas ana, todel 3-ias nugales 1-ma tuo labiau, nevisada galioja.
          Montepaschi sutriuskino Zalgiri, o vakar juos pacius triuskino Tau Ceramica, tai taip iseina Tau Ceramica Zalgiri sutriuskins dar daugiau negu Montepaschi?
          O siaip Maccabi turi tikrai stipria sudeti, ir galetu daug pasiekt, bet pas juos treneris beviltiskas.

Comment

Na jis bent jau NBA ilgai zaide. Man atrodo pakankamas faktas.

Taip taip, faktas čia toks, galvojau ir Simpkinsas bus super geras, taip pat galvojome ir apie Kenny Anderson, kurį visi iškart išaukštino žvaigžde. Skirtumas tas, kad šitie lopai abu buvo tiek Ryte, tiek Žalgiryje, bet jie NBA kažką buvo pasiekę, kažkada ir lošė ganėtinai gerai, o šitas tik pasėdėjo ir viskas, 2.5 taško, baudos 50 proc, per 5 sezonus 173 mačus tesulošė. ir čia jau faktas, kad už Marijoną geresnis. Būtų Rytas paėmęs tokį, būtum rėkavęs, kokį lopą pasiėmė, bet dabar aišku, reikia jį į aukštumas iškelti, ir lyginti su Ryto žaidėjais, kad geresnis ir t.t. realiai jo žaidžiant net nemačius. Vaikiška...
            Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Parašė vizas Rodyti pranešimą
              Taip taip, faktas čia toks, galvojau ir Simpkinsas bus super geras, taip pat galvojome ir apie Kenny Anderson, kurį visi iškart išaukštino žvaigžde. Skirtumas tas, kad šitie lopai abu buvo tiek Ryte, tiek Žalgiryje, bet jie NBA kažką buvo pasiekę, kažkada ir lošė ganėtinai gerai, o šitas tik pasėdėjo ir viskas, 2.5 taško, baudos 50 proc, per 5 sezonus 173 mačus tesulošė. ir čia jau faktas, kad už Marijoną geresnis. Būtų Rytas paėmęs tokį, būtum rėkavęs, kokį lopą pasiėmė, bet dabar aišku, reikia jį į aukštumas iškelti, ir lyginti su Ryto žaidėjais, kad geresnis ir t.t. realiai jo žaidžiant net nemačius. Vaikiška...
              As tau atvirai sakau, tikrai niekada gyvenime nenoreciau kad Zalgiry zaistu Petravicius ar panasaus lygio "zvaigzdes". Del Bradley kolkas bent jau, tikrai nesidziaugiu, bet bent man jau, tai tikrai geriau negu koks Petravicius ar Anisimovas.

Comment

As tau atvirai sakau, tikrai niekada gyvenime nenoreciau kad Zalgiry zaistu Petravicius ar panasaus lygio "zvaigzdes". Del Bradley kolkas bent jau, tikrai nesidziaugiu, bet bent man jau, tai tikrai geriau negu koks Petravicius ar Anisimovas.
                Tau geriau, bet tu sakei, kad FAKTAS, jog Bradley yra geresnis už Petravičių, dabar jau reiški tik nuomonę, be jokių faktų. Kodėl taip šokinėt reikia? Galiausiai ir Anisimovas įkišamas, kuriam dar viskas prieš akis.

Comment

Ta logika pagal pergaliu progresija, tas ta nugalejo, o tas ana, todel 3-ias nugales 1-ma tuo labiau, nevisada galioja.
                  Montepaschi sutriuskino Zalgiri, o vakar juos pacius triuskino Tau Ceramica, tai taip iseina Tau Ceramica Zalgiri sutriuskins dar daugiau negu Montepaschi?
                  O siaip Maccabi turi tikrai stipria sudeti, ir galetu daug pasiekt, bet pas juos treneris beviltiskas.
                  Ta logika buvo bajeris o tu ją priėmiai kaip už gryną pinigą
                  Bet vistiek manau kad rytas padarys tą efesą, nieko tokio stebuklingo kaip buvo kalbama prieš sezoną jis nerodo.

Comment

Tau geriau, bet tu sakei, kad FAKTAS, jog Bradley yra geresnis už Petravičių, dabar jau reiški tik nuomonę, be jokių faktų. Kodėl taip šokinėt reikia? Galiausiai ir Anisimovas įkišamas, kuriam dar viskas prieš akis.
                    Ar tu tiki kad kas nors laikytu Petraviciu NBA, kad ir atsarginiu, 5 metus? Abejoju...
                    O kas dar Anisimovui pries akis, tai neisivaizduoju. Gal NBA, ar tik CSKA ir Panathinaikos?

Comment

Ar tu tiki kad kas nors laikytu Petraviciu NBA, kad ir atsarginiu, 5 metus? Abejoju...
                      O kas dar Anisimovui pries akis, tai neisivaizduoju. Gal NBA, ar tik CSKA ir Panathinaikos?
                      Kas prieš akis, aš nežinau, nežinai ir tu, nežino niekas, tad faktais tikrai nesišvaistysiu Andriuškevičių laikė ant suolo 2 metus, Bradley 5. Koks skirtumas.

Comment

Parašė Pedigree Rodyti pranešimą
                        Stambule losia Loren Wods - Ryto siaubas nr1
                        Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

Comment

Kas prieš akis, aš nežinau, nežinai ir tu, nežino niekas, tad faktais tikrai nesišvaistysiu Andriuškevičių laikė ant suolo 2 metus, Bradley 5. Koks skirtumas.
                          Vat jeigu jau Andriuskeviciu paminejai, ir sakai, kad Anisimovui dar kazkas pries akis, tada Andriuskevicius garantuotai bus antras Ilgauskas!

Comment

Parašė jasha Rodyti pranešimą
                            Stambule losia Loren Wods - Ryto siaubas nr1
                            Aš tai tikiuosi kad siemense jis jau sužaidė savo geriausius mačus

Comment

Vat jeigu jau Andriuskeviciu paminejai, ir sakai, kad Anisimovui dar kazkas pries akis, tada Andriuskevicius garantuotai bus antras Ilgauskas!
                              Pažiūrėk iki ko privedei, su savo išvedžiojimais. Kalba buvo, jog faktų kolkas nėra jokių, kad Bradley geresnis už Marijoną, o tavasis faktas absurdiškas.

Nebent lyginsime Marijoną su legendiniu Shawnu Bradley, tada vienareikšmiškai sutiksiu.

Comment

Pažiūrėk iki ko privedei, su savo išvedžiojimais. Kalba buvo, jog faktų kolkas nėra jokių, kad Bradley geresnis už Marijoną, o tavasis faktas absurdiškas.

Nebent lyginsime Marijoną su legendiniu Shawnu Bradley, tada vienareikšmiškai sutiksiu.
                                Man atrodo didesnis absurdas yra pirkti iki 27m. tik Vokietijoj, Tellindus ir Ventspili zaidusi centra, negu NBA atsargini.

Comment

Man atrodo didesnis absurdas yra pirkti iki 27m. tik Vokietijoj, Tellindus ir Ventspili zaidusi centra, negu NBA atsargini.

Aš nežinau kiek kiekvienas iš jų gauna algos. Jei tu žinai, tai pasidalink apie tai ir su mumis. Jei nežinai, tai tik dar vienas tavo išvedžiojimas, su tikslu dar kartą mest akmenį į lauką žaidėjo, kuris priklauso tavo nepalaikomai komandai, kuris daug meta iš po krepšio, daug naudingumo balų surenka ir t.t. Nes tai tai atrodo nepelnyta ir t.t. Dar kartą, vaikiška...

Comment

Aš nežinau kiek kiekvienas iš jų gauna algos. Jei tu žinai, tai pasidalink apie tai ir su mumis. Jei nežinai, tai tik dar vienas tavo išvedžiojimas, su tikslu dar kartą mest akmenį į lauką žaidėjo, kuris priklauso tavo nepalaikomai komandai, kuris daug meta iš po krepšio, daug naudingumo balų surenka ir t.t. Nes tai tai atrodo nepelnyta ir t.t. Dar kartą, vaikiška...
                                    Prie ko cia tos algos is vis?

Comment

Prie ko cia tos algos is vis?
                                      Galbūt vieni išleido už jį 100k, o kiti 500k, tame ir skirtumas, žaidėjo pajėgumas pagal jo vertę. Jei Bradley vertas kaip pvz. 500k, tai kas geriau, jis vienas, ar keli Petravičiaus lygio žaidėjai, sugebantys Eurolygoje rinkti aukštus naudingumo balus?

Comment

Esmė tame, gal aš perku žaidėją už 100k ir atitinkamai tikiuosi kažko iš jo, o ktią perku už 1 limoną ir tikiuosi, kad vienas lyderių bus. Jei jie žaidžia vienodai, tai kuris yra naudingesnis klubui? Ir taip aišku. O, kad Marijonas gigantiškų pinigų negauna, tai tikrai, o vat užsieniečiai visada gauna daugiau, ypač kurie prasėdėjo NBA ant suolo

Comment

Ar tu tiki kad kas nors laikytu Petraviciu NBA, kad ir atsarginiu, 5 metus?
                                          Net Praškevičių laikė tai ko negalėtų palaikyt, kad ir Urbono kokio? O tavo pasisakymų vingiai aiškūs, todėl nebesistengsiu diskutuot. Yra viena tiesa. Aš asmeniškai niekada nenuvertinsiu žaidėjo vien todėl, kad jis žaidžia ne toj komandoj...

Comment

Working...
                                          X