Kad tik nebūtų sutiktas (jei loštų kartais 6adienį kuo 99,9% abejoju, nes nespės praeit medicynkės ir t.t.) kaip Woods'as
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąTurime Žalgiryje NaujokĄ!!!!
Vokiečių treneris Luka Pavičevičius sakė, kad amerikietis per 2 mėnesius nepateisino į jį dėtų vilčių, nepersistengė treniruotėse, nesugebėjo atsikratyti viršsvorio. Todėl, kad būtų geriau komandai, jis trenerio sprendimu, bet „abipusiu susitarimu” buvo atleistas.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąEurolyga silpneja kasmet nuo 2004 metu.
Comment
-
antitotalitarizmus
kiek girdejau, Zalgirio vadovai patys pripazysta, kad jis nera labai geras, bet siuo metu rinkoje nebuvo nieko geresnio. O vietoj Eurelkos kuo greiciau reikejo ka nors surast, nes Eurelijus po 5 min. aiskteje pompa gauna
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąTai aisku, kad reikia, bet tikrai nereikia mums Petraviciaus. Galiu garantuot, kad naujas centras bus zymiai aukstesnio lygio nei Petravicius.P.
Comment
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąTokia nuojauta, kad tai dar viena Žalgirio vadybos klaida.
Albai netiko, bet mum pats tas kaip suprantu.Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė vap Rodyti pranešimąMan atrodo apsišovei. Kažkodėl atrodo, kad naujas pirkinys nebus aukštesnio lygio. Bet tikėkimės klystu.
Comment
-
antitotalitarizmus
Parašė RHCP@ Rodyti pranešimąna aš kolkas žinau tik tiek, kad jis yra trynęs NBA suoliukus ir šį sezoną pradėjo, bet buvo atleistas iš Berlyno Albos. Ir dar, kad yra nemenkas vyras (111kg). O kada pamatysim jį žaidžiantį?
Is Albos jis sutiko iseiti dar ir todel, nes atseit Albos treneris (jugas) truputuka nesveikas
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąNu kad nieko ypatingo tas Bradley tai faktas, tikejaus kazko geresnio, bet kad uz Petraviciu zymiai geresnis irgi faktas.Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąNu kad nieko ypatingo tas Bradley tai faktas, tikejaus kazko geresnio, bet kad uz Petraviciu zymiai geresnis irgi faktas.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąNu kad nieko ypatingo tas Bradley tai faktas, tikejaus kazko geresnio, bet kad uz Petraviciu zymiai geresnis irgi faktas.
Comment
-
Na Brown'ą galim pradėt sveikint Su Šalenga šiandien abu lošia taip kaip ir turėtųMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Grįžtu namo, įsijungiu TV. O ten 40 sekundžių iki rungtynių pabaigos ir nerealus rezultatas. Nors rungtynių ir nemačiau, bet skaniausią kąsnelį - pergalingas sekundes - vis dėl to atsikandau. Ir tos pačios buvo visai linksmos
Su puikia pergale Galėtų savaitgalį parodyt pakartojimąPaskutinis taisė Aš; 2007.11.15, 22:35.
Comment
Comment