Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Kad tik nebūtų sutiktas (jei loštų kartais 6adienį kuo 99,9% abejoju, nes nespės praeit medicynkės ir t.t.) kaip Woods'as
    Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
    Retromobile 2007
    "Kova 1". Driftingo čempionatas
    "Foje" Gali Skambėti Kitaip
    Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
    BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
    Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Parašė HAMMER Rodyti pranešimą
      Turime Žalgiryje NaujokĄ!!!!
      Tokia nuojauta, kad tai dar viena Žalgirio vadybos klaida.

Vokiečių treneris Luka Pavičevičius sakė, kad amerikietis per 2 mėnesius nepateisino į jį dėtų vilčių, nepersistengė treniruotėse, nesugebėjo atsikratyti viršsvorio. Todėl, kad būtų geriau komandai, jis trenerio sprendimu, bet „abipusiu susitarimu” buvo atleistas.
      Albai netiko, bet mum pats tas kaip suprantu.
      Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
        Eurolyga silpneja kasmet nuo 2004 metu.
        Kaip visada, labai klysti. Eurolyga visada buvo labai silpna. Vienintelis sezonas, kai ji buvo fantastiškai stipri, tai 1998-1999 metai. Bet po to vėl staiga susilpnėjo ir man atrodo, kad jau niekada nebesustiprės...

Comment

kiek girdejau, Zalgirio vadovai patys pripazysta, kad jis nera labai geras, bet siuo metu rinkoje nebuvo nieko geresnio. O vietoj Eurelkos kuo greiciau reikejo ka nors surast, nes Eurelijus po 5 min. aiskteje pompa gauna

Comment

Tai aisku, kad reikia, bet tikrai nereikia mums Petraviciaus. Galiu garantuot, kad naujas centras bus zymiai aukstesnio lygio nei Petravicius.
            Man atrodo apsišovei. Kažkodėl atrodo, kad naujas pirkinys nebus aukštesnio lygio. Bet tikėkimės klystu.
            P.

Comment

Parašė 99 Rodyti pranešimą
              Tokia nuojauta, kad tai dar viena Žalgirio vadybos klaida.
              Albai netiko, bet mum pats tas kaip suprantu.
              Nedarykit prieslaikiu isvadu. DC irgi anakart kazkam netiko...
              Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

Comment

Parašė vap Rodyti pranešimą
                Man atrodo apsišovei. Kažkodėl atrodo, kad naujas pirkinys nebus aukštesnio lygio. Bet tikėkimės klystu.
                Nu kad nieko ypatingo tas Bradley tai faktas, tikejaus kazko geresnio, bet kad uz Petraviciu zymiai geresnis irgi faktas.

Comment

Parašė RHCP@ Rodyti pranešimą
                  na aš kolkas žinau tik tiek, kad jis yra trynęs NBA suoliukus ir šį sezoną pradėjo, bet buvo atleistas iš Berlyno Albos. Ir dar, kad yra nemenkas vyras (111kg). O kada pamatysim jį žaidžiantį?

Is Albos jis sutiko iseiti dar ir todel, nes atseit Albos treneris (jugas) truputuka nesveikas

Comment

Sh.Druckeris prašo areštuoti „Lietuvos ryto“ turtą už beveik 2 mln. Lt

Comment

/\ Dabar pavarysiu kaip... Kas gali paneigti, kad prie Šarūno Druckerio reikalų nagų neprikišo Maccabi? Galbūt Eidsonas yra jų šnipas

Comment

Nu kad nieko ypatingo tas Bradley tai faktas, tikejaus kazko geresnio, bet kad uz Petraviciu zymiai geresnis irgi faktas.
                        Faktas? Kuo remiantis? Jį žaidžiantį matei? Ar tik iš statistikos sprendi? O gal tik viliesi?
                        Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

ekspertas prabilo, tai parodyk ta fakta

Comment

Butų Petravičius Žalgirio žaidėjas kitaip kalbėtum. O Marijonas šiais metais atrodo tikrai patobulėjęs - maladiec

Comment

Na Brown'ą galim pradėt sveikint Su Šalenga šiandien abu lošia taip kaip ir turėtų
                              Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
                              Retromobile 2007
                              "Kova 1". Driftingo čempionatas
                              "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                              Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                              BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                              Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Patinka man Žalgirio fanai

Comment

nėr čia ką pasakot, visi patys viską matėt
                                  SU PERGALE! gera pergale

Comment

Su gražia pergale !
                                    „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Grįžtu namo, įsijungiu TV. O ten 40 sekundžių iki rungtynių pabaigos ir nerealus rezultatas. Nors rungtynių ir nemačiau, bet skaniausią kąsnelį - pergalingas sekundes - vis dėl to atsikandau. Ir tos pačios buvo visai linksmos

Su puikia pergale Galėtų savaitgalį parodyt pakartojimą
                                      Paskutinis taisė ; 2007.11.15, 22:35.
                                      Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Na ryto fanai ir jūsų tas pats laukia

Comment

Visi Kauno Žalgirio fanai!!!

Comment

Working...
                                          X