Parašė rat
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąĮdomu, kiek ilgai L. ryto biudžeto jam pakaks
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąJeigu rytas siandien ir vel laimes, galima bus drasiai daryt isvada, kad degraduoja Eurolyga...
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąSuprantama, tačiau, jei ateitis tau rūpi, žinant, kas nutinka su Lietuvos talentais, skirtumas yra gana nemažas
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąJo, nes Zalgiris kesinsis perpirkt toki juokdari...
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąO kas nutinka su tokiais "talentais" kaip Petravicius??Paskutinis taisė Aš; 2007.11.14, 21:48.
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąNereikia pykti čia Oi kaip juokinga. O jei Žalgiris rytoj laimės, tai reikš, kad Eurolygos lygis vėl pakilo? Neatsakyk, prašau
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąŽalgirio ir L. ryto pirkimo galimybės ne tiek jau daug skiriasi. O toks „juokdarys“ mums visai praverstų, bent jau jei „juokintų“ taip, kaip šiandien. Kažkodėl nemanau, kad žiūrint į Petravičių „Aris“ treneriui labai juokinga
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąKomanda su tokiais zaidejais ir treneriais kaip ryto, pries kokius 4m. tvirtai butu grupes autsaidere, na gal dar pakovotu del 7 vietos. Laikai keiciasi...
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąBuvo jau Zalgiry tokio lygio juokdarys - Arturas Javtokas, beje irgi is ryto atejes. Aciu, daugiau nereikia.Paskutinis taisė rat; 2007.11.14, 21:53.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąBuvo jau Zalgiry tokio lygio juokdarys - Arturas Javtokas, beje irgi is ryto atejes. Aciu, daugiau nereikia.
Jei galima kritikuoti savus eksžaidėjus, aišku.
Ir dar reikėtų pamąstyti kas geriau, E. Žukauskas ar Petravičius. Nepamirškim atsižvelgt ir į perspektyvą, vieno karjera baigiasi, kito - dar toli gražu ne.
Tikiu, kad yra daug geresnių centro puolėjų nė Petravičius, bet ar tokių yra Žalgiryje, abejoju. Todėl taip, toks žaidėjas mums praverstųPaskutinis taisė Aš; 2007.11.14, 21:54.
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąKyla noras ginčytis, bet tikrai nemanau, kad verta. Juolab, kad visai padoriai "su tokiais zaidejais ir treneriais kaip ryto" pasirodė Rytas ir ULEB cup ir Eurolygoj.
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąKaunaz, Žalgiriui dabar reiktų tikrai ko nors prie Motiejūno ir Žukausko. Be to, treneris gal ir ne toks ir blogas, jei sugebėjo teigiamai paveikti Petravičių? Tiesiog varai VLN vs. KNS įsikandęs
O tai ko noret, kai daugiau nera kam zaist?
Kad ryto nekenciu, tai niekada ir neslepiau.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąKad ryto nekenciu, tai niekada ir neslepiau.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąTanoka man atrodė didesnis juokdarys
Jei galima kritikuoti savus eksžaidėjus, aišku.
Ir dar reikėtų pamąstyti kas geriau, E. Žukauskas ar Petravičius. Nepamirškim atsižvelgt ir į perspektyvą, vieno karjera baigiasi, kito - dar toli gražu ne.
Tikiu, kad yra daug geresnių centro puolėjų nė Petravičius, bet ar tokių yra Žalgiryje, abejoju. Todėl taip, toks žaidėjas mums praverstų
Praverstu nebent tuo, kad Zukauskas ir kiti aukstaugiai gautu pailset daugiau, o zaidimu tai nelabai kaip sugebetu praversti.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąPapasakok, ką galvoji apie homoseksualą - L. ryto faną
Comment
-
SU PERGALE Rytą ir jo fanus! Aš manau, kad neblogos rungtynės Ryto buvo...na, 3 kėlinukai bent ir pabaiga super! Aišku ir Petravičius gan neblogai šiemet atrodo. Šaunu!
o dėl tų visų išsi... kad Ryto pergalės EL degradaciją rodo, kad Ryte žaidėjų nėra ir pan. tai...na graudu. Aš suprantu, kad fanai yra fanai, bet savigarbos irgi reikia turėti. PEACE.
Ryt teks Kalnapilį gert ir laikykit frontą halėj, nes 6 žaidėjo reiks. Prigasdino Olimpija su pergalėm prieš Olympiacos'ą ir CSKA. Gaila, kad niekad neišeina halėj pasirgt, vos prie TV spėju :/
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąkaunaz, pasimokyk iš boo gerų manierų...
LR fanus su pergale ir sėkmės rytoj žaliems! Peace
Kad abi Lietuvos komandos šią savaitę džiaugtųsi pergalėmis!!!
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąkaunaz, pasimokyk iš boo gerų manierų...
LR fanus su pergale ir sėkmės rytoj žaliems! Peace
Kai kalba eina Lryta, geros manieros cia ne prie ko.
Comment
Comment