Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

pastebėsiu, kad Kirkilas prieš tris metus nebuvo savo pareigose.

Comment

Gal rašykit ir nuomonėm apsikeiskit AŽ skyrelyje?
      Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
      Dordrechtas/Haarlemas
      Nesebaras/Plovdivas
      Kiolnas

Comment

Parašė sak76 Rodyti pranešimą
        Spėčiau, kad komjaunimo aukso ir Kirkilo pagalba vykdomas pasaulinis sąmokslas prieš Žalgirį.
        Taikliai pastebėta. Juk Komjaunimo Tiesą perki-Lietuvos Rytą remi.
        Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

Comment

Linas gerai sužaidė. Kažkaip keista, kad amerikonai jį kalbina po varžybų, o ne Carmelo ar A.I. Pažiūrėjus šį reportažą galiu vėl didžiuotis, kad esu lietuvis

http://broadband.nba.com/cc/playa.ph...nk&nbasite=nba
          You've got one life! Live it!

Comment

http://one.co.il/Article/101968

Šiandien jis debiutavo rungtynėse su Jeruzalės Hapoel. 38min. esant rezultatui 94:89 Jeruzalės naudai kažkas išžiurovų metė granatą. Apsauginis ją paėmė ir ji sporogo jo rankose. Mačas nutrauktas. Tanoka buvo spėjęs pelnyti 8pt(2/4,1/1,1/1) atkovoti 2kam, prarasti 3, pražangos 2.
            tai kaip rytfaniai? mūsų skarbonkės yra žemas mentalitetas. o tai kaip tada pavadinti tai? baisu... nieko sau debiutas...

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
              http://one.co.il/Article/101968

tai kaip rytfaniai? mūsų skarbonkės yra žemas mentalitetas. o tai kaip tada pavadinti tai? baisu... nieko sau debiutas...
              Čia Vilniuj buvo?

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą
                Čia Vilniuj buvo?
                Izraely

Comment

Oligofrenų visur yra - net ir Izraelyje. Bet gal ir gerai, kad tokia sprogi atmosfera - ramiau žaidėjai jaučiasi... tiksliau bailiau...

Comment

Sveiki krepsinio megejai. Turiu jums paskutines minutes pasiulyma si treciadini 20.15 i Lietuvos Rytas - Aris TT Bank varzybas. Galiu pravesti 2 zmones i BMW loze. Man jokio skirtumo su kuo busite, su drauge, su draugu ar su partneriu . Rasykite man i asmenini pasta. Vietu skaicius ribotas, kas pirmesnis, tas gudresnis.

p.s. Nemokamai.

p.s. Pasiulymas galioja tik man zinomiems forumo nariams.
                    gera gyventi gerai

Comment

būtų Žalgirio varžybos..

Comment

Parašė Kema Rodyti pranešimą
                        Sveiki krepsinio megejai. Turiu jums paskutines minutes pasiulyma si treciadini 20.15 i Lietuvos Rytas - Aris TT Bank varzybas. Galiu pravesti 2 zmones i BMW loze. Man jokio skirtumo su kuo busite, su drauge, su draugu ar su partneriu . Rasykite man i asmenini pasta. Vietu skaicius ribotas, kas pirmesnis, tas gudresnis.

p.s. Nemokamai.

p.s. Pasiulymas galioja tik man zinomiems forumo nariams.
                        Pats turiu tų kvietimų. Jie dažniausiai baigia savo galiojimą šiukšlių dėžėje prie mano darbo stalo.

Comment

Parašė somis Rodyti pranešimą
                          man tai pikta darosi. šiemet, nors rytas ir žaidžia eurolygoje, vistiek tvarkaraštis padaromas taip, kad Žalgiriui būtų viena pilna diena pasiruošimui varžyboms, o rytui - dvi. kame kampas paaiškinkite? jau bent trečius metus iš eilės.
                          Turbūt siūlyčiau kreiptis į Eurolygos vadovybę, juk svarbiausios LKL/BBL varžybos visada būdavo šeštadieniais. Tai kas kaltas, kad rytui eurolygos varžybos trečiadienį.
                          P.

Comment

Parašė vap Rodyti pranešimą
                            Turbūt siūlyčiau kreiptis į Eurolygos vadovybę, juk svarbiausios LKL/BBL varžybos visada būdavo šeštadieniais. Tai kas kaltas, kad rytui eurolygos varžybos trečiadienį.
                            Sprendžiant iš to, kaip televizijos gali keisti transliacijų laiką (kas paaiškėjo per pastarasias savaites), tai nežinia, kas kaltas.

Comment

Tas incidentas Izraelyje

http://www.fishki.net/comment.php?id=28057

Comment

Eikit žinot kur tokias foto dėdami
                                Gerai, kad krepšininkas koks nepakėlė, nes tektų į futbolininką persikvalifikuoti

Comment

nesuprantu, kodel B grupėje nei viena normali komanda nesugeba iškovoti pergalių.... Šiadien ir vėl neaišku kas laimi... Anomalija

Comment

Petravičiau, tu žvėris, tu gyvulys, eržilas netgi Pavaro Rytas

Comment

Parašė rat Rodyti pranešimą
                                      Petravičiau, tu žvėris, tu gyvulys, eržilas netgi
                                      Įdomu, kiek ilgai L. ryto biudžeto jam pakaks
                                      Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
                                        Įdomu, kiek ilgai L. ryto biudžeto jam pakaks
                                        Koks skirtumas, kol žaidžia gerai, tol

Comment

Jeigu rytas siandien ir vel laimes, galima bus drasiai daryt isvada, kad degraduoja Eurolyga...

Comment

Working...
                                          X