Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Tomkis Rodyti pranešimą
    o tai reiškia, kad T lieka toliau komandoje
    http://www.basketnews.lt/news-11643-...eka-kauna.html

Netikiu.. Lauksiu oficialių žinių zalgiris.lt nesinori tikėt...

Comment

Parašė Akela Rodyti pranešimą

keistai čia... aš galvojau, kad spaudos konferencija rengiama, kad T atsiprašytų, pasiaiškintų ir pan. Belieka laukti naujo žaidėjo.

Comment

O va čia viduryje sezono, atlesiti Beard'ą nėra logiškas sprendimas. Aišku daug savo nervais ir nevaldomu charakteriu sujaukdavo žaidimą, bet užtektų psichologo komandoje etato... Manau klaida atleisti buvo Beard'ą.
        Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
        Dordrechtas/Haarlemas
        Nesebaras/Plovdivas
        Kiolnas

Comment

Parašė Tomkis Rodyti pranešimą
          keistai čia... aš galvojau, kad spaudos konferencija rengiama, kad T atsiprašytų, pasiaiškintų ir pan. Belieka laukti naujo žaidėjo.
          Aš tai galvojau, kad tam, kad Navikauską išmestų.. Juokas pro ašaras.

Comment

Aš tai galvojau, kad tam, kad Navikauską išmestų..
            Manau ir aš tai, jog būtų naudingiau (vėl mano asmeninė nuomonė)
            Dordrechtas/Haarlemas
            Nesebaras/Plovdivas
            Kiolnas

Comment

T.Beard'as palieka "Žalgirį"

...kažkokia nesąmonė...tikiuosi turi kokį atsarginį variantą, ne tik Motiejūną...

Comment

Niu ką, gal susiras centrą su nepažeista psichikos sistema. Galėtų bent Andriuškevičių susigrąžint - pradžiai. Geriausia naujiena nuo rugpjūčio

Comment

Tikiuosi, kad nenupirs dar vieno pensininko

Comment

Nors labai palaikau Žalgirį ir gerbiu jo gerbėjus, tačiau manau jog buvo teisingas sprendimas T atleisti.

Comment

Neoficialiai Krepsinis.net duomenimis, T.Beardas rungtyniaus Izraelyje.
                      Kaip vertinate gandus apie Medvedenką?
                      Tai tik gandai. Nuo rytojaus pradedame vadovautis ne gandais. Ieškosime krepšininko kitame žemyne.
                      krepsinis.net

Comment

krepsinis.net
                        na dabar diskusijos prasides is kurio zemyno Amerikos abi atkrenta nes ten brangus zaidejai. autralija ...hm.... sunkiai ...nielsenuy tokiu jau yra . Afrika , va cia realus varinatas, pigiai, uz maista zaistu o po rungtyniu galetu "tarp geliu" puokstes isvezinet. Bet manau realiausi variantai yra du. Azijietis, nes salygos tam palankios , jau ior pavalgyt butu kur ir namo masina parsivarytu is kauno automobiliu turgaus. Bet klausimas kodel Tanoka atleido butent dabbar, pries ziema . manau tai viska pasako. Legionierius bus is Antarktidos. Vasara jam per salta , todel laike Tanoka dar , o dabar atsallus orams bus pats tas, greit kauno marios uzsals , gales sau maisto susiszvejot. manau pats tas.
                        KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)

Comment

Parašė Aidzius Rodyti pranešimą
                          na dabar diskusijos prasides is kurio zemyno Amerikos abi atkrenta nes ten brangus zaidejai. autralija ...hm.... sunkiai ...nielsenuy tokiu jau yra . Afrika , va cia realus varinatas, pigiai, uz maista zaistu o po rungtyniu galetu "tarp geliu" puokstes isvezinet. Bet manau realiausi variantai yra du. Azijietis, nes salygos tam palankios , jau ior pavalgyt butu kur ir namo masina parsivarytu is kauno automobiliu turgaus. Bet klausimas kodel Tanoka atleido butent dabbar, pries ziema . manau tai viska pasako. Legionierius bus is Antarktidos. Vasara jam per salta , todel laike Tanoka dar , o dabar atsallus orams bus pats tas, greit kauno marios uzsals , gales sau maisto susiszvejot. manau pats tas.
                          Deja neatspėjai...žaidėjas bus iš Atlantidos.
                          Dordrechtas/Haarlemas
                          Nesebaras/Plovdivas
                          Kiolnas

Comment

Vis dėlto vieną dieną dėl tų Tanokos nervų trūko kantrybė komandos treneriams bei vadovams...

Comment

Beardas iš "Žalgirio" keliasi į "Hapoel"

Comment

Ar žinojai?
                                1947

Kauno KKI komanda laimi TSRS krepšinio čempionatą.

Comment

man tai pikta darosi. šiemet, nors rytas ir žaidžia eurolygoje, vistiek tvarkaraštis padaromas taip, kad Žalgiriui būtų viena pilna diena pasiruošimui varžyboms, o rytui - dvi. kame kampas paaiškinkite? jau bent trečius metus iš eilės.

Comment

Parašė somis Rodyti pranešimą
                                    man tai pikta darosi. šiemet, nors rytas ir žaidžia eurolygoje, vistiek tvarkaraštis padaromas taip, kad Žalgiriui būtų viena pilna diena pasiruošimui varžyboms, o rytui - dvi. kame kampas paaiškinkite? jau bent trečius metus iš eilės.
                                    Jūsiškius "muša", vėl... Ot Niekšai...

Comment

ne niekšai, o makulatūra ir lenkai

Comment

Parašė somis Rodyti pranešimą
                                        Spėčiau, kad komjaunimo aukso ir Kirkilo pagalba vykdomas pasaulinis sąmokslas prieš Žalgirį.

Comment

Kam jums tos poilsio dienos ir taip nepersitempiat. Vienos panelės anksčiau laiko sportines kurpaites nusiauna ir iš gėdos žandukus dangsto, kiti vaikai ir taip nepervargsta. (Mačiulį su Popu gerbiu... Mačiulį labiau... Be abejo tai jiems daug reiškia ).

Comment

Working...
                                          X