stilistas mat atsirado...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė rat Rodyti pranešimąŠiandien nepamirškit per LRT pažiūrėt Šiaulių prieš Rytą. Aš čiur už Šiaulius.
Beje ir aš už Šiaulius. Lošia Šiauliai geriau, nei AJ....You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąSupratau, kodėl tuštoka salė. Portugalai nėra įdomus
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąAr man atrodo, kad salė nepilna? Beje po kašiais keistai žmonių nėra.... keista... Kokios kainos buvo bilietų?
Beje ir aš už Šiaulius. Lošia Šiauliai geriau, nei AJ....
Toliau: 15, 25, 35 Lt
Aptarnavimas perkant bilietus apgailėtinas, tie kurie nenusiperka bilieto prieš rungtynes, atvažiavę 40 minučių iki mačo pradžios, bilietą įsigija prieš pat mačo pradžią, ką bekalbėt apie tuos, kurie atvažiuoja 10 min prieš pradžią. Kasoje darbą atlieka 1 žmogus. Šiandien Klimavičius kone iškoneveiktas buvo, kad tokie dalykai vyksta, tai tas atėjęs vėliau mačiau visus "prastūmė" pro kitą įėjimą tokiu principu: "bilieto negauni, pinigus susimoki ir eini". Žiūrovų buvo pakankamai daug, su Žalgiriu dar daugiau bus, bet kaip sakiau, pilna salė bus nebent per žvaigždžių dieną arba BBL finaliniam šešete (?) jei Šiauliai netyčia kokiam finale loštų. O dūdininkus reikėtų, atsiprašant, "iššaudyt". Rytas nežaidė gerai, o Šiauliai žaidė labai prastai, gal prie to privedė tas +51 prieš Neptūną, nuovargis ar dar kas, nežinau... Laukiam Žalgirio, kurio lauks manau daug sunkesnė kovaAš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąSupratau, kodėl tuštoka salė. Portugalai nėra įdomus
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąDėl nuostolių nesirūpinkite - juos Rubiconui kompensuos AMB.
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąBuvo tikrai ne daugiau keturių tūkstančių ar net trijų su puse. Kažkaip keista, kad tiek nedaug. Man asmeniškai labai nesupranatama.....
Comment
-
Parašė sak76 Rodyti pranešimąŠiaulių arenos talpa kiek pamenu 5000, taip kad arena turėjo būti pilna :-)W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
"Montepaschi" į pergalę vedė R.Kaukėnas ir K.Lavrinovičius
o abu lietuviai buvo rezultatyviausi savo ekipoje, nors susitikimą ir pradėjo nuo atsarginių žaidėjų suolelio.R. Kaukėnas per 27 aikštelėje praleistas minutes pelnė 21 tašką (4/5 dvitaškių, 2/2 tritaškių, 7/7 baudų), atkovojo bei perėmė po vieną kamuolį, atliko rezultatyvų perdavimą, išprovokavo 6 varžovų pražangas, nė karto nesuklydo ir tik sykį pažeidė taisykles.
K. Lavrinovičius per 17 minučių surinko 14 taškų (4/6 dvitaškių, 1/2 tritaškių, 3/4 baudų), atkovojo 7 bei perėmė vieną kamuolį, blokavo 2 varžovų metimus, sykį suklydo ir 4 kartus prasižengė.
http://www.delfi.lt/news/sport/eurob...hp?id=14839530
Comment
-
Ei vaidele bent jau reikejo idet kai jau rungtynes buvo prasidejusios o ne kada apsilima dare ir dar niekas nebuvo susirinkes. Buvau as tose rungtynese ir tikrai jau buvo daugiau zmoniu nei 3500 buvo kazkur apie 4000 nes patys galai kur fanai sedejo nebuvo uzimti o per viduri ir sonuose buvo beveik uzbildyta.
Comment
-
„Šiaulių“ kovas ULEB taurėje transliuos Lietuvos televizija
Krepšinio gerbėjai galės išvysti „Šiaulių“ komandos kovas ULEB taurėje, kurioje Saulės miesto komanda dalyvaus pirmą kartą. Šiauliečių rungtynes tiesiogiai transliuos Lietuvos televizija. Tai tinklalapiui „BasketNews.lt“ patvirtino LTV direktorius Šarūnas Kalinauskas.
Pasak Kalinausko, Lietuvos televizija transliuos tik Šiauliuose vyksiančias ULEB taurės rungtynes. „Užsienio komandos ne visada transliuojamos, o mums mokėti už transliaciją yra labai brangu“, – apgailestavo LTV direktorius.
„Šiauliai“ šių metų ULEB taurės sezoną pradės kitą antradienį (11.06) rungtynėmis namie su „Turk Telekom“ komanda iš Turkijos. Šių rungtynių pradžia 18.45 val.W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
Comment