Parašė sak76
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Meras susilažino su JAV ambasadoriumi
„Ambasadorius sakė, kad jei „Žalgiris“ bent vieną kartą laimės, man padovanos geriausio vyno butelį iš Kalifornijos, - vylėsi A.Kupčinskas. – Jei kauniečiai visas rungtynes praloš, ponui J.Cloudui pažadėjau padovanoti geriausio lietuviško alaus pakuotę.“
Comment
-
Na oficialios yra spalvotos, o rezervinės - dažniausiai šviesios. Kaip rengiasi tai pagal situaciją, šiaip atrodo renkasi svečiai, o šeimininkai prisitaiko (jei neklystu ). Logiškiausia būtų, kad su oficialiom loštų svečiuosePaskutinis taisė Irma; 2007.10.14, 18:48.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė jasha Rodyti pranešimąStebuklas - tai tu pats NBA šeimininkai lošia tik balta(šviesesne) apranga. Baltą(šviesesnę) aprangą turi visos komandos. O jei rytas neturi negali baltos apsirengt, kai priešininkai neatsivežė kitos, tai lamos jie.
Pamenu, kai Žalgiris žaidė su Mdp kažkada Eurolygoj
"Komandos privalo turėti 2 aprangos komplektus - pagrindinį ir rezervinį. Vienas jų privalo būti šviesios, kitas - tamsios spalvos. Šeimininkų komanda rungtyniauja vilkėdama pagrindinę aprangą (nepriklausomai nuo jos spalvos)."
Nebent nuostatai šį sezoną yra kardinaliai pasikeitę.
Dėl NBA tu esi visiškai teisus, Europoje aš nepastebėjau, kad namų komandos žaistų šviesiomis aprangomis. Bent jau Rytas daugumą namų rungtynių ULEB ir Eurolygoje žaidė juodai-raudonomis uniformomis. Futbole tradiciškai namų rungtynės žaidžiamos vilkint pagrindinėmis uniformomis, išvykoje - pagrindinėmis/rezervinėmis.
Comment
-
Parašė sak76 Rodyti pranešimąČia yra ištrauka iš 2006/2007 metų LKL nuostatų:
"Komandos privalo turėti 2 aprangos komplektus - pagrindinį ir rezervinį. Vienas jų privalo būti šviesios, kitas - tamsios spalvos. Šeimininkų komanda rungtyniauja vilkėdama pagrindinę aprangą (nepriklausomai nuo jos spalvos)."
Nebent nuostatai šį sezoną yra kardinaliai pasikeitę.
Dėl NBA tu esi visiškai teisus, Europoje aš nepastebėjau, kad namų komandos žaistų šviesiomis aprangomis. Bent jau Rytas daugumą namų rungtynių ULEB ir Eurolygoje žaidė juodai-raudonomis uniformomis. Futbole tradiciškai namų rungtynės žaidžiamos vilkint pagrindinėmis uniformomis, išvykoje - pagrindinėmis/rezervinėmis.
Comment
-
„Žalgiris“ San Franciske mokosi NBA taisyklių
http://www.lrytas.lt/?id=11924370191191823144&view=4
„Žalgirio“ treneris pats išbandė, ką reiškė mesti NBA tritaškius – čia linija yra pusmetriu toliau nei Europoje. R.Grigas pataikė penkis kartus iš eilės...
Comment
-
inz1K
-
Parašė inz1K Rodyti pranešimąPagaliau ta akimirka:
edit: tfu... 5:30 arba 6:30Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
inz1K
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąMačiulį jau skautai ims stebėti..
Comment
-
Nu taiklumai pas chebrą tai jomajo Žukis mldc Turi dar parakoMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Prasidėjus paskutiniam ketvirčiui, „Žalgiris“ pagaliau atrado savo žaidimą. Trys Marko Popovičiaus tritaškiai leidokauniečiams prieš NBA ekipą laimėti atkarpą 15:0. Galiausiai ketvirtąjį kėlinį žalgiriečiai laimėjo 32:20, o aikštelėje pabuvojo visi 12 Kauno komandos žaidėjų.
Pralaimėjom 19 taškų, o tai yra mažiau, nė pralaimėjo „Panathinaikos“ - -22 (žaista prieš „Spurs“) ir -37 (prieš „Rockets“). Bei „Maccabi“ - -27 (prieš „Knicks“) ir „MMT Estudiantes“ - -25 (prieš „Grizzlies“).Paskutinis taisė Aš; 2007.10.16, 11:36.
Comment
Comment