/\ nu ir man taip pasirodė... bet jeigu tikrai lrt transliuos rytą, tai ačiū Dievui, nes nenoriu, kad dubliuotųsi
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė jasha Rodyti pranešimąKazkaip negirdeti tokiu kalbu.. Bet viena aisku, kad LRytas vs LKK/BBL/Euroluegue transliuoja LRT
Comment
-
Parašė sak76 Rodyti pranešimąLRT šeštadienį rodys Sakalų ir Šiaulių rungtynes. Matyt tik todėl, kad nerodytų kitos Kauno komandos Atleto, kuri žaidžia su Rytu. Išvada - LRT 'blokuoja' visas rungtynes kuriose žaidžia Kauno komandos.
Comment
-
Buvęs "Lietuvos ryto" gynėjas K.Rushas nenorėtų grįžti į Lietuvą
http://www.delfi.lt/news/sport/eurob...hp?id=14677140
„Man nepatinka, kai skraido alaus buteliai ir įvairaus plauko išprotėję sirgaliai šūkauja ir nori mus nužudyti vien dėl to, kad triuškiname jų komandą jų pačių aikštelėje, - sakė jis. – Nepatinka persėsti į aštuonis lėktuvus, kad nusigautum ten, kur reikia. Nepatinka turėti kambariokus, suaugusius vyrus, miegančius kartu mažytėse lovose. Nepatinka maistas: esu išrankus, todėl valgyti buvo sunku. Ten buvo tiek daug dalykų, prie kurių aš nesu pratęs. Sunkiai dirbsiu, kad man taip nenutiktų dar sykį“.
Comment
-
http://www.krepsinis.net/news.php?news_id=73677
TV3 ir Tango TV Eurolygos kovas pradės rodyti spalio 22 dieną
Ypač smagią naujieną skelbia TV3 – krepšinio mėgėjai šiuo kanalu galės stebėti abiejų Senojo žemyno turnyre besirungiančių lietuviškų komandų – ir Vilniaus „Lietuvos ryto”, ir Kauno „Žalgirio” – rungtynes.Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąO jei dvejos varžybos vyks vienu metu? Ar taip atsitikti negali?
Turėtų žaisti Rytas trečiadieniais, o Žalgiris ketvirtadieniais, tai nelabai ir kirsis, nebent kokį kartą Rytui teks ir ketvirtadienį sulošt... Tada gal vieną per TV3, kitą per Tango...Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė jasha Rodyti pranešimąhttp://www.krepsinis.net/news.php?news_id=73677
TV3 ir Tango TV Eurolygos kovas pradės rodyti spalio 22 dieną
Ypač smagią naujieną skelbia TV3 – krepšinio mėgėjai šiuo kanalu galės stebėti abiejų Senojo žemyno turnyre besirungiančių lietuviškų komandų – ir Vilniaus „Lietuvos ryto”, ir Kauno „Žalgirio” – rungtynes.
Comment
-
Kaip jau daugelis žino (kas nežino, tas tuoj sužinos, nes tuoj paskaitys) sužaistos dar kelios rungtynės tarp NBA ir Europos klubų:
„Knicks“ 112:85 „Maccabi“
„Real“ 104:103 „Raptors“
„MMT Estudiantes“ 73:98 „Grizzlies“
„Rockets“ 107:70 „Panathinaikos“
Jasikevičius nesublizgėjo. O statistika apskritai įdomiai keista. Panajonių iš viso sužaidė 11 žmonių, Raketų - 15. Mutombo, McGrady ir Šura nežaidė, Bonzai Wells'as žaidė 8 min. Dabar galvojų, kas būtų, jei dar tie būtų žaidę
Visos viltys dabar į Žalgeriuką, kad atspardys subines tiems... tiems... visiems tiems...
Comment
-
Parašė boo Rodyti pranešimąo kas čia per ???
Pvz.:
3 turas: Montepaschi Siena vs. Zalgiris November 07, 2007
Le Mans vs. Lietuvos Rytas November 07, 2007
5 turas: CSKA Moscow vs. Zalgiris November 21, 2007
Lietuvos Rytas vs. Efes Pilsen November 21, 2007
10 turas: Zalgiris vs. Montepaschi Siena January 03, 2008
Lietuvos Rytas vs. Le Mans January 03, 2008
Tegul tik pabando neparodyt Zalgirio rungtyniu tiesiogiai... Tegul kisa ryta i tangotv, tikiuosi kad taip ir bus ir neteks keikti TV3.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąPaziurejau tvarkarast, tai man idomu ka TV3 darys, kai Lietuvos rytas zais ta pacia diena kaip ir Zalgiris?
Pvz.:
3 turas: Montepaschi Siena vs. Zalgiris November 07, 2007
Le Mans vs. Lietuvos Rytas November 07, 2007
5 turas: CSKA Moscow vs. Zalgiris November 21, 2007
Lietuvos Rytas vs. Efes Pilsen November 21, 2007
10 turas: Zalgiris vs. Montepaschi Siena January 03, 2008
Lietuvos Rytas vs. Le Mans January 03, 2008
Tegul tik pabando neparodyt Zalgirio rungtyniu tiesiogiai... Tegul kisa ryta i tangotv, tikiuosi kad taip ir bus ir neteks keikti TV3.
Comment
-
Parašė batman Rodyti pranešimą/\ o gal tegu zalgiri kisa i tango tv?ir tikiuosi neteks keikti tv3?Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
O tai TV3 nėra (bent jau buvo anksčiau) Žalgirio informacinis rėmėjas? Tad neatrodo kažkokios galimybės (kaip jūs čia išsireiškiate) yra realios, kad Žalgirio rungtynes "nukiš į Tango TV". Beto, Kaune, jei kabelinės neturi (pvz. aš ), nerodo Tango TV, o Vilniuje rodo ir be kabelinės - tad nematau problemos, kad Ryto varžybos atsargniu atveju bus rodomos per Tango TV.
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąO tai TV3 nėra (bent jau buvo anksčiau) Žalgirio informacinis rėmėjas? Tad neatrodo kažkokios galimybės (kaip jūs čia išsireiškiate) yra realios, kad Žalgirio rungtynes "nukiš į Tango TV". Beto, Kaune, jei kabelinės neturi (pvz. aš ), nerodo Tango TV, o Vilniuje rodo ir be kabelinės - tad nematau problemos, kad Ryto varžybos atsargniu atveju bus rodomos per Tango TV.
http://www.zalgiris.lt/?id=5Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė jasha Rodyti pranešimąTarp informaciniu Zalgirio remeju TV3 nera:
http://www.zalgiris.lt/?id=5
Comment
Comment