Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Kema Rodyti pranešimą
    Tai uzmeciau daugiau metu, sakau gal kazka praleidau, nuo man atmenamos 1999m. pergales
    Jei tik nuo 1999m atsimeni įvykius, tai siūlau čiaupt savo didelę rytfanio srėbtuvę. Metais anksčiau Žalgiris laimėjo dabartinį ULEB taurės turnyrą.Gal dar primint, kad prieš trejetą metų užteko vieno metimo, kad Eurolygos čempionas tą sezoną būtų buvęs ne Maccabi?
    Jei neprisimeni dėl to, kad esi penkiolikos metų paauglys, tai eik į vaikams skirtus forumus ir ten reikšk savo nuomonę.
    Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

Comment

Nebūtina tikėti viskuo ką rašo sportalas, objektyvumo ten 0.

O dėl Žalgirio pakvietimo, man atrodo daugiau lėmė Sabonio autoritetas ir ryšiai NBA, nei klubo istorija. Čia mano nuomonė aišku.

Comment

Parašė jasha Rodyti pranešimą
        Jei tik nuo 1999m atsimeni įvykius, tai siūlau čiaupt savo didelę rytfanio srėbtuvę. Metais anksčiau Žalgiris laimėjo dabartinį ULEB taurės turnyrą.Gal dar primint, kad prieš trejetą metų užteko vieno metimo, kad Eurolygos čempionas tą sezoną būtų buvęs ne Maccabi?
        Jei neprisimeni dėl to, kad esi penkiolikos metų paauglys, tai eik į vaikams skirtus forumus ir ten reikšk savo nuomonę.
        Pagal rasliava panasu, kad busi is tu tribunu kur meto skardines ir skanduoja angliskai "linkejimus" teisejams. Na toks mentalitetas, tai sen tai ten vis islenda.

p.s. tu man neaiskink, ka as turiu daryti, as nesakysiu kur tau eiti.
        gera gyventi gerai

Comment

Parašė jasha Rodyti pranešimą
          Parašė Kema Rodyti pranešimą
          Pagal rasliava panasu, kad busi is tu tribunu kur meto skardines ir skanduoja angliskai "linkejimus" teisejams. Na toks mentalitetas, tai sen tai ten vis islenda.

p.s. tu man neaiskink, ka as turiu daryti, as nesakysiu kur tau eiti.
          Pažvelkite forumiečiai į 2 skirtingas ir tuo pačiu vienodas asmenybes. Kokios ambicijos, kokie konfliktai...
          Vienas ponas ar iš apvydo ar kitų motyvų skatinamas neakivaizdžiai, jog Žalgiris žais su NBA komanda, kalba kaip apie didžiausią gėdą ir pažeminimą Lietuvai . O kitas išvadina 15-mečiu prieš tai paminėtą asmenį, nors pačio rašliavonė ne ką perkopia 12-mečio kūrybos. Tada anas (pastarasisi) atsako ir kaltina kitą mėčius skardines į aikštę...TAD LAUKIME TĘSINIO!!!
          P.S.
          Išvada: manau, abiem minėtiems asmenims reiktų eiti Delfi ir išsiaiškinti, kas jiems/kuris pirmas ant kojos nukščio užmynė.
          Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
          Dordrechtas/Haarlemas
          Nesebaras/Plovdivas
          Kiolnas

Comment

Na o as manau kad net ir Ryto fanams deretu dziaugtis...Mum gi (eurolygos autsaideriams ,kaip kai kas cia visa gerkle rekia) smagiau LKL finale nurungti ULEB taures finalininkus...nei kokius FIBA taures laimetojus ar kokia kita komandele....Todel manau ir Ryto sirgaliams turetu but maloniau kad ju komanda kovoja su klubu kuris turi tokia istorija Ir yra statomas greta geriausiu ir garsiausiu Europos klubu.

taip jau yra kad visada smagiau zaisti ir laimeti pries stipru ir gerbiama priesininka,o ir pralaimeti ne taip skaudu...
            Sutiksit manau su manimi,kad jei rytas butu iveikes Madrido Real'a , sipergale butu saldesne nei ana ULEB taure kur buvo laimeta na neatsimenu pries kokia ten komanda,o jei pakeliui i finala butu iveiktas ir dar koks stiprus priesininkas manau butu dar saldziau...

Va kai Zalgiris Europos taures finale iveike Milano Stefanes..tituluociausia Italijos kluba dziaugsmas buvo didelis,o kai dar po metu jau Eurolygos finale iveike tuo metu geriausia italijos kluba ir tuometini Eurolygos nugaletoja Bolonijos Kinder dziaugsmas buvo neispasakytas...o jei tarkim butumem iveike koki na nzn nauja ir netituluota kluba tas dziaugsmas nebutu toks.zinoma rezultatas liktu bet dziaugsmas ne toks..Kinderis buvo kaip desertas po tokio sezonu,kaip vysnia ant ledu porcijos...

Todel manau sutiksit kad toks pakvietimas ,daro gera abiem komandom...Ginsim Europos garbe ,o jus ginkit savo garbe Lietuvoj,nes mes ja kaip tycia pries keleta menesiu apgynem...

Comment

Parašė Road Rodyti pranešimą
              Sutiksit manau su manimi,kad jei rytas butu iveikes Madrido Real'a , sipergale butu saldesne nei ana ULEB taure kur buvo laimeta na neatsimenu pries kokia ten komanda <...>
              Kozanio „Makedonikos“.

Teisingai pasakyta (kalbu apie visą pranešimą)
              Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė sak76 Rodyti pranešimą
                Nebūtina tikėti viskuo ką rašo sportalas, objektyvumo ten 0.

O dėl Žalgirio pakvietimo, man atrodo daugiau lėmė Sabonio autoritetas ir ryšiai NBA, nei klubo istorija. Čia mano nuomonė aišku.
                sportalas, tik atkartojo "Kauno dieną", o jei būtų tai parašęs pats l.rytas, tai abejonių nekiltų ane?
                beabejonės suveikė Sabonio vardas, bet suveikė ir Žalgirio vardas... Turėtumėt tik pasidžiaugt tokiais pasiekimais, bet pas jus suveikia kažkoks "lietuviškas" pavydas.

Comment

Pas mus veikia Sabonio vardas ,pas jus Vainausko,veikia skirtingai ,bet nesigincykim kad ir pas mus ir pas jus vardas tikrai duoda daug

Comment

Oi kokios aistros čia verda

Juk pripažinkite, be šių aistrų, pavydo ir kt dalykų nebūtų taip smagu sirgti už savo komandą. Pavydas blogas dalykas, jis apakina, o tai matosi iš kai kurių pasisakymų.

Aš čia per daug nesireiškiau, bet jei kam įdomu papsakosiu kodėl dbr sergu už Žalgirį:
                    Būtent dbr, nes kai Ž laimėjo Eurolygą, LKL finale lošė Ž vs LR, sirgau už ryškiai silpnesnę komandą LR, nes ten dirbo (buvo treneris ir vyr. treneris ir taip šokinėjo keletą metų) mano puseserės vyras. Kaip ir patapo giminė prieš neatmenamus laikus Bet kai bajeriai prasidėjo su jo (dėdės) keitinėjimu, o paskui ir visi treneriai neįtiko ponuliui Jonukui, pradėjau nekęsti jo ir JO komandos. Žaidėjus visada gerbsiu, kaip ir trenerius, bet vadovas man "persona nongrato" (sorry jei ne taip parašiau). Tai nuo šiol negaliu už šią komandą net ULEB'e sirgti, nors ir draugas, didelis Ž gerbėjas, pyksta ant manes kaip galima nesirgti už LT Europoje. Man LR yra ponulio Jonuko žaisliukas, tėvelio dovanotas. Tikrai aš jam nepavydžiu, tegul sau žaidžia vaikutis. Ir Romanovas žaidžia ir kiti turtingieji turi savo žaisliukus, vienus mėgstame, kitų pakesti negalime.... Toks gyvenimas. Tikrai neraginsiu nesirgti už LR. Čia kiekvieno sprendimas. Kiekvienas renkasi kas jam patinka.... Sirgite už jums mylimą klubą ir vadovaukitės savo galva

Beje LR fanai pasakykite kada prasidejo Statybos-LR pakilimas iš pelenų? O tada kai laimėjo trečią vietą, kai mano dėdė treniravo. Tada Jonukas ir užsikabino. Bet pakeičiamų juk nėra..... Jeigu gerb. Statybos istoriją, būtų palikę šį žodį pavadinime, bet kur tau. Juk LR svarbiau už istoriją. O Statyba buvo istorija, kurią Jonukas panaikino. Įsivaizduokite Barcelona pakeičiant į Samsung ar kitą pavadinimą....
                    You've got one life! Live it!

Comment

Parašė fredis Rodyti pranešimą
                      O Statyba buvo istorija, kurią Jonukas panaikino. Įsivaizduokite Barcelona pakeičiant į Samsung ar kitą pavadinimą....
                      Sutikčiau su visa mintimi, bet.. bent jau reikėjo kaip pavyzdį Madridą imti, nes Barselona šį sezoną: Barselonos AXA, pernai Barselonos Winterthur.
                      P.

Comment

Parašė Tomkis Rodyti pranešimą
                        sportalas, tik atkartojo "Kauno dieną", o jei būtų tai parašęs pats l.rytas, tai abejonių nekiltų ane?
                        beabejonės suveikė Sabonio vardas, bet suveikė ir Žalgirio vardas... Turėtumėt tik pasidžiaugt tokiais pasiekimais, bet pas jus suveikia kažkoks "lietuviškas" pavydas.
                        Neskaitau aš nei 'Lietuvos Ryto', nei 'Kauno dienos'... Paskaitau tik internetinius naujienų ir sporto portalus. Sportalas.com niekada apie Rytą nerašo pozityviai (ir objektyviai). Visi straipsniai į 'vienus vartus'.

Ar Žalgiris laimės ar pralaimės man skirtumo nėra. O kad dalyvauja - gerai, daugeliui jaunų krepšininkų tai bus didelis psichologinis stimulas, kartu bus garsinamas tiek Lietuvos, tiek klubo vardas.

Comment

Man tai pvz. nesvarbu, kas iš LKL žais su NBA klubais svarbiausia, kad transliuotų. Ir dar gerai patiems žaidėjams, kad vyks Amerikoje. Galės pamatyti civilizuotas treniruočių sales, drabužines (jei vyks NBA klubų arenose). Dar galės išgert tikros ciocia-cola. Žiūrėkit plačiau

Comment

Parašė tivoli Rodyti pranešimą
                            Pažvelkite....>......<.... užmynė.
                            o trečias forumietis, laikantis save protingesniu už pirmuosius du, įsiterpė į pokalbį, ir taip įsivyravo ramybė... Žurnalo pabaiga...
                            Norėčiau dar pridurt fredžiui,kad LRytas turi savo istoriją-tai Komjaunimo tiesa
                            Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

Comment

Parašė rat Rodyti pranešimą
                              Man tai pvz. nesvarbu, kas iš LKL žais su NBA klubais svarbiausia, kad transliuotų. Ir dar gerai patiems žaidėjams, kad vyks Amerikoje. Galės pamatyti civilizuotas treniruočių sales, drabužines (jei vyks NBA klubų arenose). Dar galės išgert tikros ciocia-cola. Žiūrėkit plačiau
                              klausyk, ereli, nusileisk ant žemės. jeigu nežinai, kaip atrodo restauruota ir tviskanti Žalgirio treneruočių bazė, tai ir nevapsėk čia vėjų. kiek mačiau nuotraukose, tai nelabai kuo ir tenusileidžia išvaizda nba drabužinėms.

Comment

/\ Kur vėjai? Reikia realiai žiūrėt į padėtį. Niekad Lietuvoj nebus tokios infrak... infakstru... infrastruktūros kaip JAV. Nes čia paskutinius pinigus kiša į žaidėjų algas ir treningus, o ne į DVD plejerius loker rūmzuose.
                                Va pvz. iš Raptors arenos.

Taigi...

Tiesa, norėjau rasti pavyzdį iš Mavericks klubo, nes ten pas kiekvieną po asmeninį muzikinį centrą rūbinėj. O bet tačiau kadangi esu erelis su viena raukšle ir ta nuo "furaškės", tai nepavyko.
                                Paskutinis taisė rat; 2007.08.04, 17:33.

Comment

Rinktinės žaidimas yra apgailėtinas. Ar aš klystu, ar yra toks posakis „„gavo“, kaip švedai“? Tai mes „gavom“ nuo švedų. Dabar tąsėmės su latviais, kur taip pat turėjo būt užtikrinta pergalė be jokių terliojimųsi. Ne tik kad tąsėmės, bet ir labai gražiai pralaimėjom. Pralaimėt kartą gali visi, nors švedams pralaimėt, manau, negalima net ir kartą, na, bet tiek to. Tačiau klaidas kartojam. Vėl bus pasiteisinimas, kad priešininkai geriau susižaidę?

Kitose rungtynėse tikiuosi pamatyt Lietuvos rinktinę, o ne Gariūnų bobas, lakuotus nagučius saugančias.
                                  Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Tikraji zaidima Lietuvos komanda pradejo rodyti tik kai buvo likusios gal 2 minutes iki pabaigos, kai pakilo is -12 iki +1.Neatpazystu nei Saro, nei Siskausto.Saras tai per tuos kelis metus nba is viso pamirso kaip reik zaist, astriu perdavimu, individualaus meistriskumo 0...Kazkaip keistai man atrodo zaideju pareiskimai, kad va prie Sireikos buvo blogai, nezmoniskai elgdavosi, reik kito, bet su Butautu tai is viso pravalas...O latviu operatoriai tai is viso, atrodo pirma karta sporta transliuoja-laikmacio niekur nera...
                                    Pasaulį reikia susprogdint, kad žmonės būtų laisvi, nes tada visos sienos išlėks į orą.

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
                                      Rinktinės žaidimas yra apgailėtinas. Ar aš klystu, ar yra toks posakis „„gavo“, kaip švedai“? Tai mes „gavom“ nuo švedų. Dabar tąsėmės su latviais, kur taip pat turėjo būt užtikrinta pergalė be jokių terliojimųsi. Ne tik kad tąsėmės, bet ir labai gražiai pralaimėjom. Pralaimėt kartą gali visi, nors švedams pralaimėt, manau, negalima net ir kartą, na, bet tiek to. Tačiau klaidas kartojam. Vėl bus pasiteisinimas, kad priešininkai geriau susižaidę?

Kitose rungtynėse tikiuosi pamatyt Lietuvos rinktinę, o ne Gariūnų bobas, lakuotus nagučius saugančias.
                                      Lyg ir yra toks posakis "Gavom, kaip švedai prie Poltavos". O šiaip dėl "lakuotų nagučių", manau, dar reikia palaukt, nei Jaska, nei tuo labiau Kleiza, nei daugelis kitų dar nerodo savo žaidimo...Greitai pasimatys, ką gali trenerių štabas, ir ar gali ką apskritai.

Comment

Chebra spakucha, be panikos. Jasikevičius visai gerai atrodė, tik kad atgrubnagiai kitam gale gaudo bulvę. Šiek tiek chaoso, bet nieko dar po zoosodus pasivaikščios ir viską sustatys Butautas į vietas. Va Kleiza jau apramintas. Gaila Mačiulio nebuvo. Ramiai miegokit dar 1 mėnuo liko

Dar manau, kad per mažai dėmesio spauda skiria rinktinei, galėtų labiau sekiot, daugiau fotkint. Kokį realybės šou galėtų sukurt gal

Ech dar save cituoju:
                                        2007.08.02, 11:21
                                        "P.S. O šiandien sapnavau patį baisiausią košmarą, kad rinktinė 50 ar daugiau taškų nuo kažko gavo. Atrodo, kad vyrų rinktinė. Nes Jasikevičiui iš tribūnos rėkiau: "Šarai imkis iniciatyvos"." Tai gal neveltui briedus sapnuoju. Prieš miegą mažiau gert reiks (limonado).
                                        Paskutinis taisė rat; 2007.08.04, 23:39.

Comment

Susizais, laiko dar daug... Latviu rinktine nera silpna, be to namie zaide. Apskritai tos draugiskos rungtynes skirtos komandos derinimui, pergales cia daugiau garbes ir prestizo reikalas. Geriau tegul pralaimi dabar negu per EC. Tie pralaimejimai padeda zaidejams psichologiskai 'nusileisti ant zemes'. Butu idealu jei geriausia forma rinktine pasiektu antroje EC puseje.

Comment

Working...
                                          X