Parašė Kecal
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
-
Reikia su visais žaisti ir kovot, o ne atsiprašant triest* ...Nėra neįveikiamo varžovo. Žiū dar Rytas turės daugiau problemų patekti sezonui įsibėgėjus nei Žalgiris, nes Ryto grupėje ta pati Cibona, Armani Jeans yra Ryto ir Žalgirio lygio komandos (t.y. stiprūs vidutiniokai)...
Beje, gal kas galite apibūdinti ar Sopotas turi stiprią komandą? Lyg jų planai buvo iš serijos "Grande, grande...", bet toliau nieko negirdėjau apie jų pirkinius.
Comment
-
joooo....Žalgiriui batai....CASK, Tau, Olympiacos, Siena...Treflas irgi bus sunkiai įkandamas,nemažus pinigus irgi meta...kažkaip apie Virtus šiuo metu neturiu net ką pasakyt, nes visiškai neįsivaizduoju kaip dabar jie atrodo! O ir su Olimpija tradiciskai nelabai mum sekas...Taip,kad burtai blogesni ir negal4jo būti...tuo labiau,kad apie komandos stiprinimą visiškai nieko negirdėti. Gaila...
O Rytui...aišku lengviau. Nors čia Eurolyga ir visai silpnų komandų nėra...
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąReikia su visais žaisti ir kovot, o ne atsiprašant triest* ...Nėra neįveikiamo varžovo. Žiū dar Rytas turės daugiau problemų patekti sezonui įsibėgėjus nei Žalgiris, nes Ryto grupėje ta pati Cibona, Armani Jeans yra Ryto ir Žalgirio lygio komandos (t.y. stiprūs vidutiniokai)...
Beje, gal kas galite apibūdinti ar Sopotas turi stiprią komandą? Lyg jų planai buvo iš serijos "Grande, grande...", bet toliau nieko negirdėjau apie jų pirkinius.
na sopotas jau ir serba pajeme, ir vwolkovisky .....ir slanina lieka ....gera komanda busKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
kažkaip apie Virtus šiuo metu neturiu net ką pasakytMiestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimą/\
A. Sireika:KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimątai turbut praejusi eurolygos sezona nepakankamai blogai buvo
Nors, žinoma, grupė stipri, bus nelengva. Bet visvien apie nesėkmę negali būt nė kalbosPaskutinis taisė Aš; 2007.06.30, 19:18.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąAnkstesnį sezoną ne mūsų priešininkų žaidimas buvo itin geras, bet mūsų itin prastas (bent Eurolygoj) A. Sireikos žodžius iš dalies juokaudamas cituoju, manau, kad tie žodžiai gali būt tik tam tikra išimtis, o realiai taip nebūna Bet kažkodėl aš manau, kad šį sezoną Žalgiris mus nustebins. Dabar jis tam turi tvirtą moralinį pagrindą (ankstesnio sezono rezultatas). O jei ne, tai teks pritaikyt Bush'o žodžius: „Apgavai mane vienąsyk - gėda tau, apgausi antrą - gėda man“ (Kažkas panašaus. Neatmetu galimybės, kad pats Bush'as kažką percitavo.).
Nors, žinoma, grupė stipri, bus nelengva. Bet visvien apie nesėkmę negali būt nė kalbosKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąna sopotas jau ir serba pajeme, ir vwolkovisky .....ir slanina lieka ....gera komanda bus
Trefl'o pirkiniai:
Špiegelis - Petravičiaus ir tas geresnis... eurolygoje rodė neblogus rezultatus, tik todėl, kad turėjo Papalouką kaip įžaidėją.
Best'as - niekuo neypatingas, senstelėjęs amerikietis įžaidėjas
Wolkowyskis - baisiais senas... blogesnis net ir už Špiegelį. Pasibaigus šiam sezonui Kemzūra jį metė iš Chimkų.
Gurovičius - pernai išgyveno antrą jaunystę, tačiau visuomet gerai žaisdavo tik atstovaudamas serbų klubam ar rinktinei, užsienyje dažniausiai būdavo atleidžiamas vidury sezono. Dėl savo ultranacionalistinių pažiūrų bei tatuiruočių, praleidžia visas savo komandos rungtynes Kroatijoje ir Bosnijoje.
Jeretin'as - oficialiai dar nepasirašytas su juo kontraktas, visgi neabejoju, kad jis ten atsidurs. Eilinis nenusisekėlis ir tiek... praleido praeitą sezoną Maccabi gretose, ir beveik visą laiką jis tebuvo fanų pajuokos objektu.
Komanda yra vienas, didelis, bręstantis konfliktas tarp gaujos senių.
Neslepiu, kad jaučiu didelę antipatiją šiai "komandai"Paskutinis taisė pablonis; 2007.06.30, 19:38.
Comment
-
Na bus kaip bus.. Burtai aiskus - Zalgirio sudetis dar ne.. Laukiu nesulaukiu naujienu apie Zalgirio sutarti su kokiais pora pajegiu krepsininku.. na pvz su Timinsku ir centru uzsenieciuProf. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė pablonis Rodyti pranešimąpas juos tik dideli pinigai bei planai ir kvaili vadybininkai... Švaisto pinigus į kairę ir į dešinę - štai Van der Špiegelis ir Gurovičius gaus ~800 tūkst. eurų už sezoną... kur ritasi pasaulis...
Trefl'o pirkiniai:
Špiegelis - Petravičiaus ir tas geresnis... eurolygoje rodė neblogus rezultatus, tik todėl, kad turėjo Papalouką kaip įžaidėją.
Best'as - niekuo neypatingas, senstelėjęs amerikietis įžaidėjas
Wolkowyskis - baisiais senas... blogesnis net ir už Špiegelį. Pasibaigus šiam sezonui Kemzūra jį metė iš Chimkų.
Gurovičius - pernai išgyveno antrą jaunystę, tačiau visuomet gerai žaisdavo tik atstovaudamas serbų klubam ar rinktinei, užsienyje dažniausiai būdavo atleidžiamas vidury sezono. Dėl savo ultranacionalistinių pažiūrų bei tatuiruočių, praleidžia visas savo komandos rungtynes Kroatijoje ir Bosnijoje.
Jeretin'as - oficialiai dar nepasirašytas su juo kontraktas, visgi neabejoju, kad jis ten atsidurs. Eilinis nenusisekėlis ir tiek... praleido praeitą sezoną Maccabi gretose, ir beveik visą laiką jis tebuvo fanų pajuokos objektu.
Komanda yra vienas, didelis, bręstantis konfliktas tarp gaujos senių.
Neslepiu, kad jaučiu didelę antipatiją šiai "komandai"
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąjėga, kaune halėje vėl matysim visą lietuvos ir europos krepšinio žvaigždyną ir kedensim jiems plunksnas halėje mums nei viena komanda nebaisi
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąnebaisi ir ta cska, pernai tris kėlinius ėjo su jais koja kojon, o ketvirtam paspaudė jie biški mus ir pridėjom į kelnes. šiemet taip neturėtų būtiParašas :)
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ prie ko čia tie rėmėjai? sirgaliai man svarbiau
Bet tikėkimės, kad rėmėjai netrukdys Žalgiriui garbingai kovoti su CSKA kaip iki šiol kovodavo.Parašas :)
Comment
-
Parašė Svecias Rodyti pranešimą<...> tikėkimės, kad rėmėjai netrukdys Žalgiriui garbingai kovoti su CSKA kaip iki šiol kovodavo.
Comment
Comment