Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Rodyti pranešimą
    Atsiprašau, dar tik pusryčiauju apsiblaususiom akim

Aš manau, kad ULEB taurė yra svarbesnė už ACB. Todėl L. ryto patekimas į finalą ULEB yra didesnis pasiekimas. Ir logiška, kad L. rytas turėtų keliauti į Eurolygą.

Čia yra klubinis krepšinis, ne nacionalinis (nacionaliniai veiksniai galioja, bet jie netaikytini taisyklėms). Real kovoja už save, Barsa už save. Jei Barsa nieko neparodys, tai Real laimėjimai neturėtų įtakoti Barsos pasiekimų. O štai L. rytas pats iškovojo vietą ULEB finale. Kaip minėjau, ULEB lyga yra svarbesnė už ACB.
    Manau jei tai butu su klubiniu Lietuvos krepsiniu tai labai stipriai keistusi tavo nuomone,nes kaip matau nori kad Lietuva turetu 2 vietas(nors esi Zal fanas bet nori kad ir rytas patektu,kad Siauliai kiltu aukstyn)
    Kaip jau pastebejau vis sauki apie argumentu,bet kolkas tai tu argumentu neissakai...
    Be to as ir sakau kad real laimejimai neturetu itakot barsos situacijos,bet dabar itakoja,nes Real jau uzsitikrines vieta EL tarkim gauna nuo Joventut,o Barca patenka i finala ir taip pat gauna nuo Joventut,bet uzima aukstesne vieta ACB nei Real.O i eurolyga nepatenka.Kitaip tarent sportinis principas nukencia labiau nei tada kai i eurolyga patenka antros vietos ULEB taures laimetojas sulaukes kazkieno malones.

Comment

Parašė Road Rodyti pranešimą
      Manau jei tai butu su klubiniu Lietuvos krepsiniu tai labai stipriai keistusi tavo nuomone,nes kaip matau nori kad Lietuva turetu 2 vietas(nors esi Zal fanas bet nori kad ir rytas patektu,kad Siauliai kiltu aukstyn)
      Ar tai yra blogai? Visada sergu už Lietuvą. Kai reikia rinktis „neišeinant“ už Lietuvos ribų, neginčytinu prioritetu tampa Kaunas ir Žalgiris. Daugybė kauniečių (šio forumo narių) mane yra kaltinę dėl tokio mano požiūrio (kad myliu Lietuvą, kitaip sakant). Čia - jūsų problema, negalėjimas skirt dviejų dalykų: neapykantos mėšlui, kurį kartais tenka skaityt. Ir meilės savo šaliai Nematau prasmės teisintis, smerkit mane arba susitaikykit. Kiekvienas turi savo supratimo lygį ir savo požiūrį.
      Kaip jau pastebejau vis sauki apie argumentu,bet kolkas tai tu argumentu neissakai...
      O gal kažkas nenori jų matyti? Skaityk mano ankstesnio pranešimo paskutinę pastraipą, konkrečiai šią dalį:
      Čia yra klubinis krepšinis, ne nacionalinis (nacionaliniai veiksniai galioja, bet jie netaikytini taisyklėms). Real kovoja už save, Barsa už save. Jei Barsa nieko neparodys, tai Real laimėjimai neturėtų įtakoti Barsos pasiekimų.
      Be to as ir sakau kad real laimejimai neturetu itakot barsos situacijos,bet dabar itakoja
      Kaip ir pats viską pasakei Ta įtaka bus tada, jei Ispanija gaus papildomą vietą Eurolygoje, kurios iki šiol ji neturėjo. Dabar ispanai negali disponuoti neigiama įtaka, nes jie turės tiek vietų, kiek jiems ir priklauso - keturias. Kita vertus L. ryto pasiekimas nėra niekinis, t.y., patekimas į ULEB finalą yra svarbus pasiekimas. Žinant, kad Ispanija jau ir taip turi keturias vietas Eurolygoje, prioritetą vietai gauti atiduočiau krepšinio šaliai, nepagrįstai turinčiai vos vieną vietą.
      Kitaip tarent sportinis principas nukencia labiau nei tada kai i eurolyga patenka antros vietos ULEB taures laimetojas sulaukes kazkieno malones.
      Čia nukenčia Ispanijos sportinis principas, o aš kartoju, tai yra klubinis krepšinis, ne nacionalinis. Todėl Ispanijos interesai čia yra tik antraeiliai.
      Paskutinis taisė ; 2007.06.06, 12:58.
      Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
        Ar tai yra blogai? Visada sergu už Lietuvą. Kai reikia rinktis „neišeinant“ už Lietuvos ribų, neginčytinu prioritetu tampa Kaunas ir Žalgiris. Daugybė kauniečių (šio forumo narių) mane yra kaltinę dėl tokio mano požiūrio (kad myliu Lietuvą, kitaip sakant). Čia - jūsų problema, negalėjimas skirt dviejų dalykų: neapykantos mėšlui, kurį kartais tenka skaityt. Ir meilės savo šaliai Nematau prasmės teisintis, smerkit mane arba susitaikykit. Kiekvienas turi savo supratimo lygį ir savo požiūrį.

O gal kažkas nenori jų matyti? Skaityk mano ankstesnio pranešimo paskutinę pastraipą, konkrečiai šią dalį:

Kaip ir pats viską pasakei Ta įtaka bus tada, jei Ispanija gaus papildomą vietą Eurolygoje, kurios iki šiol ji neturėjo. Dabar ispanai negali disponuoti neigiama įtaka, nes jie turės tiek vietų, kiek jiems ir priklauso - keturias. Kita vertus L. ryto pasiekimas nėra niekinis, t.y., patekimas į ULEB finalą yra svarbus pasiekimas. Žinant, kad Ispanija jau ir taip turi keturias vietas Eurolygoje, prioritetą vietai gauti atiduočiau krepšinio šaliai, nepagrįstai turinčiai vos vieną vietą.

Čia nukenčia Ispanijos sportinis principas, o aš kartoju, tai yra klubinis krepšinis, ne nacionalinis. Todėl Ispanijos interesai čia yra tik antraeiliai.
        Pastebejau vienas kito kaip ir nelb suprantam,ir dar pastebejau kad tau ne su manim vienu taip gaunas,bet turbut cia tik sutapimas

Tada paaiskink man,kodel klubiniam krepsinyje kuris kaip sakai neturi nieko bendro su nacionaliniu,mes esame krepsinio valstybe o ispanija tokia nera,jei kalbant apie klubiniu komandu pajegumus tai zalgiris ir rytas manau ispanijos butu tarp 5-10 vietu.

Ispanija ir Italija turi po 4 vietas,Ispanijos komanda laimi uleb ir visteik turi 4 vietas (kitu metu EL,nors si sezona ju 2 klubai buvo finaliniam ketverte).Manau tai yra labiau nesazininga nei neduot vietos uleb 2 vietos laimetojui .

Dar vienas dalykas,sportinis principas cia visi saukia,o as sakau pagal sportini principa butu taip :kas turi daugiau pinigu tas ir zaidia..labai retas atvejais kai issokama virs bambos.Kodel tos pacios ispanijos klubai 2 buvo siu metu Final 4, o dar vienas laimejo uleb, o dar kitas fiba Europa turnyrus ir pan.

kodel jei duoda vieta EL antra Lietuvai neturetu duot 2,gal net 3 vietos rusijai ir pan.

Tiesiog manau kad uleb taures vieta turetu but atskita nuo klubiniu saliu turnyrams suteikiamu vietu skaiciaus.

Comment

Įdomiai jūs čia šnekate Visi juk žinome, kad jei Barca sugebės pasiūlyti EuroLygai daugiau milijonų negu "Lietuvos rytas", tai ji ir gaus ten vietą. Čia ne FIBA Cup kokia nors, kur veiktų sportiniai principai.

Comment

Pastebejau vienas kito kaip ir nelb suprantam,ir dar pastebejau kad tau ne su manim vienu taip gaunas,bet turbut cia tik sutapimas
            Turbūt čia tam tikrų žmonių nesugebėjimo suprasti problemos. Mano pranešimų iškraipymo atvejų yra buvę (nebūtinai specialiai) Svečio atžvilgiu. Man tavo mintys suprantamos visiškai, todėl galbūt tu turėtum labiau pasitempti?
            Tada paaiskink man,kodel klubiniam krepsinyje kuris kaip sakai neturi nieko bendro su nacionaliniu,mes esame krepsinio valstybe o ispanija tokia nera,jei kalbant apie klubiniu komandu pajegumus tai zalgiris ir rytas manau ispanijos butu tarp 5-10 vietu.
            Ar aš sakiau, kad Ispanija nėra krepšinio valstybė? Aš sakiau tai, kad Lietuva, būdama krepšinio valstybe, turi vieną vietą Eurolygoje, o Ispanija turi keturias ir nori daugiau. Tačiau aš sakau, kad L. rytas pats iškovojo antrą vietą ULEB taurėje, o Barsa nori pasinaudoti Real pergalėmis. Todėl darau logiška išvadą, kad likusi vieta turi atitekti L. rytui
            Ispanija ir Italija turi po 4 vietas,Ispanijos komanda laimi uleb ir visteik turi 4 vietas (kitu metu EL,nors si sezona ju 2 klubai buvo finaliniam ketverte).Manau tai yra labiau nesazininga nei neduot vietos uleb 2 vietos laimetojui .
            Matau, tau sunkiai sekasi suprasti dus skirtingus dalykus. Paryškinu:
            Ispanijos komanda <...> uleb 2 vietos laimetojui
            Žinai kur yra skirtumas? Vienur laimėjo ne ta Ispanijos komanda, kuri siekia naudos. Kitur būtent ta komanda, kuri siekia vietos Eurolygoje.
            Dar vienas dalykas,sportinis principas cia visi saukia,o as sakau pagal sportini principa butu taip :kas turi daugiau pinigu tas ir zaidia..
            Ką gi, Lietuvos Eurolygoje nebus.
            labai retas atvejais kai issokama virs bambos.Kodel tos pacios ispanijos klubai 2 buvo siu metu Final 4, o dar vienas laimejo uleb, o dar kitas fiba Europa turnyrus ir pan.
            Todėl keturi Ispanijos klubai ir žaidžia Eurolygoje, o ne vienas, kaip Lietuvos. Tačiau viena Lietuvos komanda užėmė antrą vietą ULEB taurėje, kurioje pasiektą pirmąją vietą tu prie Ispanijos klubų pasiekimų pridedi. Todėl atitinkamai pridėk šį L. ryto pasiekimą ir prie Lietuvos pergalių
            kodel jei duoda vieta EL antra Lietuvai neturetu duot 2,gal net 3 vietos rusijai ir pan.
            Primink man, kelintą vietą ULEB taurėje užėmė Rusijos komanda ir kelintą Lietuvos? Jei Rusijos komanda būtų buvusi ULEB taurės finale, būtų kita kalba.
            Tiesiog manau kad uleb taures vieta turetu but atskita nuo klubiniu saliu turnyrams suteikiamu vietu skaiciaus
            O kodėl turėtų būti išmesta ULEB taurė? Kodėl nacionaliniai turnyrai ir Eurolyga turėtų kažką lemti, o ULEB taurė ne? Gana keista logika, žinant, kad ir pati ULEB lyga tampa vis stipresnė. Juk komandų patekimą/nepatekimą į Eurolygą lemia net tokia lyga, kaip BBL.

Šiek tiek juokinga žiūrėt, kaip žmogus nuožmiai kovoja už Ispanijos klubo interesus, bet ne Lietuvos. Kokia to priežastis? Aišku, tu pasakytum, kad tai tavo „objektyvi“ nuomonė

Parašė somis Rodyti pranešimą
            Įdomiai jūs čia šnekate Visi juk žinome, kad jei Barca sugebės pasiūlyti EuroLygai daugiau milijonų negu "Lietuvos rytas", tai ji ir gaus ten vietą. Čia ne FIBA Cup kokia nors, kur veiktų sportiniai principai.
            Didelė tikimybė, kad būsi teisus. Deja. Bet aš suprantu, klubiniame krepšinyje lemia pinigai (nuo to kinta komandos sudėtis). Tačiau jei pats varžymosi principas perkamas už pinigus, tada nebelieka sportinės logikos. Kam tada varžytis, nusipirkai abonementą dalyvauti lygoje ir dirvonuoji nesistengdamas (šiuo atveju Barsa nėra „dirvonuojantis“ klubas, bet gaunama tokia logika).
            Paskutinis taisė ; 2007.06.06, 14:03.
            Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Aciu uz diskusija,grisiu kai pasitempsiu nes gi kur jau cia man opaprastam vaikiui su tavim sneket...

Barsa uzemusi 2 vieta tarkim realui uzemus 4 vis tiek nepatektu i eurolyga...uleb taure ismesta neturi but tiesiog jos laimetojas (bet laimetojas o ne 2 ar trecios vietos laimetojas gauna vieta EL) nesvarbu nuo klubo pasiekimu salies turnyre gauna vieta.Taip pat kiti salies klubai gauna iprastas vietas ir ju nemazeja jai tarkim Real uzima 6.

Ir leisk paklausti Lietuvai skirta taip pat tik viena vieta,tai ar nebutum susinervines jei tarkim kai rytas laimejo uleb ir butu laimejas dar ta sezona ir lkl(ir tik jis butu patekes ten,o zalgiriui tektu su ja atsisveikint...nes gi tik viena vieta ir vsio)
              taip kad tavo visi pamastymai ira grazus ir patriotiski,kuriu kaip tu klaidingai supratai as nesmerkiu ir juos gerbiu,bet yra kaip yra.

aciu savo pasakojimus baigiau.

Comment

Aciu uz diskusija,grisiu kai pasitempsiu nes gi kur jau cia man opaprastam vaikiui su tavim sneket...
                Gana keistai save vertini. Tavo vertinimas su manuoju neturi nieko bendro. Na, bet tu geriau save pažįsti, nė aš
                Barsa uzemusi 2 vieta tarkim realui uzemus 4 vis tiek nepatektu i eurolyga...uleb taure ismesta neturi but tiesiog jos laimetojas (bet laimetojas o ne 2 ar trecios vietos laimetojas gauna vieta EL) nesvarbu nuo klubo pasiekimu salies turnyre gauna vieta.Taip pat kiti salies klubai gauna iprastas vietas ir ju nemazeja jai tarkim Real uzima 6.
                Juk taip ir būna iki tol, kol susiduriama su neeiliniu atvejis. T.y., ULEB laimėjusi komanda turi vietą dalyvauti Eurolygoje ir pagal savo nacionalinio turnyro pasiekimus. Tada šį atvejį būtų galima spręsti žvelgiant konkrečiai. Taip ir padarykim. Ir aš kartoju, Lietuvos rytas užėmęs antrąją vietą ULEB taurėje, mano nuomone, padarė didesnį pasiekimą, nė Barsa kažką pasiekusi ACB lygoje. Antras mano argumentas yra tai, kad Ispanija, Barsai nepatekus į Eurolygą, nepraranda nė vienos vietos toje lygoje, kurių jau ir taip turi santykinai daug. Tuo tarpu Lietuvos komanda, padariusi didesnį pasiekimą, o Lietuvai dar ir turint vos vieną vietą tunyre, turėtų gauti tą vietą.
                Ir leisk paklausti Lietuvai skirta taip pat tik viena vieta,tai ar nebutum susinervines jei tarkim kai rytas laimejo uleb ir butu laimejas dar ta sezona ir lkl(ir tik jis butu patekes ten,o zalgiriui tektu su ja atsisveikint...
                Tai, kad klysti, komanda turinti kontraktą su Eurolyga jos nepalieka Esant analogiškai situacijai, kokia dabar yra Ispanijoje ir Žalgiriui atsidūrus Barsos vietoje, aš tikrai nesidžiaugčiau. Bet aš išdėsčiau argumentus, kuriais remdamasis manau, kad vieta turėtų būti skirta būtent Lietuvos rytui.
                nes gi tik viena vieta ir vsio)
                O Ispanijai tas negalioja? Yra keturios vietos ir „vsio“
                yra kaip yra.
                Gera išvada, kurią galima lygiai taip pat sėkmingai pritaikyti ir mano priešpaskutinės šio pasisakymo pastraipos antrajam sakiniui
                Paskutinis taisė ; 2007.06.06, 14:17.
                Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Aš:
                  Dėl ko būtų verta "nusipirkti vietą"? Tarkime taip. Yra įmonė pavadinimu UAB "Ispanijos įmonė". Ji jau 5 metus remia komandą BC "Barselonos komanda". Jai išleisdavo po 1mln EUR per sezoną. Sakykime, kad BC "Barselonos komanda" pasirodo truputį blogiau už kitas keturias Ispanijos komandas, ir dėl to atsiranda tikimybė iškristi iš EL. Ir kaip manai, jei UAB "Ispanijos įmonė" žinos, kad jo logotipas nebus matomas Europoje, iš kurios jis gauna 3mln EUR pelno, ar jis nebus linkęs remti tarkime BC "Madrido komandos"?
                  Noriu pasakyti, kad verta pirkti tuomet, kai tai yra verslas. O kad reikės stengtis, tai čia faktas - kad kuo daugiau ispanų žiūrėtų krepšinį, kad būtent Ispanijos rėmėjų vardai būtų matomi Europoje, ir pan.
                  Tame ir kampas, kad biznis yra biznis.

Comment

Parašė somis Rodyti pranešimą
                    Tame ir kampas, kad biznis yra biznis.
                    Frazėje „verslas yra verslas“ nieko blogo nematau. Tačiau frazė „krepšinis yra verslas“ man tikrai ne prie širdies Verslas gali dalyvauti krepšinyje, ypač klubiniame. Be jo tas klubinis krepšinis būtų kur kas žemesniame lygmenyje (tai įtakotų pajamų nebuvimas). Tačiau verslas neturi būti lemiamas veiksnys.
                    Paskutinis taisė ; 2007.06.06, 14:46.
                    Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Tačiau verslas neturi būti lemiamas veiksnys.
                      Perskaičiau šitą tavo sakinį ir nejučiomis pagalvojau apie Lietuvos futbolą
                      Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Parašė 99 Rodyti pranešimą
                        Perskaičiau šitą tavo sakinį ir nejučiomis pagalvojau apie Lietuvos futbolą
                        Suprantu, jei mes būtume tokie turtingi kaip, pavyzdžiui, britai (ar pas mus būtų tokių turtingų investuotojų), tai dauguma mūsų sporto šakų pakiltų į visai kitą lygį. Tam tikrose srityse verslas lemia labai daug. Tačiau verslas neturėtų lemti vienos komandos patekimo į lygą, jei kita, šiuo konkrečiu atveju, pasiekė daugiau ir to nusipelnė. Būtent tai norėjau pasakyti. Koks tikslas siekti sportinių rezultatų, jei rodiklis visvien liks pinigai? Somis yra teisus, sakydamas, kad stengtis reikia tam, kad būtų rėmėjų, tačiau, kaip Lietuvos rytas besistengtų, yra praktiškai nerealu tikėtis Barsai prilygstančio biudžeto (gal kada nors toli toli ateityje). Tad pasilieku prie savo teiginio, kurį taikau tam tikriems atvejams. L. ryto ir Barsos atvejis į tokius papuola
                        Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Ispanija ir Italija turi po 4 vietas,Ispanijos komanda laimi uleb ir visteik turi 4 vietas (kitu metu EL,nors si sezona ju 2 klubai buvo finaliniam ketverte)
                          šiaip ULEB patys tokia kvota sugalvojo, kad vienos šalies komandų EL negali būti daugiau nei 4 tai kame tu problemą ir nesąžiningumus matai???
                          Yra nuostatai, kurių laikantis Rytas ramiai žaistų EL, dėl Šiaulių ULEB taurėj nežinau, bet tas komandų didinimas iki 32 teikia vilčių. Bet...ULEB patys laužo savo sukurtas taisykles,taigi kaip bus negali žinot...jiem visada buvo pirmoj vietoj pinigai,todėl manau jie ir laimės! Išvis kam tie kontraktai sudarinėjami? Pasirašo tik tam,kad apsidraust, jog turtingesni klubai neiškristų iš EL nors pasirodo savo čempionate ir tragiškai. Taip ir gaunas kad EL žaidžia graikų 7 komanda, ar ispanų 8 ... irgi kažkas

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
                            Didelė tikimybė, kad būsi teisus. Deja. Bet aš suprantu, klubiniame krepšinyje lemia pinigai (nuo to kinta komandos sudėtis). Tačiau jei pats varžymosi principas perkamas už pinigus, tada nebelieka sportinės logikos. Kam tada varžytis, nusipirkai abonementą dalyvauti lygoje ir dirvonuoji nesistengdamas (šiuo atveju Barsa nėra „dirvonuojantis“ klubas, bet gaunama tokia logika).
                            As pilnai sutinku. Europos klubiniuose turnyruose isigalioja principas 'kieno auksas, to ir taisykles' (cia is vieno forumo dalyvio pasiskolinta fraze :-). Kai tuo tarpu UEFA yra aiskiai nustatytas reglamentas ir bet kuris futbolo klubas is bet kurios salies uzemes atitinkama vieta nacionaliniame turnyre ir sekmingai iveikes atrankos ciklus turi galimybe zaisti UEFA Cempionu Lygoje ar UEFA taures turnyre. Pvz. Bratislavos Artmedia uzpraeita sezona sugebejo iskovoti teise zaisti UEFA Cempionu Lygoje iveikusi visa atrankos cikla nuo zemiausio 'laiptelio'. O Europos krepsinyje tas sportinis principas yra paminamas vardan finansiniu interesu ir dirbtinai formuojamas 'isrinktuju klubas'.

Kas del Lietuvos klubu dalyvavimo Europos turnyruose, jei jau Lietuvai siuo metu skirta 1 vieta EL, mano supratimu, Eurolygoje turetu zaisti LKL laimetojas. Vicecempionai dalyvautu ULEB turnyre. Taip butu teisinga ir pagal sportini principa, ir suteiktu dar daugiau intrigos LKL finalams. Ar is tikro Eurolygos vadovams yra toks jau didelis skirtumas kas Eurolygoje atstovautu Lietuvai viena ar kita sezona - Rytas ar Zalgiris?
                            Paskutinis taisė ACC; 2007.06.07, 03:44.

Comment

Parašė sak76 Rodyti pranešimą
                              As pilnai sutinku. Europos klubiniuose turnyruose isigalioja principas 'kieno auksas, to ir taisykles' (cia is vieno forumo dalyvio pasiskolinta fraze :-). Kai tuo tarpu UEFA yra aiskiai nustatytas reglamentas ir bet kuris futbolo klubas is bet kurios salies uzemes atitinkama vieta nacionaliniame turnyre ir sekmingai iveikes atrankos ciklus turi galimybe zaisti UEFA Cempionu Lygoje ar UEFA taures turnyre. Pvz. Bratislavos Artmedia uzpraeita sezona sugebejo iskovoti teise zaisti UEFA Cempionu Lygoje iveikusi visa atrankos cikla nuo zemiausio 'laiptelio'. O Europos krepsinyje tas sportinis principas yra paminamas vardan finansiniu interesu ir dirbtinai formuojamas 'isrinktuju klubas'.

Kas del Lietuvos klubu dalyvavimo Europos turnyruose, jei jau Lietuvai siuo metu skirta 1 vieta EL, mano supratimu, Eurolygoje turetu zaisti LKL laimetojas. Vicecempionai dalyvautu ULEB turnyre. Taip butu teisinga ir pagal sportini principa, ir suteiktu dar daugiau intrigos LKL finalams. Ar is tikro Eurolygos vadovams yra toks jau didelis skirtumas kas Eurolygoje atstovautu Lietuvai viena ar kita sezona - Rytas ar Zalgiris?
                              Dabar Rytas turi tokias pat galimybes zaist eurolygoj kaip ir zalgiris pagal 3 sezonu rezultatus,manau tokia sistema sukurta tam kad nebutu reklaminiu projektu ir atsitiktinumu,ieskoma stabilumo ir patikimumo...gali viena sezona isaut ir kokia silpnesne komanda,o EL nori kad zaistu objektyviai stipresne komanda..Manau tai suprantama.Be to kuo maziau keiciasi komandos tuo daugiau gerbeju atsiranda pacios eurolygos mastu,as taip manau.

Comment

Po sėkmingo sezono "Neptūnas" kelia kartelę
                                Parašas :)

Comment

Aš:
                                  Vat dar klausimas, ar geriau žaidžia FCB, ar Lrytas. Čia ir veikia tas sportinis principas. Ispanijoje, kadangi daug rėmėjų, komandos stiprėja daug greičiau, negu Lietuvoje. Ir kitas dalykas - ar ULEB šiuo atveju priims penktą Ispanijos komandą, ar ULEB Cup VICEčempioną. Juk faktas, kad rytas vicečempionas bus priimtas, jei REAL gaus ACB, buvo priimtas tik po ULEB finalo. T.y. lygiai taip ULEB vadovybė bet kurią dieną galėtų pasakyti, kad vicečempionas nebus priimtas, jei Ispanija turės 5 komandas.

Comment

3 Lietuvos komandos ULEB taurėje???

http://www.eurobasket.lt/?news.id.25730

P.S. Joventut - Real 38:40 (po 2 kėlinių)
                                    Paskutinis taisė boo; 2007.06.07, 23:12.

Comment

minuto 40 DKV JOVENTUT 83-71 REAL MADRID
                                      I love INNUENDO!

Comment

Dkv Joventut 85-71 Real Madrid

Comment

jo zinau kad galutinis 85 bet kazko nejo redaguot pranesimo...
                                          I love INNUENDO!

Comment

Working...
                                          X