Parašė oranger
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Parašė aMariux Rodyti pranešimąjo, Stombergas tada trauma gavo kojos. Prieš rungtynes laikraščiuose nuotraukos buvo su sugipsuota koja. Šiaip jei ne Štombos trauma ir jei ne fantastiški Lukmino tritaškiai, tai Žalgiriukas dabar būtų tik 10 kart LKL čempionas
Bet keista, iš tų laikų Atleto žaidėjus atsimenu geriau, negu Žalgirio. Berods Žalgiryje tada Kurtis, Stumbrys žaidė. Pūkis lyg dar.... Lukminas minėtas. Daugiau neatgaminu
Comment
-
kaip tada Žalgiris ištempė tą finalą, tai ir dabar nesuprantu... atletas vedė 2-0 ir atrodo jau viskas buvo aišku...
O, grįžtant prie 4 finalų rungtynių, tai jose Žalgiris pasiekė berods ligi šiol nepamuštą finalo serijoje dvitaškių taiklumo rekordą - 70%. Komandą traukė Sirta su Direktorium, prie jų prisidėjo ir vėl geras rungtynes sužaidęs T. Brynas bei D. Maskoliūnas.
Na o penktosios, lemiamos rungtynės prasidėjo Atleto atakomis, kurių priekinėj linijoj žaidė Ilgas su Praške, susidūrę su tokiais žaidėjais, antro kėlinio pradžioje, Žalgirio centrai greitai susirinko po 4 pražangas (Brynas ir jei dar tokį pamenat, E. Bublys), va tada pradėjo šaudyti Rimas su D. Lukminu, abu tose rungtynėse sumetė po 23 taškus. Ir kokie saldūs buvo pastatrojo lemiami tritaškiai rungtynių pabaigoje...
Parašė KaunazTuriu 1991-1993 metu ne viena laikrasti "Krepsinis? Krepsinis... Krepsinis!"Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė KaunazPukio ta sezona kaip tik jau nebebuvo, ji pakeite Torgeiras Brynas. Tada dar zaide Maskoliunas, G.MarkeviciusMiestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
SVEIKINIMAI ŽALGIRIUI!!!
Taip dar niekad nesidžiaugiau, kai Ž triumfavo LKL'e. Reikia ir Rytui padėkoti už kovą. Reikia Lietuviams didžiuotis tokio aukšto lygio finalu! Manau tik Rusijoje, Ispanijoje ir Italijoje finalai bus tokie įdomūs. Aišku aš čia subjektyvus
Tai ko nieks nebuvo prie McDonalds??????? Taip smagiai pašūkavome, parėkavome, prilūžome iš kai kurių žaidėjų, gaila fotiks lievas - išsikrovė... Pamatysite kokia smagi atmosfera buvo per žinias, per laidas. Nerealu buvo. O aš dar dvejojau ar važiuoti...
Taip pat norėčiau pastebėti, kad Ryto žaidėjai labiau stumdydavosi, nešvariai suduodavo kai teisėjai nematydavo... Paanalizuokite man nepritariantys ir patys įsitikinsite...
Taip pat norėjau paklausti: koks finalas, kokie nugalėtojai, jeigu net taurės išbezdėti LKL valdyba nesugebėjo, net MVP neapdovanojo ir medalių nedavė. Dėl žiedų suprantu, juk užsakinėti reikia
Tai tiek, išliejau savo emocijas ačiū už dėmesį ir ačių už pergalęYou've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąSVEIKINIMAI ŽALGIRIUI!!!
Taip dar niekad nesidžiaugiau, kai Ž triumfavo LKL'e. Reikia ir Rytui padėkoti už kovą. Reikia Lietuviams didžiuotis tokio aukšto lygio finalu! Manau tik Rusijoje, Ispanijoje ir Italijoje finalai bus tokie įdomūs. Aišku aš čia subjektyvus
Tai ko nieks nebuvo prie McDonalds??????? Taip smagiai pašūkavome, parėkavome, prilūžome iš kai kurių žaidėjų, gaila fotiks lievas - išsikrovė... Pamatysite kokia smagi atmosfera buvo per žinias, per laidas. Nerealu buvo. O aš dar dvejojau ar važiuoti...
Taip pat norėčiau pastebėti, kad Ryto žaidėjai labiau stumdydavosi, nešvariai suduodavo kai teisėjai nematydavo... Paanalizuokite man nepritariantys ir patys įsitikinsite...
Taip pat norėjau paklausti: koks finalas, kokie nugalėtojai, jeigu net taurės išbezdėti LKL valdyba nesugebėjo, net MVP neapdovanojo ir medalių nedavė. Dėl žiedų suprantu, juk užsakinėti reikia
Tai tiek, išliejau savo emocijas ačiū už dėmesį ir ačių už pergalęI love INNUENDO!
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąDeja, anot kai kurių krepšinio krepšinio megėjų (iš šio forumo), aš esu moralinis padugnė ir degradas, tad savo minčių tikrai negaliu diplomatiškai išreikšti
O Žalgirio gerbėjus sveikinu su pergale,
Tikiuosi kitą sezoną Lietuvos Rytas susigražins LKL nugalėtojų žiedus , nes padaris teisingas išvadas iš šio sezono biudžeto sumažinimo, kuris nepateisino lūkesčių.Parašas :)
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą"Žalgirio" palaikymas buvo nerealus. Įdomu, kiek žmonių arenoje palaikė Ž..
Negaliu sakyti kad Zalgiris zaide kaip namie, bet smarku palaikyma tikrai jaute.
Comment
-
oranger, nu čia ir prajuokinai su tuo mačiuliu gal sakau, nereikia užmerkti akių? tu pažiūrėk, ką po kiekvieno prisilietimo daro psichas štelmaheris ir jomantas? mojuoja tom savo rankom kaip malūnais! net popas tada jau nebeištvėręs ėjo aiškintis su jomantu, kas tam su šarnyrais negerai, kad amžinai po prisilietimo malūnai prasideda. taip kad mačiulis dar angeliukas, jis turėjo teisę aiškintis poroj epizodų, kur baudos TIKRAI nebuvo! sakau - džiaukitės, kad woodsas žaisti galėjo tik 5 rungtynėse, nes kitaip serija būtų 4-0 ir nebūtų čia jokių kitokių diskusijų. geriau patarkit, kaip jį išsaugot kitam sezonui?
Negaliu sakyti kad Zalgiris zaide kaip namie, bet smarku palaikyma tikrai jaute.Paskutinis taisė daktaras; 2007.05.23, 09:35.
Comment
-
Parašė Arunas Rodyti pranešimąBuvau Siemens'e. Palaikanciu Zalgiri buvo sakyciau trecdalis.
Negaliu sakyti kad Zalgiris zaide kaip namie, bet smarku palaikyma tikrai jaute.
Comment
-
http://www.delfi.lt/news/sport/eurob...&video=1#video
dar vienas video. Pasiklausykit, kas daros, kai Marcelo isūdo tritaškį, Colins'as perima kamuolį or Marcelo įmeta baudas
Ir šiaip, labai malonu matyti ex-Žalgrieti Maskoliūna visus traiškantį savo glėby. Matosi - žmogus tikrai džiaugiasi
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąoranger, nu čia ir prajuokinai su tuo mačiuliu gal sakau, nereikia užmerkti akių? tu pažiūrėk, ką po kiekvieno prisilietimo daro psichas štelmaheris ir jomantas
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąEikit jūs visi velniop su tuo savo LKL'u... Aš nuo šiandien tik futbolą žiūrėsiu.
Aš irgi bent iki rudens prie futbolo sirgalių prisijungsiuParašas :)
Comment
-
Parašė aMariux Rodyti pranešimąhttp://www.delfi.lt/news/sport/eurob...&video=1#video
dar vienas video. Pasiklausykit, kas daros, kai Marcelo isūdo tritaškį, Colins'as perima kamuolį or Marcelo įmeta baudas
Ir šiaip, labai malonu matyti ex-Žalgrieti Maskoliūna visus traiškantį savo glėby. Matosi - žmogus tikrai džiaugiasi
Comment
-
sutikimas tai super! myliu žalgirį ir jo nerealiausius fanus!
o kalnietis tai girtas kaip pėdas kalbėjo ir visi ten prigėrę gerai atšventė spėju, šaunuoliai
IR DAR - LET'S BACK TO KAUNAS, BABY!!! GET F**K OUT OF HERE AND GET BACK TO KAUNAS!!! pasakė kaip tikras lietuvis! ir man visiškai nesvarbu, kad komandoje 6 legionieriai, jeigu jie atsidavę taip pat, kaip lietuviai - tai yra nuostabu maladec D.C.!Paskutinis taisė daktaras; 2007.05.23, 14:30.
Comment
Comment