Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Čia kauniečiam (ir ne tik) prisiminimui, kad "atsigautų". Mes nugalėjom Eurolygoj (kap ir mūsų jaunieji talentai), todėl nosis aukštyn
    Paskutinis taisė ; 2007.05.14, 01:17.
    Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė inz1K Rodyti pranešimą
      Aš tai, asmeniškai, nemačiau. Kažką praleidau?
      Šiemet beveik ne, nes Žal anksti iškrito. Pernai - TOp16 Ir šiemet finalo varžybose truputį.

Aš: aha

Comment

Pastebėjau, kad žaidžiant su rytu būna tokių įdomių epizodų, kai anie apsikabina Pvz T ranką, o kai tas ją ištiesia, taip rytinius nustumdamas,o tie vaizdingai griūna - žiūrovai švilpia, ir prašo T pražangos

Comment

Kaip visada aikštelėj karšta Tanoka, laikykis
          Paskutinis taisė ; 2007.05.14, 20:04.
          Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
            Kaip visada aikštelėj karšta Tanoka, laikykis
            Tanokos minusas tas, kad jį galima įaudrinti lengvai.
            Dar tikiuosi, kad Popo nieko rimto.

Comment

sedziu Taivanyje ir matau tik livescore. O kas Popui nutiko?

Comment

Parašė Jeffas Rodyti pranešimą
                sedziu Taivanyje ir matau tik livescore. O kas Popui nutiko?
                Rytiniai vienas pasrūmė kitas griovė o kitas pargriovė Tai nukrito ant pirštų, po to šaldė jam juos an suolo.

Comment

Parašė somis Rodyti pranešimą
                  Tanokos minusas tas, kad jį galima įaudrinti lengvai.
                  Tanoka pernelyg savąjį ego rodo. Suprantu, kad siutina kai kurie epizodai ir kad labai norisi nugalėt. Bet vaikiškai elgiantis to padaryt tikrai nepavyks O ir perdėtai grubiai kovai aš taip pat nepritariu.

Va, Gecevičius šiandien šaunuolis, įspūdingai žaidžia. Gaila, deja tai priešininkas

Na, dabar mūsų eilė nugalėt
                  Paskutinis taisė ; 2007.05.14, 20:42.
                  Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

man prašyčiau keletą įrodymų, kad siemenso dežė nėra pastatyta ant kokių nors kapinių ir joje galimas gražus krepšinis, nors 1 įrodymą prašyčiau.

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                      man prašyčiau keletą įrodymų, kad siemenso dežė nėra pastatyta ant kokių nors kapinių ir joje galimas gražus krepšinis, nors 1 įrodymą prašyčiau.
                      Kapinės būna savivaldybių, o ne valstybės nuosavybė O Rubiconas ją gavo iš miesto, kuris gavo iš valstybės. Tai įrodymas, kad čia neseniai nebuvo kapinių(kapinių žemė priklauso savovaldybėms.). Tolesnės praeities neprisimenu. Nes Vilnius seniau buvo tik Lenkijos arba Rusijos arba Vokietijos teritorijoje Dėl panašių priežasčių ir Latvijoje ibei Estijoje gražaus krepšinio ne per daugiausiai.

Comment

gal geriau rašyk išsiblaivęs.
                        Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                          Taip, daktare - pikti duchai dėl visko kalti

Beje, beveik visa pramogų parko teritorija yra Neries senvagė pilna prūdų, pelkių ir kito "š". Iki Rubikono, tą teritoriją galima buvo lygint nebent su Čepkelių raistu.
                          Paskutinis taisė pablonis; 2007.05.14, 21:01.

Comment

eilinį kartą - klampu, negražu, daug pramestų metimų, daug klaidų ir dar daug visokio kitokio broko.... Aišku vėl vienas kažkoks neaiškus žaidėjas neuždengtas, ir tuo viskas pasakyta... Ir dar - neisivaizduoju ar esama dar pasaulyje šlykštesnių parsidavėlių už kunigeli

Comment

Ale tanoka visai suįžulėjo...
                              Visus Ryto fanus sveikinu su pergale!

Comment

Amariux:
                                įtariu, kai rungtynės vyksta Kaune - Tu būni halėj?
                                Mat aš pastebėjau kitokį faktą - kungėlis serga arba už tuos, kurie žaidžia namuose, arba už tuos, kurie laimi. Kol kas abi komandos laimėdavo namuose, tai niekaip nesuprantu, kuri priežastis tikra.

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą
                                  Ale tanoka visai suįžulėjo...
                                  Visus Ryto fanus sveikinu su pergale!
                                  Turėtum gėdos taip snekėti... Pasižiūrėk i jūsų latvį, tas dar ne taip ardosi, ir kaip serbas į atlapus visiems šoka

Comment

amariux, raminkis...itariu alaus per daug jau padares
                                    aikštelėj per rungtynes, kovos įkaršty visko pasitaiko...o labai kažkokio Kunigėlio šaliskumo aš irgi neį-velgiu...
                                    Paskutinis taisė boo; 2007.05.14, 21:28.

Comment

dedu ranką prie širdies - negėriau
                                      O jei rimtai, tai antras rungtynes Kaune žiūrėjau per TV, ir kunigelio komentavimas kėlė pasibjaurėjimą. Tik Žalgiris turi 15 taškų, taip kunigėlis kaip žemes pardavęs burba sau po nosim. Tik lietrytis prisiveja - kunigėlis kaip naujai gimęs žmogus. Apie šiandieną nešnekėsiu - pasak kunigėlio lietrytis Žalgirio gynubą pastoviai daužo į šipulius, o Žalgiriui "vėl pavyksta šiaip ne taip pelnyti taškus" Bet pikčiausia yra tai, kad šitas perbėgėlis buvo visai kitoks - paklausius jo seną komentavimą, net gerą širdžiai. Jis tikras parsidavėlis
                                      Paskutinis taisė aMariux; 2007.05.14, 21:36. Priežastis: gramatika

Comment

aMariux:
                                        Reiškia aš jau komentatoriaus beveik nebeklausau

Bet smagus forumas. Jei ne krepšinio ir ne Kauno arenos temos - nebūtų kaip su vilniečiais pasiginčyt

Comment

Kągi, sveikinu visus su pergale. Nors galutinis rezultatas greičiausiai bus Žalgirio naudai, bent jau toks įspūdis susidarė po visų rungtynių finale.

Comment

Working...
                                          X