Čia kauniečiam (ir ne tik) prisiminimui, kad "atsigautų". Mes nugalėjom Eurolygoj (kap ir mūsų jaunieji talentai), todėl nosis aukštyn
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė inz1K Rodyti pranešimąAš tai, asmeniškai, nemačiau. Kažką praleidau?
Aš: aha
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąKaip visada aikštelėj karšta Tanoka, laikykis
Dar tikiuosi, kad Popo nieko rimto.
Comment
-
Parašė Jeffas Rodyti pranešimąsedziu Taivanyje ir matau tik livescore. O kas Popui nutiko?
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąTanokos minusas tas, kad jį galima įaudrinti lengvai.
Va, Gecevičius šiandien šaunuolis, įspūdingai žaidžia. Gaila, deja tai priešininkas
Na, dabar mūsų eilė nugalėtPaskutinis taisė Aš; 2007.05.14, 20:42.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąman prašyčiau keletą įrodymų, kad siemenso dežė nėra pastatyta ant kokių nors kapinių ir joje galimas gražus krepšinis, nors 1 įrodymą prašyčiau.
Comment
-
man prašyčiau keletą įrodymų, kad siemenso dežė nėra pastatyta ant kokių nors kapinių ir joje galimas gražus krepšinis, nors 1 įrodymą prašyčiau.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąman prašyčiau keletą įrodymų, kad siemenso dežė nėra pastatyta ant kokių nors kapinių ir joje galimas gražus krepšinis, nors 1 įrodymą prašyčiau.
Beje, beveik visa pramogų parko teritorija yra Neries senvagė pilna prūdų, pelkių ir kito "š". Iki Rubikono, tą teritoriją galima buvo lygint nebent su Čepkelių raistu.Paskutinis taisė pablonis; 2007.05.14, 21:01.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąAle tanoka visai suįžulėjo...
Visus Ryto fanus sveikinu su pergale!
Comment
-
dedu ranką prie širdies - negėriau
O jei rimtai, tai antras rungtynes Kaune žiūrėjau per TV, ir kunigelio komentavimas kėlė pasibjaurėjimą. Tik Žalgiris turi 15 taškų, taip kunigėlis kaip žemes pardavęs burba sau po nosim. Tik lietrytis prisiveja - kunigėlis kaip naujai gimęs žmogus. Apie šiandieną nešnekėsiu - pasak kunigėlio lietrytis Žalgirio gynubą pastoviai daužo į šipulius, o Žalgiriui "vėl pavyksta šiaip ne taip pelnyti taškus" Bet pikčiausia yra tai, kad šitas perbėgėlis buvo visai kitoks - paklausius jo seną komentavimą, net gerą širdžiai. Jis tikras parsidavėlis
Comment
Comment