Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Tomkis Rodyti pranešimą
    paskutinis Pauliaus sakinys bene juokingiausias krepšinio temoj, kiek tik esu skaitęs
    Ir kuo gi jis tau kliūna?

Comment

Parašė somis Rodyti pranešimą
      Žiūrėjau maždaug nuo antro kėlinio vidurio. Ir ar man vienam pasirodė, kad LKL finaluose jau geriau teisėjavo, negu Eurolygos finale?
      Keliuose epizoduose man kilo įtarimas, kad CSKA nusipirko teisėjus - nuo Smodišo (ar Anderseno) kamuolis nuskrido į užribį (tą net aš, žiūrėdamas per televizorių ir net ne per pakartojimą pamačiau), o kamuolį davė CSKA. Arba gale - kai kažkas iš CSKA metė tritaškį ir po metimo (nors metusiam dar būnant ore) kažkam iš PAO davė pražangą, buvo skirtos trys baudos. Prasižengta buvo jau po metimo ir tai - vos prilietus koją.
      Nors aišku - nesportinė pražanga Smodišui įtarimus gali paneigti, bet kas būtų buvę jei teisėjai tos nesportinės nebūtų skyrę?
      Beje - sveikinimai PAO ir mūsų MVP - Šiškauskui bei Javtokui. "Žalgirio" jaunimui taip pat - galime įsitikinti, kad Lietuvos krepšinio mokykla - viena geriausių Europoje, o ateinančius 3-9 metus dar turėsime kuo džiaugtis.

Comment

Parašė Paulius Rodyti pranešimą
        "Žalgirio" jaunimui taip pat - galime įsitikinti, kad Lietuvos krepšinio mokykla - viena geriausių Europoje, o ateinančius 3-9 metus dar turėsime kuo džiaugtis.
        Norėjai pasakyt "Žalgirio" krepšinio mokykla?

Comment

Parašė inz1K Rodyti pranešimą
          Bene visai nebeturi prie ko prisikabinti? Gerai - "Žalgirio" krepšinio mokykla - viena geriausių Europoje. Patenkintas?

Comment

Gal jis norėjo pasakyti, kad "Žalgirio" krepšinio mokykla yra ne Lietuvos.

Comment

Pagrindinis izaidejas Janavicius ir pagrindinis centras Cepukaitis specialiai siam turnyrui buvo paskolinti is Alytaus, kurio krepsinio mokyklos aukletiniai jie ir yra

Comment

"Žalgirio" krepšinio mokykla - viena geriausių Europoje. Patenkintas?
                Tikrai taip.

Parašė Edd Rodyti pranešimą
                Gal jis norėjo pasakyti, kad "Žalgirio" krepšinio mokykla yra ne Lietuvos.
                Ne, nenorėjau.

P.S. Kokia jautri tema

Comment

P.S. Kokia jautri tema
                  Būtent, aš nesupratau kodėl tamsta toks jautrus ir priekabus šiuo klausimu.

Comment

Parašė Edd Rodyti pranešimą
                    Būtent, aš nesupratau kodėl tamsta toks jautrus ir priekabus šiuo klausimu.
                    Tiesiog, norisi įrodyti pastarąjį teiginį.

Comment

Parašė pablonis Rodyti pranešimą
                      Pagrindinis izaidejas Janavicius ir pagrindinis centras Cepukaitis specialiai siam turnyrui buvo paskolinti is Alytaus..
                      Tu isitikines, kad Cepukaitis pagrindinis centras?????
                      Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

Comment

Pagrindinis izaidejas Janavicius ir pagrindinis centras Cepukaitis specialiai siam turnyrui buvo paskolinti is Alytaus, kurio krepsinio mokyklos aukletiniai jie ir yra
                        uoj Pabloni, taip jie lošia Alytuj, bet ilgalaikius kontraktus turi su Žalgiriu. Tu tik džiaukis, nes nei Alytus, nei Rytas jų į tokį turnyrą kolkas nenuvežtų. Džiaukitės, kad mūsų jaunimas laimėjo, o iš Jūsų jaučiamas tik pavydas....
                        Paskutinis taisė Tomkis; 2007.05.07, 18:37.

Comment

Parašė Tomkis Rodyti pranešimą
                          uoj Pabloni, taip jie lošia Alytuj, bet ilgalaikius kontraktus turi su Žalgiriu. Tu tik džiaukis, nes nei Alytus, nei Rytas jų į tokį turnyrą kolkas nenuvežtų. Džiaukitės, kad mūsų jaunimas laimėjo, o iš Jūsų jaučiamas tik pavydas....
                          Bent jau aš tai tikrai džiaugiuosi. Svarbu, kad Lietuvą garsina.

Comment

Aš:
                            Paulius daugmaž paaiškino apie ką aš

Šiaip visų epizodų nepamenu.
                            Bet ypač matėsi, kad teisėjai tyčia, ar netyčia "Saugojo" CSKA Vandenspygelį, ar kaip ten jo pavardė Žodžiu, kaip tokio lygio varžyboms - tikėjausi geresnio teisėjavimo.

Comment

Janavičius ir Čepukaitis jau ne pirmus metus priklauso Žalgiriui ir žaidžia jaunimo komandoje. Eurolygos jaunimo turnyre jie dalyvavo ir pernai. Taip pat nuolat dalyvauja ir kituose turnyruose, dažnai treniruojasi Kaune. Žalgirio - Sabonio KM komandoje nėra tiek vietų, kad būtų įmanoma sutalpinti visą Žalgiriui priklausantį perspektyviausią jaunimą, todėl jie ir palikti Alytuje. Na ir žinoma dėl namų, mokyklos ir t.t.

Pagrindinis centras yra Motiejūnas. Kai jie abu būna aikštėje, Čepukaitis žaidžia 4 numeriu. Kai Motiejūnas sėdi, centru žaidžia Čepukaitis.

Comment

kai kuriems ryto fanams yra sunku suvokti faktą, kad Žalgirio perspektyvūs dubleriai yra perpildyti, nes pas rytą yra tokie galiūnai, kaip ežerskis, hmmm kas čia dar?.. pakamanis?.. aš irgi pavydėčiai, jeigu mano komanda augintųsi tokius žaidėjus, kad nereiktų pirkti antrarūšių latvių į 2 įžaidėjo poziciją... o kiek dar išaugs naujų jankūnų, mačiulių, kalniečių?..

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                                  kai kuriems ryto fanams yra sunku suvokti faktą, kad Žalgirio perspektyvūs dubleriai yra perpildyti, nes pas rytą yra tokie galiūnai, kaip ežerskis, hmmm kas čia dar?.. pakamanis?.. aš irgi pavydėčiai, jeigu mano komanda augintųsi tokius žaidėjus, kad nereiktų pirkti antrarūšių latvių į 2 įžaidėjo poziciją... o kiek dar išaugs naujų jankūnų, mačiulių, kalniečių?..
                                  Ką čia suvėlei?

Comment

/\ jeigu nesupranti, vadinasi dar ne laikas o jeigu rimtai, tai bendrąja prasme - ne visi verti to Žalgirio dubleriai kartais sutelpa į tuos 12 laimingųjų, kurie važinėja į tokius turnyrus, kaip jaunimo eurolyga tuo tarpu rytas turi tokius "lyderius" kaip ežerskis, pakamanis... ir kai kurie ryto fanai dar drįsta prikaišiot, kad matai, janavičius ar tai čepukaitis alytui lošia, aceit čia Žalgiris pasiėmė juos ir sau garbę jais pelnė... nė velnio, jie yra komandos dalis, krepšiniu reik domėtis pirma, o tik paskui rėkaut

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                                      /\ jeigu nesupranti, vadinasi dar ne laikas o jeigu rimtai, tai bendrąja prasme - ne visi verti to Žalgirio dubleriai kartais sutelpa į tuos 12 laimingųjų, kurie važinėja į tokius turnyrus, kaip jaunimo eurolyga tuo tarpu rytas turi tokius "lyderius" kaip ežerskis, pakamanis... ir kai kurie ryto fanai dar drįsta prikaišiot, kad matai, janavičius ar tai čepukaitis alytui lošia, aceit čia Žalgiris pasiėmė juos ir sau garbę jais pelnė... nė velnio, jie yra komandos dalis, krepšiniu reik domėtis pirma, o tik paskui rėkaut
                                      O kaip suprast pasisakymą "perspektyvūs "Žalgirio" dubleriai yra perpildyti"? Aš nerėkiu - kaip tik džiaugiuosi, kad nors viena komanda Lietuvoje turi neblogai išvystytą krepšinio mokyklą (nors ir tai, švelniai tariant - ne pačio mėgiamiausio klubo nuopelnas).

Comment

/\ o ar tave, pauliuk, aš kuo kaltinu? tik sakau, kad vis atsiranda veikėjų, kurie prie tokių dalykų kabinasi nežinia kodėl... aš konstatuoju, kad iš pavydo o perpildyti todėl, kad tokie žaidėjai, kaip janavičius ar čepukaitis ramiai sau žaidžia alytui, kaune yra KSM (jų pirma komanda stipriausia kaune) ir iš jos žaidėjai patenka į dublerius, kaip ir iš saboninės ir kitų kauno mokyklų. žodžiu srautas nenutrūkstamas, o dar kai atrandami tokie užsieniečiai kaip tas kietas estukas ar vlade todėl yra didžiulė konkurencija patekti į dublerius, ten tapti lyderiu ir tuomet keliauti į Žalgirį

Comment

O kaip suprast pasisakymą "perspektyvūs "Žalgirio" dubleriai yra perpildyti"? Aš nerėkiu - kaip tik džiaugiuosi, kad nors viena komanda Lietuvoje turi neblogai išvystytą krepšinio mokyklą (nors ir tai, švelniai tariant - ne pačio mėgiamiausio klubo nuopelnas).
                                          O tai kieno nuopelnas? "Šiaulių"? "Neptūno"? Ar lietrycio, kuris būdamas geros širdies "neima" perspektyvių jaunuolių vien tik tam, kad vargšas "Žalgiris" nenumirtų iš neturėjimo ką veikti ir galėtų bent "iki mokykliniu auklėjimu" užsiimti? Ot gudrutis atsirado.....

Comment

Working...
                                          X