Parašė Tomkis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė somis Rodyti pranešimąŽiūrėjau maždaug nuo antro kėlinio vidurio. Ir ar man vienam pasirodė, kad LKL finaluose jau geriau teisėjavo, negu Eurolygos finale?
Nors aišku - nesportinė pražanga Smodišui įtarimus gali paneigti, bet kas būtų buvę jei teisėjai tos nesportinės nebūtų skyrę?
Beje - sveikinimai PAO ir mūsų MVP - Šiškauskui bei Javtokui. "Žalgirio" jaunimui taip pat - galime įsitikinti, kad Lietuvos krepšinio mokykla - viena geriausių Europoje, o ateinančius 3-9 metus dar turėsime kuo džiaugtis.
Comment
-
inz1K
Parašė Paulius Rodyti pranešimą"Žalgirio" jaunimui taip pat - galime įsitikinti, kad Lietuvos krepšinio mokykla - viena geriausių Europoje, o ateinančius 3-9 metus dar turėsime kuo džiaugtis.
Comment
-
Parašė inz1K Rodyti pranešimąNorėjai pasakyt "Žalgirio" krepšinio mokykla?
Comment
-
Parašė inz1K Rodyti pranešimąNorėjai pasakyt "Žalgirio" krepšinio mokykla?
Comment
-
inz1K
Parašė Paulius Rodyti pranešimą"Žalgirio" krepšinio mokykla - viena geriausių Europoje. Patenkintas?
Parašė Edd Rodyti pranešimąGal jis norėjo pasakyti, kad "Žalgirio" krepšinio mokykla yra ne Lietuvos.
P.S. Kokia jautri tema
Comment
-
Parašė inz1K Rodyti pranešimąP.S. Kokia jautri tema
Comment
-
inz1K
Parašė Edd Rodyti pranešimąBūtent, aš nesupratau kodėl tamsta toks jautrus ir priekabus šiuo klausimu.
Comment
-
Parašė pablonis Rodyti pranešimąPagrindinis izaidejas Janavicius ir pagrindinis centras Cepukaitis specialiai siam turnyrui buvo paskolinti is Alytaus..Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė pablonis Rodyti pranešimąPagrindinis izaidejas Janavicius ir pagrindinis centras Cepukaitis specialiai siam turnyrui buvo paskolinti is Alytaus, kurio krepsinio mokyklos aukletiniai jie ir yraPaskutinis taisė Tomkis; 2007.05.07, 18:37.
Comment
-
Parašė Tomkis Rodyti pranešimąuoj Pabloni, taip jie lošia Alytuj, bet ilgalaikius kontraktus turi su Žalgiriu. Tu tik džiaukis, nes nei Alytus, nei Rytas jų į tokį turnyrą kolkas nenuvežtų. Džiaukitės, kad mūsų jaunimas laimėjo, o iš Jūsų jaučiamas tik pavydas....
Comment
-
Parašė pablonis Rodyti pranešimąPagrindinis izaidejas Janavicius ir pagrindinis centras Cepukaitis specialiai siam turnyrui buvo paskolinti is Alytaus, kurio krepsinio mokyklos aukletiniai jie ir yra
Pagrindinis centras yra Motiejūnas. Kai jie abu būna aikštėje, Čepukaitis žaidžia 4 numeriu. Kai Motiejūnas sėdi, centru žaidžia Čepukaitis.
Comment
-
kai kuriems ryto fanams yra sunku suvokti faktą, kad Žalgirio perspektyvūs dubleriai yra perpildyti, nes pas rytą yra tokie galiūnai, kaip ežerskis, hmmm kas čia dar?.. pakamanis?.. aš irgi pavydėčiai, jeigu mano komanda augintųsi tokius žaidėjus, kad nereiktų pirkti antrarūšių latvių į 2 įžaidėjo poziciją... o kiek dar išaugs naujų jankūnų, mačiulių, kalniečių?..
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąkai kuriems ryto fanams yra sunku suvokti faktą, kad Žalgirio perspektyvūs dubleriai yra perpildyti, nes pas rytą yra tokie galiūnai, kaip ežerskis, hmmm kas čia dar?.. pakamanis?.. aš irgi pavydėčiai, jeigu mano komanda augintųsi tokius žaidėjus, kad nereiktų pirkti antrarūšių latvių į 2 įžaidėjo poziciją... o kiek dar išaugs naujų jankūnų, mačiulių, kalniečių?..
Comment
-
/\ jeigu nesupranti, vadinasi dar ne laikas o jeigu rimtai, tai bendrąja prasme - ne visi verti to Žalgirio dubleriai kartais sutelpa į tuos 12 laimingųjų, kurie važinėja į tokius turnyrus, kaip jaunimo eurolyga tuo tarpu rytas turi tokius "lyderius" kaip ežerskis, pakamanis... ir kai kurie ryto fanai dar drįsta prikaišiot, kad matai, janavičius ar tai čepukaitis alytui lošia, aceit čia Žalgiris pasiėmė juos ir sau garbę jais pelnė... nė velnio, jie yra komandos dalis, krepšiniu reik domėtis pirma, o tik paskui rėkaut
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ jeigu nesupranti, vadinasi dar ne laikas o jeigu rimtai, tai bendrąja prasme - ne visi verti to Žalgirio dubleriai kartais sutelpa į tuos 12 laimingųjų, kurie važinėja į tokius turnyrus, kaip jaunimo eurolyga tuo tarpu rytas turi tokius "lyderius" kaip ežerskis, pakamanis... ir kai kurie ryto fanai dar drįsta prikaišiot, kad matai, janavičius ar tai čepukaitis alytui lošia, aceit čia Žalgiris pasiėmė juos ir sau garbę jais pelnė... nė velnio, jie yra komandos dalis, krepšiniu reik domėtis pirma, o tik paskui rėkaut
Comment
-
/\ o ar tave, pauliuk, aš kuo kaltinu? tik sakau, kad vis atsiranda veikėjų, kurie prie tokių dalykų kabinasi nežinia kodėl... aš konstatuoju, kad iš pavydo o perpildyti todėl, kad tokie žaidėjai, kaip janavičius ar čepukaitis ramiai sau žaidžia alytui, kaune yra KSM (jų pirma komanda stipriausia kaune) ir iš jos žaidėjai patenka į dublerius, kaip ir iš saboninės ir kitų kauno mokyklų. žodžiu srautas nenutrūkstamas, o dar kai atrandami tokie užsieniečiai kaip tas kietas estukas ar vlade todėl yra didžiulė konkurencija patekti į dublerius, ten tapti lyderiu ir tuomet keliauti į Žalgirį
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąO kaip suprast pasisakymą "perspektyvūs "Žalgirio" dubleriai yra perpildyti"? Aš nerėkiu - kaip tik džiaugiuosi, kad nors viena komanda Lietuvoje turi neblogai išvystytą krepšinio mokyklą (nors ir tai, švelniai tariant - ne pačio mėgiamiausio klubo nuopelnas).
Comment
Comment