Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Buvau vakar rungtynese Nu ir nuobuodybe

Comment

Parašė Quack Rodyti pranešimą
      Buvau vakar rungtynese Nu ir nuobuodybe
      ir koks tokio tavo komentaro tikslas? pasigirt norejai ar ka?

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
        ir koks tokio tavo komentaro tikslas? pasigirt norejai ar ka?
        Tai jau ne pirmas toks šio asmens pareiškimas. Jis pastoviai pakartoja kokios nuobodžios jam buvo rungtynės arba kokia nuobodi mūsų diskusija apie tai. Šis žmogus yra futbolo mėgėjas ir krepšinio populiarumas Lietuvoje žeidžia jo asmenines ambicijas arba (ir) interesus. Šis žmogus to tikrai nepripažins, galbūt mėgins ironizuoti (kas jam belieka), tačiau tokie dalykai yra neįrodomi. Bet aš remiuosi įvykusiais faktais ir darau pagrįsta išvadą.

Quack, kadangi jau esi sakęs, kad diskusijos šia tema yra nuobodžios, o dabar taip pasakei ir apie rungtynes, būk geras ir padaryk mums paslaugą, nežiūrėk tų rungtynių ir nebediskutuok apie tai. Juk nuo to bus geriau ir tau (negaiši savo laiko "nuobodybėms").

Diskusijos neplėtosiu, neverta įrodinėt neįrodomo.
        Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
          Tai jau ne pirmas toks šio asmens pareiškimas. Jis pastoviai pakartoja kokios nuobodžios jam buvo rungtynės arba kokia nuobodi mūsų diskusija apie tai. Šis žmogus yra futbolo mėgėjas ir krepšinio populiarumas Lietuvoje žeidžia jo asmenines ambicijas arba (ir) interesus. Šis žmogus to tikrai nepripažins, galbūt mėgins ironizuoti (kas jam belieka), tačiau tokie dalykai yra neįrodomi. Bet aš remiuosi įvykusiais faktais ir darau pagrįsta išvadą.

Quack, kadangi jau esi sakęs, kad diskusijos šia tema yra nuobodžios, o dabar taip pasakei ir apie rungtynes, būk geras ir padaryk mums paslaugą, nežiūrėk tų rungtynių ir nebediskutuok apie tai. Juk nuo to bus geriau ir tau (negaiši savo laiko "nuobodybėms").

Diskusijos neplėtosiu, neverta įrodinėt neįrodomo.
          Nereikejo cia taip tos klaviaturos barskint, norint mane kazko pamokyt.
          As buvau rungtynese ir pareiskiau savo nuomone apie jas Mokejau pinigus tikrai ne tam, kad poto galeciau ateit cia ir sakyt kaip nuobodu buvo.

Comment

http://www.krepsinis.net/news.php?news_id=70172
            gera juoko dozė o gal čia nepokštas?

Comment

Parašė Quack Rodyti pranešimą
              Nereikejo cia taip tos klaviaturos barskint, norint mane kazko pamokyt.
              As buvau rungtynese ir pareiskiau savo nuomone apie jas Mokejau pinigus tikrai ne tam, kad poto galeciau ateit cia ir sakyt kaip nuobodu buvo.
              tai tu savo nepasitenkimus gali reiksti Lietuvos ryto komandai, kad tave taip nuvyle, pacios rungtynes, Zalgiris, sporto hale ir bilietai cia ne prie ko.

Comment

Parašė tivoli Rodyti pranešimą
                piliečių kurių IQ yra žemesnis nei 100, tai ir skaito šlamštą
                Jei nori mane ižeisti, daryk tai rafinuočiau, nes šiuo pranešimu savo IQ tikrai nepakėlei (net virš nulio)...

Comment

Manau, kol kas reiktu visiems pailseti nuo krepsinio (ir ne tik) aistru. Kodel, turbut rasyti nereikia

Comment

Kadangi sulaukiau ne vieno prasymo tema atrakinti, taip ir padarau.
                    Taciau, jeigu pasirodys dar nors vienas pranesimas su bet kokiais asmeniskumais nukreiptais pries kitus forumo narius (apie IQ, pasiulymus daryti ta ar ana ir panasiai.), padarysiu viska, kad sitos temos nebeliktu ir ji neatgimtu kitur, nes tokie pykimaisi niekam ne i nauda. Taigi geru diskusiju apie krepsini ir nesipykit. As butinai uzeisiu i svecius paziureti, kaip sekasi

Comment

Šarlerua užpulti "Lietuvos ryto" sirgaliai!

http://www.krepsinis.net/news.php?news_id=70303

įdomus ulebo požiūris į šitos taurės finalą, jeigu net apsaugos neišrūpina padorios...

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                        Šarlerua užpulti "Lietuvos ryto" sirgaliai!

http://www.krepsinis.net/news.php?news_id=70303

įdomus ulebo požiūris į šitos taurės finalą, jeigu net apsaugos neišrūpina padorios...
                        Tai ten kiek skaičiau net patys vietiniai nežino, kad tos rungtynės vyks, mieste nė menkiausios reklamos nėra, tai ką jau apie normalią apsaugą kalbėti.

Comment

Lenkai jau pasiruošę:

Comment

Gaila, bet pralaimėjom. Belieka tikėtis, kad vistiek pateksim į Eurolygą.

Comment

bet siaip grazus pirmi du kelinukai buvo .

Comment

Parašė Edd Rodyti pranešimą
                                Gaila, bet pralaimėjom. Belieka tikėtis, kad vistiek pateksim į Eurolygą.
                                Manau, kad šansų dabar beveik nėra...
                                Atiduos tą keliąlapį penktąjąi ispanų komandai...

Comment

Parašė joker Rodyti pranešimą
                                  Lenkai jau pasiruošę:

ŽAL-GI-RIS! ŽAL-GI-RIS! (ir taip tūkstančiai kartų iki pamėlynavimo)...

Comment

Comment

Atiduos tą keliąlapį penktąjąi ispanų komandai...
                                      tai kad ne. greičiausiai jį gaus kažkuri rusų komanda (realiausiai dinamo)

Comment

Sveikinu Liutą su Lietuvos Ryto pralaimėjimu
                                        Parašas :)

Comment

Parašė Svecias Rodyti pranešimą
                                          Sveikinu Liutą su Lietuvos Ryto pralaimėjimu
                                          Kodėl tik mane vieną?

Comment

Working...
                                          X