Buvau vakar rungtynese Nu ir nuobuodybe
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Quack Rodyti pranešimąBuvau vakar rungtynese Nu ir nuobuodybe
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąir koks tokio tavo komentaro tikslas? pasigirt norejai ar ka?
Quack, kadangi jau esi sakęs, kad diskusijos šia tema yra nuobodžios, o dabar taip pasakei ir apie rungtynes, būk geras ir padaryk mums paslaugą, nežiūrėk tų rungtynių ir nebediskutuok apie tai. Juk nuo to bus geriau ir tau (negaiši savo laiko "nuobodybėms").
Diskusijos neplėtosiu, neverta įrodinėt neįrodomo.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąTai jau ne pirmas toks šio asmens pareiškimas. Jis pastoviai pakartoja kokios nuobodžios jam buvo rungtynės arba kokia nuobodi mūsų diskusija apie tai. Šis žmogus yra futbolo mėgėjas ir krepšinio populiarumas Lietuvoje žeidžia jo asmenines ambicijas arba (ir) interesus. Šis žmogus to tikrai nepripažins, galbūt mėgins ironizuoti (kas jam belieka), tačiau tokie dalykai yra neįrodomi. Bet aš remiuosi įvykusiais faktais ir darau pagrįsta išvadą.
Quack, kadangi jau esi sakęs, kad diskusijos šia tema yra nuobodžios, o dabar taip pasakei ir apie rungtynes, būk geras ir padaryk mums paslaugą, nežiūrėk tų rungtynių ir nebediskutuok apie tai. Juk nuo to bus geriau ir tau (negaiši savo laiko "nuobodybėms").
Diskusijos neplėtosiu, neverta įrodinėt neįrodomo.
As buvau rungtynese ir pareiskiau savo nuomone apie jas Mokejau pinigus tikrai ne tam, kad poto galeciau ateit cia ir sakyt kaip nuobodu buvo.
Comment
-
Parašė Quack Rodyti pranešimąNereikejo cia taip tos klaviaturos barskint, norint mane kazko pamokyt.
As buvau rungtynese ir pareiskiau savo nuomone apie jas Mokejau pinigus tikrai ne tam, kad poto galeciau ateit cia ir sakyt kaip nuobodu buvo.
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąpiliečių kurių IQ yra žemesnis nei 100, tai ir skaito šlamštą
Comment
-
Kadangi sulaukiau ne vieno prasymo tema atrakinti, taip ir padarau.
Taciau, jeigu pasirodys dar nors vienas pranesimas su bet kokiais asmeniskumais nukreiptais pries kitus forumo narius (apie IQ, pasiulymus daryti ta ar ana ir panasiai.), padarysiu viska, kad sitos temos nebeliktu ir ji neatgimtu kitur, nes tokie pykimaisi niekam ne i nauda. Taigi geru diskusiju apie krepsini ir nesipykit. As butinai uzeisiu i svecius paziureti, kaip sekasi
Comment
-
Šarlerua užpulti "Lietuvos ryto" sirgaliai!
http://www.krepsinis.net/news.php?news_id=70303
įdomus ulebo požiūris į šitos taurės finalą, jeigu net apsaugos neišrūpina padorios...
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąŠarlerua užpulti "Lietuvos ryto" sirgaliai!
http://www.krepsinis.net/news.php?news_id=70303
įdomus ulebo požiūris į šitos taurės finalą, jeigu net apsaugos neišrūpina padorios...
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąGaila, bet pralaimėjom. Belieka tikėtis, kad vistiek pateksim į Eurolygą.
Atiduos tą keliąlapį penktąjąi ispanų komandai...
Comment
-
Parašė joker Rodyti pranešimąLenkai jau pasiruošę:
Comment
-
Parašė Svecias Rodyti pranešimąSveikinu Liutą su Lietuvos Ryto pralaimėjimu
Comment
Comment