Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Ar ULEB taurės finalo rungtynėse palaikysite "Lietuvos rytą"?
    http://www.eurobasket.lt/?voting.id.683

Comment

na aš tik dabar tik iš halės į namus įėjau teko pašnekėt su LR ULTROM daugelis labai agresyviai nusiteikę buvo. Bet su vienu pašnekėjau gan normaliai na aš tikiuosi, kad visas svarbias likusias rungtynes žali suloš, kaip šiandien

Comment

tai apie ką pašnekėjot?

Comment

ai jie sakė, kad BBL bus jų, nes "neva" šitas grajus nesvarbus, nes ruošias rytas prieš Real lošt finale o iš idėjos, kaip tik svarbus grajus, tai Žalgiris triuškina na nieko nežinau, nekomentuosiu, nes ikalęs esu mažumėlę Važiuosiu pats į Rygą ir išsiaiškinsim

Comment

Parašė Tomkis Rodyti pranešimą
            ai jie sakė, kad BBL bus jų, nes "neva" šitas grajus nesvarbus, nes ruošias rytas prieš Real lošt finale o iš idėjos, kaip tik svarbus grajus, tai Žalgiris triuškina na nieko nežinau, nekomentuosiu, nes ikalęs esu mažumėlę Važiuosiu pats į Rygą ir išsiaiškinsim
            as ir varau laukiu nesulaukiu
            I love INNUENDO!

Comment

ok Viliau manau susipažinsim nes tai mano pirmoji normali išvyka su tikraisiais fanais Vaidą iš pagrindinių fanų tik žinau šiaip senai šiandien pas Tanią užsirašiau E tribūnoj į išvyką

Comment

ok Viliau manau susipažinsim nes tai mano pirmoji normali išvyka su tikraisiais fanais Vaidą iš pagrindinių fanų tik žinau šiaip senai šiandien pas Tanią užsirašiau E tribūnoj į išvyką
                Tikiuosi užsirašei abiem dienom? Susipažinsim

O gal dar penktadienį į Marijampolę?

Comment

Gal daugiau forumieciu noretu vaziuot?

Dviem dienom kaina 70lt. I kaina ieina kelione, bilietas ir nakvyne.
                  Tik i finala 50lt.
                  I love INNUENDO!

Comment

Joker, taip dviem dienom Būtų griekas vienai važiuoti Į suvalkiją ne šeštadienį gaunas kartais?

Comment

Joker, taip dviem dienom Būtų griekas vienai važiuoti Į suvalkiją ne šeštadienį gaunas kartais?
                      Pakeista data
                      I love INNUENDO!

Comment

Čia biškį grįšiu prie pradinės temos - krepšinio. Tai va, kitoje temoje radau tokią citatą:
                        Parašė liutass Rodyti pranešimą
                        Parašė joker Rodyti pranešimą
                        Vainauskų Jonas vėl vartoja

Apie ULEB taurės finalą:

"Taip pat norėčiau pridurti, kad lemiamą dvikovos dieną visi lietuviai bus kartu su mūsų komanda ir padės jai siekti pergalės".
                        Sumaišė su Karališkuoju Real'u
                        Paaiškinkit man nelabai krepšiniu besidominčiam tautiečiui, koks tikslas yra nepalaikyti savo šalies komandos? Na, man visiškai tai nesuprantama Tik prašyčiau apsieiti be tas ar anas yra toks ir anoks bei su argumentais
                        Va paskui iš ko gimsta posakiai apie lietuvius: "Padek kaimyno tvartą"..

Comment

Parašė MantuxWRC Rodyti pranešimą
                          Čia biškį grįšiu prie pradinės temos - krepšinio. Tai va, kitoje temoje radau tokią citatą:

Paaiškinkit man nelabai krepšiniu besidominčiam tautiečiui, koks tikslas yra nepalaikyti savo šalies komandos? Na, man visiškai tai nesuprantama Tik prašyčiau apsieiti be tas ar anas yra toks ir anoks bei su argumentais
                          Va paskui iš ko gimsta posakiai apie lietuvius: "Padek kaimyno tvartą"..
                          O todėl, kad patys rytfaniai tai išprovokuoja (bent jau mano atvejis toks). Prieš 3-4 metus palaikiau Rytą tarptautinėse, bet rytfanių elgesys, komentarai ir t.t. galiausiai palaidojo bet kokią pagarbą klubui... Kai nebus Vainausko ir gyvulišku elgesiu, bei nesveiku protu pasižyminčių fanų - tarptautinėse palaikysiu Rytą vėl. Kaip reaguoti kai mirus kątik pasaulį išvydusiam Tavo mylimos ekipos žaidėjo sūneliui kas antras komentaras persmelktas rytfanių džiūgavimų?
                          Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
                          Retromobile 2007
                          "Kova 1". Driftingo čempionatas
                          "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                          Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                          BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                          Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Apie tokius atmatas nekalbame geriau, kurie kito nelaime džiaugiasi. Bet ir delfi ar kitų bulvarinių skiedalų puslapių komentarų nereikėtų skaityti norint nesusigadinti nuotaikos. Pats pamenu, kaip nervas paėmė paskaičius po pažįstamo motociklininko žūties.. Daug žmonių ir ne tik Vilniuje ar Kaune turi kompleksų ir psichinių problemų, o internetas jiems puikus būdas išsilieti.
                            Bet dėl Vainauskų ir kitų, tai sutik, kad ir čia politizuota. Jei ir pažiūriu varžybas, tai stebiu žaidimo grožį, man nesvarbu, kad kurie paskui triumfuos: vainauskai ar navikauskai, aš už gražų žaidimą. Visada aš už Žalgirį tarptautinėse varžybose ir man nesvarbu kas jo fanai ar vadovai

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą
                              Kazkada CSKA buvo ideologinis Zalgirio priesas, bet "... rytas", manau, dvigubas.
                              Dabar, kai rusai tiesiog finansiškai valdo "Žalgirį" - tai nenuostabu...
                              Su pergale, kauniečiai, kad jums viskas būtų gerai!

Comment

Apie tokius atmatas nekalbame geriau, kurie kito nelaime džiaugiasi. Bet ir delfi ar kitų bulvarinių skiedalų puslapių komentarų nereikėtų skaityti norint nesusigadinti nuotaikos. Pats pamenu, kaip nervas paėmė paskaičius po pažįstamo motociklininko žūties.. Daug žmonių ir ne tik Vilniuje ar Kaune turi kompleksų ir psichinių problemų, o internetas jiems puikus būdas išsilieti.
                                Bet dėl Vainauskų ir kitų, tai sutik, kad ir čia politizuota. Jei ir pažiūriu varžybas, tai stebiu žaidimo grožį, man nesvarbu, kad kurie paskui triumfuos: vainauskai ar navikauskai, aš už gražų žaidimą. Visada aš už Žalgirį tarptautinėse varžybose ir man nesvarbu kas jo fanai ar vadovai
                                Na ne delfi turėjau omeny, nes delfio komentarų senokai neskaitau... Kraupi situacija ten... 99% komentatorių, kurių amžius manau nesiekia pilnametystės toli gražu - reiktų psichologų pagalbos
                                O dėl Vainausko turėjau ir turėsiu savo nuomonę kurią irgi jis pats sudarė Kaip galima toleruoti pastoviai jo "organizuojamus" šmeižiančius, įžulius straipsnius? O ir Babrausko atvejis buvo šokiruojantis
                                Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
                                Retromobile 2007
                                "Kova 1". Driftingo čempionatas
                                "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                                Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                                BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                                Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Vainauskų tai lygis panašus į delfio komentatorių, skirtumas ik tas, kad pastarieji nesiviešina. Manau nerastum nei vieno kažkiek sveiko proto turinčio vilniečio, kurie didžiuotųsi tais dviem. Man irgi dėl jų gėda, ką padarysi, be jų pinigų aukštos klasės komandų krepšinio Lietuvoje, ko gero, nebūtų

Comment

Man irgi dėl jų gėda, ką padarysi, be jų pinigų aukštos klasės komandų krepšinio Lietuvoje, ko gero, nebūtų
                                    Dėl jų laikraščio man, pvz., tikrai negėda. Gerėsnio niekas dar Lietuvoje nepadarė...

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą
                                      Dėl jų laikraščio man, pvz., tikrai negėda. Gerėsnio niekas dar Lietuvoje nepadarė...
                                      Tas tiesa, juolab, jei ne šio dienraščio parama, Žalgiriui rimtesnės konkurencijos Lietuvoje ir nebūtų. Prisiminkime, kada L.Rytas pradėjo kilti iš LKL lentelės dugno.
                                      Kita vertus, piknaudžiavimas dienraščiu ir kiti nuotykiai niekam garbės nedaro.

Comment

Kątik paskaičiau žalgirio gerbėjų komentarus delfyje - baisu. O ir šiame forume visur stengiamasi pasišaipyti iš Lietuvos ryto ir kartais net jo žaidėjų. Navikauskėlis man taip pat labai nepatinka. Dar tos visokios "akcijos" oficialiame žalgirio puslapyje. O ir kažkokie įtartini rėmėjai, ypač buvę neaiškūs žydai, mano akyse sutepė žalgirio vardą. Kad ir sirgalių kažkoks agresyvus elgesys halėje su tom skarbonkėm ir pan. Be to, Sabonio įmonės aferos Nidoje. Rašymo stilius įvairiuose sportaluose irgi labai nekoks. Ir t.t.t. Tad viskas, žalgirio eurolygoje nepalaikysiu.

Jums neatrodo tai juokinga? Jei labai norėčiau taip išpūsčiau visus žalgirio realius ar tariamus minusus (kas daroma ryto atžvilgiu), kad atrodytų viskas labai nekaip. Šioje "išpūtimo" rungtyje akivaizdžiai laimi žalgirio gerbėjai, nes jų ir daugiau, ir jiems žalgiris yra labai svarbus (neretai kauniečiai kai kuriose situacijose išvis jį sutapatina vos ne su pačiu miestu ar net Lietuva). Po kiekvieno Lietuvos ryto žaidėjo ar trenerio atleidimo ar kad ir naujo žaidėjo priėmimo kyla didžiulis triukšmas ir pilamas š ant ryto. Netgi atrodo tokioje paprastoje situacijoje, kai buvo priimtas Rushas buvo sugebėta pasišaipyti.

"Kaip gerai, kad kaimyno troba dega, nes jis mane buvo apšmeižęs ir šiaip druskos nepaskolino. O ir sudegus jo ūkiui, aš tapsiu vienvaldžiu pieno tiekėju."

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą
                                          Kas jau kas, bet LR yra politiškai/sportiškai ir dar visaip angažuotas laikraštukas, o kad iš teiginio cituoju :"Gerėsnio niekas dar Lietuvoje nepadarė...", tai turbūt kitų laikraščių Lietuvoje nematei Skaitykit Lietuvos Žinias (atradau prieš 3 metus) ir Verslo Žinias (atradau prieš 2 metus), čie laikraščiai bent supranta kas yra korektiškumas visais atžvilgiais ne kaip Respublika, KD, LR... Bet kadangi Lietuvoj atrodo gyvena daugiau piliečių kurių IQ yra žemesnis nei 100, tai ir skaito šlamštą
                                          Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                                          Dordrechtas/Haarlemas
                                          Nesebaras/Plovdivas
                                          Kiolnas

Comment

Working...
                                          X