tu lygini rytasbasket.com su šituo puslapėliu? tu čia taip užstūmei ne ant Žalgirio fanų, o ant saviškių, nes mes turim savo svetainę normalią, be jokių kiaulių gardų ir pan www.greendeath.net
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimątu lygini rytasbasket.com su šituo puslapėliu? tu čia taip užstūmei ne ant Žalgirio fanų, o ant saviškių, nes mes turim savo svetainę normalią, be jokių kiaulių gardų ir pan www.greendeath.netTik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Parašė praetor Rodyti pranešimąAtsakingai pamastes ir pazvelges klausiu, kieno tai darbas but galetu?
http://plytos.host.sk/anekdotai.php
Tikiuosi konstruktyvia kritika to nelaiko nieks..
argumentas "a": http://www.zalgrybis.tik.lt/
argumentas "b": skirk oficialius ir neoficialius dalykus
Tai tiekPaskutinis taisė Aš; 2007.03.23, 14:52.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąAtsakingai pamąstęs atsakau:
argumentas "a": http://www.zalgrybis.tik.lt/
argumentas "b": skirk oficialius ir neoficialius dalykus
Tai tiek
As juos deja skiriu. Skirk pats.
Duotas saitas nieko vertas ta blogaja prasme, nieks ten neveikia.Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Parašė praetor Rodyti pranešimąAs juos deja skiriu. Skirk pats.
Duotas saitas nieko vertas ta blogaja prasme, nieks ten neveikia.
Comment
-
Na zalgiriniu saite esanti nuotrauka, skelbianti, jog nevalia siukslint aisktes laikrasciais irgi pavyzdys.
Realiai turetu uztekt ir fakto apie tai kaip reaguoja per zvaigzdziu dienas rytieciui ka nors laimejus. Didziausios kiaulystes.Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Parašė praetor Rodyti pranešimąZalgiriniu forumo narys Hatten:
Jau tikrai tuo paciu neatsakom
Na zalgiriniu saite esanti nuotrauka, skelbianti, jog nevalia siukslint aisktes laikrasciais irgi pavyzdys.
Realiai turetu uztekt ir fakto apie tai kaip reaguoja per zvaigzdziu dienas rytieciui ka nors laimejus. Didziausios kiaulystes.Paskutinis taisė Aš; 2007.03.23, 21:41.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąJuk čia išimtis, o ne taisyklė. Tokių išimčių yra ir mūsų pusėje. Pavyzdžiui, aš
Čia jau tinkamesnis pavyzdys (ne tas apie fanų reakciją žvaigždžių dienoje, dauguma jūsiškių mums atsako analogiškai). Tas plakatas, buvęs rungtynėse, mano nuomone, nebuvo tinkamas. Čia jau akmuo į mūsų daržą, bet jis kur kas mažiau žeidžiantis nė anksčiau mano minėtas straipsnis ar nuotrauka. Visų pirma todėl, kad mes jūsų miesto "neužkabinome", skirtingai nė jūs. O, be to, ta laikraščių tema, buvusi plakate, labai tikėtina, atsirado dėl jūsų pagrindinio rėmėjo vykdomos politikos Kauno ir Žalgirio atžvilgiu. Tad vėl pasikartosiu, pirma reikia susitvarkyti savo kiemą, o tada jau galima žiūrėti ir į kito.
Na cia su kiemu svarumu per placiai uzsimota jau.Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Parašė praetor Rodyti pranešimącia naturalu, nes tai remejas visgi pagrindinis.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąMan labai apmaudu, kad tu taip mąstai.
Na kas apmaudu man, jau issakiau.Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Parašė praetor Rodyti pranešimąO kaip tu manai kokia galetu but kitokia realybe vietoje, kur yra pinigai, galia ir galimybe ja panaudot?
Comment
-
Arba as ne taip isdesciau, arba pats ne taip supratai.
Galimybe sakyt tiesa yra visada ir taip daryt reikia, taip turetu but. Taip Dievas pasake.
Bet dabartineje situacijoje toks idealus atvejis sunkiai tiketinas. Galu gale kitas klausimas, kokio lygio tie melai? Man jie pasirodo tiesiog retorinemis priemonemis kuriamos uzuominos. O kaip zinia uzuominas interpretuot laisve yra labai didele.Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Parašė praetor Rodyti pranešimąArba as ne taip isdesciau, arba pats ne taip supratai.
Galimybe sakyt tiesa yra visada ir taip daryt reikia, taip turetu but. Taip Dievas pasake.
Bet dabartineje situacijoje toks idealus atvejis sunkiai tiketinas.
Galu gale kitas klausimas, kokio lygio tie melai? Man jie pasirodo tiesiog retorinemis priemonemis kuriamos uzuominos. O kaip zinia uzuominas interpretuot laisve yra labai didele.Paskutinis taisė Aš; 2007.03.24, 19:19.
Comment
-
Na gali daryt ka nori.
Aisku teisinga kazka girt, o priesinga puse must nera.
Kazkaip cia nesueina galai del to kaip yra realybeje. Man asmeniskai neatrodo, kad laikrascio straipsniai yra kazkokio akivaizdziai zeminancio turinio. Straipsniuose po tarpusavio macu buna nemazai pagrazinimu, pabaisinimu ir darymu to, kad priesinga puse atrodytu menkesne (rinkos desniai). Bet kokiomis priemonemis? Ogi tokiomis kurias dar ne kiekvienas izvelgia, o jei taip ir padaro nekreipia demesio, nes turi savo vaizda. Poveikis minimalus. Temose kai Zalgiris minimas ne santykyje su Rytu kazkokio saliskumo nematau.Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Parašė praetor Rodyti pranešimąKazkaip cia nesueina galai del to kaip yra realybeje. Man asmeniskai neatrodo, kad laikrascio straipsniai yra kazkokio akivaizdziai zeminancio turinio. Straipsniuose po tarpusavio macu buna nemazai pagrazinimu, pabaisinimu ir darymu to, kad priesinga puse atrodytu menkesne (rinkos desniai). Bet kokiomis priemonemis? Ogi tokiomis kurias dar ne kiekvienas izvelgia, o jei taip ir padaro nekreipia demesio, nes turi savo vaizda. Poveikis minimalus. Temose kai Zalgiris minimas ne santykyje su Rytu kazkokio saliskumo nematau.
Nuolatinis priešingos pusės menkinimas, nesvarbu kokiomis priemonėmis, svarbu, kad menkinimas, atlieka savo darbą ir formuoja menkinančios pusės reputaciją. Suformuota reputacija lemia tam tikrus kitos pusės sprendimus. Susiformavot savo reputaciją mūsų akivaizdoje (konkrečiai kalbu apie tą "laikraščių" temą), todėl dabar mes priimam adekvačius sprendimus (plakatas "prašome krepšinio aikštelės laikraščiais nešiukšlinti" arba Žalgirio fanų nenoras sirgti už jus ULEB finale). Tad, vėl gi, kartoju, galit kaltint save pačius (ne tiesiogiai save pačius, bet savąją pusę).
Jei būčiau L.Ryto fanas, tai pats prieštaraučiau tam, kas išsakoma jūsų pagrindinio rėmėjo spaudoje. Taip pat nuėjęs į savo komandos oficialią fanų interneto svetainę išreikščiau kritiką dėl minėtų, ten publikuojamų, dalykų, nes tokie dalykai atstovauja jus visus, visą jūsų pusę, dėl jų skelbiamo oficialiumo. Jūsų pačių reputacija turėtų jums rūpėti, bet žinoma lengviau pasakyti: "Žalgirio fanai parodė savo veidą", nesvarbu, kad, kaip jūsiškis atrodo, jums nelabai rūpi, o turėtų.Paskutinis taisė Aš; 2007.03.24, 20:43.
Comment
-
Na ar pagailetina ar ne, tikrai vienu zodziu nenukirsi.
Suprantu tavo minti, kad ziniasklaida turi buti nesaliska, kad ji turi tik informuoti, bet ne kreipti nuomone apie objektyvia tiesa kazkuria linkme. Bet taip nebuvo, nera ir nebus.
Taip as pateisinu toki laikrascio elgesi, jis nera zeminanis, o tik saliskas.
Vienintelis netinkamas dalykas, tai teiginiai, kad Rytas ir dienrastis - nesisalygojantys. Jie taip sakyt neturi.
Na kai as kelbejau apie ta veida, tai vertinau jusu patriotiskumo nesupratimo aspektu. Nuo to ir prasidejo viskas.Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
Comment