tu į Belgiją važiuosi rytą palaikyt? Jei TAIP nusiimk šį avatarą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Tomkis Rodyti pranešimąPalaikykite "Madrido Reala" ULEB taurės finale Belgijoje!
Balandžio 8 d., sekmadienis. Išvykimas iš Kauno! Kelialapio kaina - 0 lt. Kelione kompencuoja UAB Zalgirio fanai!
Comment
-
Parašė Tomkis Rodyti pranešimątu į Belgiją važiuosi rytą palaikyt? Jei TAIP nusiimk šį avatarąPaskutinis taisė Aš; 2007.03.21, 20:41.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąĮ Belgiją aš nevažiuosiu, studentui per brangu Bet L.Rytą palaikysiu, paveiksliuko pasikeist taip pat neketinu, nes dar galėtume ilgai ginčytis, kuris iš mudviejų yra labiau atsidavęs Žalgirio fanas. Myliu Kauną ir savo komandą, bet Lietuvą myliu taip pat, o šiuo atveju šie dalykai tarpusavyje "nesipjauna" (na, nebent netiesiogiai) Tai nėra pasiteisinimas.
Comment
-
Parašė Tomkis Rodyti pranešimąPauliau, aš tą nukopijavau iš komentarų
AŠ, čia buvo juoko forma relax
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąKad visi žalgirfaniai tokie būtų
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąrytfaniai irgi necaculiai, taip kad šioje vietoje dėčiau lygybės ženklą
Parašė Tomkis Rodyti pranešimąžiūriu Kauno temos ir krepšinio tema perpildytos neapykanta ir nervingumu pastaruoju metu.... mokėkit šypsotis
Comment
-
Pagal ULEB taurės turnyro nuostatus, 17.4. punktą, ULEB taurės savininkas gauna bilietą į kito sezono Eurolygos turnyrą, tačiau jei stipriausia ULEB taurės turnyro ekipa iškovoja analogišką kelialapį į Eurolygą savo šalies čempionate, ULEB taurės savininkas kelialapį perleidžia finalą pralaimėjusiai ir antroje vietoje esančiai ekipai.
Visgi tas pats punktas teigia, jog nors pagal nuostatus viena šalis negali turėti daugiau kaip keturių ekipų Eurolygos turnyre, ULEB taurės savininkui taikoma išimtis.
Tai reiškia, kad "Real" klubui nepatekus tarp keturių pajėgiausių ABC lygos ekipų, tačiau laimėjus ULEB taurę, Ispanijai kitą sezoną Eurolygoje atstovautų penki klubai, tarp kurių būtų ir „Real“.
Tiesa, yra dar viena galimybė. Jei Maskvos "Dinamo" ekipa laimės šio sezono ULEB Eurolygos turnyrą, jiems automatiškai bus suteikta galimybė ginti čempiono titulą. Tokiu atveju, ULEB taurės nugalėtojui skirtas kelialapis į Eurolygą atitektų rusų klubui.
http://www.demasport.lt/?i=1;1;1&id=...6add6ba1cb92c9
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimądeep:
Va kai nemetys vinių, tada ir palaikysiu Kaip ten. Jei žmogus žmogui žmogus, tai ir žmogus žmogui žmogus. Deduosi prie liūto.
Cia kas per nesamone? Kuriam kraste tu gyveni, turi supratima?
Niekaip negaliu suvokt, kaip tautietis gali palaikyt kitos salies komanda, bet nepalaikyt savos, kad ir is kito miesto...Virs visko. Ka zalgiris ar jo sirgaliai benusipezetu apie Ryta, Z tarptautinej arenoj palaikyciau vis tiek, tai kodel snekamos cia kazkokios erezijos?Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Aš būsiu vienas iš daugelio Ž fanų, kuris palaikys REAL. O kodėl? O todėl, kad komandos savininko aš tikrai nemegstu, bet tik nuo šio sezono. Anksčiau palaikydavau, bet šiemet viskas, kiek galima išsidirbinėti iš trenerių ir iš gerbėjų.
Taip pat draugas buvęs paskutinėse varžybose matė, kai Lukauskis pateikęs trajaką nuo vienos kojos paskutinėmis sekundėmis, nubegdamas į gynyba Maskoliūna gai... ir p.... išbadino.... To man užteko
Bet pripažinkime visi, kad smagu, kad mes turime kovą finale, kovą kiekvienose varžybose nors ir nieko nelemenčiose, todėl ir galime pasiginčyti, padiskutuotiYou've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąVisi Karališkojo Realo gerbėjai Lietuvoje - vienykitės!
Parašas :)
Comment
-
Parašė praetor Rodyti pranešimąCia kas per nesamone? Kuriam kraste tu gyveni, turi supratima?
Niekaip negaliu suvokt, kaip tautietis gali palaikyt kitos salies komanda, bet nepalaikyt savos, kad ir is kito miesto...Virs visko. Ka zalgiris ar jo sirgaliai benusipezetu apie Ryta, Z tarptautinej arenoj palaikyciau vis tiek, tai kodel snekamos cia kazkokios erezijos?
Kai Kaunas turės areną, ir finansavimą komandos, ir kai rytas gaus tokias pačias baudas už tuos pačius veiksmus, kaip ir Žalgiris, tada sirgsiu ir už rytą. pamatysi
Comment
Comment