... mane toks pyktis ima, kai sugebama pilti pamazgas ant Žalgirio dėl fanų poelgio, nors jie patys taiso padėtį...
aukštas lygis iš pradžių nesamonių pridirbt,nesugebant sulaikyt emocijų,o paskui "padėtį taisyti"... Reikia iš pradžių pagalvot kaip viskas atrodys ir kokių pasekmių gali turėt,o poto daryt.
Man irgi nepatiko kaip rungtynės vyksta,bet....
Lietuvos krepšinio teisėjų asociacijos (LKTA) prezidentas Kęstutis Pilipauskas pripažino, kad teisėjai, nors nepadarę didelių profesinių klaidų, leido žaidėjams kautis pernelyg kietai ir nesuvaldė situacijos aikštėje. Tai turėjo įtakos ir vėliau tribūnose kilusioms aistroms.
- Pripažinote, kad teisėjai toleravo pernelyg šiurkštų žaidimą. Ar kai kurių krepšininkų grubūs veiksmai Jums neatrodė provokuojantys?
- Negaliu to teigti, nes esame išmokyti negalvoti už žaidėjus. Vertiname tai, ką jie daro, o ne ką galvoja. Ar kažkas turėjo ketinimų vienu ar kitu veiksmu išprovokuoti varžovą, išvesti priešininką iš pusiausvyros, sunku pasakyti. Bent jau įrodyti tai sunku. Galiu tik pakartoti tai, ką jau esu sakęs: kai kurias situacijas arbitrai turėjo vertinti griežčiau. Tikrai nebuvo reikalo skirti nesportinių pražangų, kurių reikalavo sirgaliai, bet iš pradžių teisėjai už kai kuriuos žiūrovams nematomus nekorektiškus kontaktus turėjo perspėti žaidėjus, kad kitą kartą už panašią pražangą jie bus baudžiami griežčiau. Rungtynėse, kur buvo žaidžiamas atletiškas, jėga paremtas krepšinis, buvo reikalingos prevencinės priemonės, kurių dažnai užtenka suvaldyti situaciją. Turiu pripažinti, jų trūko. Todėl šitos brigados paskyrimo rizika nevisiškai pasitvirtino.
tai vis dėlto ne mums vieniems buvo matoma, kad teisėjų lygis visiškai neatitiko komandų lygio
Konkreciau, tu turi omeny is vis krepsini, ar tik butent sita atveji pervedinet pinigus? Nes kazkaip pastebejau tavo "kreiva" poziuri i sporta.... Nieks taves nevercia dometis sportu, bet galetum but labiau tolerantiskas tiems kas megsta sporta.
Aš irgi nieko prieš krepšinį neturiu, bet man tikrai nepatinka perdėtas dėmesys vien jam. Tai jau tautine problema tampa, dėl to kenčia kitos sporto šakos.
Bet nenoriu veltis į diskusijas, išsakiau nuomonę ir tiek, paskui dar kaltins, kad bereikalingas aistras keliu
Aš irgi nieko prieš krepšinį neturiu, bet man tikrai nepatinka perdėtas dėmesys vien jam. Tai jau tautine problema tampa, dėl to kenčia kitos sporto šakos.
Bet nenoriu veltis į diskusijas, išsakiau nuomonę ir tiek, paskui dar kaltins, kad bereikalingas aistras keliu
del populiarumo negali nei pykt, nei ka. bet del kitu sporto saku per menko finansavimo tiesa.
Lauren Woods (Žalgiris vs Panevėžys): 31 minutė, 4/7 dvitaškių, 6/7 baudų, 14 taškų, 13 atkovotų kamuolių (6 puolime), 2 blokai, 3 klaidos, 3 pražangos. 22 naudingumo balai (tik vienu mažiau nė žaidžiant prieš Šiaulius). Na na, taip ir toliau
Tanoka Beardas nežaidė. Ar tai jo taupymas ar... ?
Prieš Šiaulius buvo 32 balai
Šiandien prieš Neptūną: 15 tšk, 9 atkovoti, 4 blokai, naudingumas 23 Bet realų jo pajėgumą pamatysim tik 03-31
Po truputį po truputį ir įsivažiavo traukinys. Jei taip ir toliau, viskas bus labai gerai
Batista su Delininkaičiu (berods) pagirtinai kovoja
Taisymas:
Oj tas Blūmas... Sveikinu su pergale. Nors žinant, kad pirmavot 19 taškų, tai, kad žaidėt namuose ir tai, kad net ir 13 taškų nieko negarantuoja (patys tą įrodėt), norėjosi svaresnės pergalės. Bet, kaip sakoma, neginsiu Dievo į medį Šaunuoliai, pusė darbo padaryta
Comment