Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Edd Rodyti pranešimą
    Bet tu ir keistas. Iš pradžių parašai "aš tau pritariu", o paskui vėl pradedi apie vilniečius. Jeigu ką, tai Paulius ir PauliaK ne vilniečiai. Tad malonėk kalbėti apie krepšinį, komandų sirgalius, o ne miestus. Jei neiškenti - tokiems dalykams yra delfi.
    PauliaK ir Paulius nėra tie dėl kurių tai sakau. O tu ne vienintelis vilnietis. O tie kurie kalba "apie krepšinį, komandų sirgalius" daro išvadas visam miestui. Tad jei jau mokini, pirma pradėk nuo saviškių, tada ir mudu pakalbėsim.
    Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Eik geriau pakalbėti į delfi. Sėkmės.

Comment

Eik geriau pakalbėti į delfi. Sėkmės.
        O aš manau, kad mano pasisakymams tinka taisyklė, "nemalk ir aš nemalsiu" arba kaip šauksi taip atsilieps. Na daug variantų čia. Ir tuose pasisakymuose ne visiems yra naudinga matyti kažką prasmingo. Sėkmės ir tau

Kuo šio forumo psisakymai skiriasi nuo pavyzdžiui "Delfi"? Niekuo, iškyrus tai, kad tas pats š čia išsakomas "intelektualiai". Aš ir visai neprieštaraučiau, jei imtume kalbėtis kaip žmonės be šūkaliojimų vieni į kitų pusę, bet jaučiu, kad vienai pusei vos pajudėjus ta lonkme, kita ima tiesiog naudotis proga. Tai pamąstykit apie tai ir tiek.
        Paskutinis taisė ; 2007.03.04, 17:12.
        Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Gerai, Ash. Labai atsiprašau tų forumiečių vardu, kurie netinkamai įvertino vakarykštę situaciją. Apibendrintai tuos forumiečius pavadinkim vilniečiais. Tad dar atsiprašysiu ir Vilniaus vardu. Be to, juk nusikaltimų statistika rodo, kad vilniečiai išvis neturi teisės kritikuoti. Vakar viskas buvo puiku ir žiūrovai labai tinkamai išreiškė savo nuomonę. Kalčiausi yra teisėjai ir lietuvos ryto žaidėjai/sirgaliai, ai vnž. vilniečiai.
          Kaip matai, aš atsiprašiau ir pritariau tavo nuomonei, tad gal baikim.

Comment

Gerai, Ash. Labai atsiprašau tų forumiečių vardu, kurie netinkamai įvertino vakarykštę situaciją. Apibendrintai tuos forumiečius pavadinkim vilniečiais. Tad dar atsiprašysiu ir Vilniaus vardu. Be to, juk nusikaltimų statistika rodo, kad vilniečiai išvis neturi teisės kritikuoti. Vakar viskas buvo puiku ir žiūrovai labai tinkamai išreiškė savo nuomonę. Kalčiausi yra teisėjai ir lietuvos ryto žaidėjai/sirgaliai, ai vnž. vilniečiai.
            Kaip matai, aš atsiprašiau ir pritariau tavo nuomonei, tad gal baikim.
            Nereikia tos ironijos. Mano nuomonė apie Vilnių nėra tokia kaip gali pasirodyt iš pasisakymų. Tačiau apie mano miestą kalbami būti ir nebūti dalykai, o aš reaguoju. Gal ir per karštai reaguoju, gal mano pasisakymams čia turėjo įtakos kituose forumuose (nebūtinai "Delfi") skaityti komentrai (ko būti neturėtų, pripažįstu, tad jums to pakartoti nebereikia). Noriu pasakyt, kad ir šiame forume daugybė pasisakymų yra paremti ta sena gaida "Kaunas vs Vilnius" tik išsakyti kitaip ir tai pakankamai akivaizdu. Jei to nebūtų, turbūt ir mano reakcija būtų kitokia. Juo labiau, kad neesu tas žmogus, kuris drasko akis nebūtais dalykais. Bet tai apie ką kalbu yragreičiau utopija nė realybė, todėl turbūt dar ilgai man reiks atsakyti tuo pačiu. Ir jei mes šią diskusiją dabar pabaigsim, tai tik laiko klausimas kada ją atnaujins kas nors kitas Na bet pamėginkim pabaigti.
            Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

p.s.

Kupčinskas savas:
              http://www.reporteris.com/bbl_zalgir.../LE6U1700.html
              http://www.reporteris.com/bbl_zalgir.../LE6U2529.html

O čia šiek tiek minėtų provokacijų:
              http://www.reporteris.com/bbl_zalgir.../LE6U2374.html
              http://www.reporteris.com/bbl_zalgir.../LE6U2379.html

Ties 3:36 matosi, kaip ploja Lukauskis:
              http://www.youtube.com/watch?v=TSHcwv0t5iA

Beje, Edd, Žalgirio gerbėjus vadinti kauniečiais nelabai teisinga, nes lygiai taip pat Žalgirį palaiko ir vilniečiai, ir žmonės iš daugybės kitų Lietuvos miestų. Ir į Halę suvažiuoja žmonės iš visos Lietuvos, įskaitant ir Vilnių.

Comment

Na per LNK žinias pasakė, kad bent vienas rungtynes Žalgiris tikrai žais be sirgalių. Maniau, kad šito sprendimo bus išvengta. Kažin kaip visa tai atrodys ir ar viskas baigsis taikiai. Taip pat įdomu ar negausim nuobaudos ir iš FIBA, kur tokios nuobaudos yra tikrai didesnės nė BBL.
                Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Man atrodo, jie vieni kitiems savo mentalitetus demonstruoja vienas geriau uz kita

Comment

Parašė Paulius Rodyti pranešimą
                    Na bet ir jūs savo mentalitetą pademonstravot vakar
                    O tu dabar Man juokinga čia diskusija šita...Kaip kažkas sakė forume šitam ir pilnai pritariu, diskusija yra "booooring" ...
                    Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                    Dordrechtas/Haarlemas
                    Nesebaras/Plovdivas
                    Kiolnas

Comment

Beje, labai pritariu aukščiau išsakytai John minčiai...
                      Truputi kurie Lietuvoje užsikonservavo ir užsibuvo aukščiau savo bambos nieko nemato- tik vienas kito mentalitetą!
                      Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                      Dordrechtas/Haarlemas
                      Nesebaras/Plovdivas
                      Kiolnas

Comment

Ir jei mes šią diskusiją dabar pabaigsim, tai tik laiko klausimas kada ją atnaujins kas nors kitas
                        Edd, sakiau
                        Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė joker Rodyti pranešimą
                          Beje, Edd, Žalgirio gerbėjus vadinti kauniečiais nelabai teisinga, nes lygiai taip pat Žalgirį palaiko ir vilniečiai, ir žmonės iš daugybės kitų Lietuvos miestų. Ir į Halę suvažiuoja žmonės iš visos Lietuvos, įskaitant ir Vilnių.
                          Malonu, kad man pritari, nes būtent tą patį aš čia jau ne kartą kartoju - vilniečius/kauniečius, Vilnių/Kauną reiktų palikti ramybėje ir kalbėti apie vienos ar kitos komandos gerbėjus.

Comment

Mindaugas Balčiūnas

„Nekaltinu nei vienos, nei kitos komandos tikrųjų sirgalių. Manau, kad incidentą galėjo pradėti pašaliniai žiūrovai, kurie buvo gerokai įkaušę“

SEB Baltijos krepšinio lygos direktorius įsitikinęs, kad rungtynes tarp „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ nutraukti prireikė ne dėl fanų kaltės.
                            http://www.basketnews.lt/

GreenDeath laikė kažkokį plakatą su užrašu (iš komentarų supratau, kad kažkuo nepadorų). Gal kas gali pasakyt kas ten buvo parašyta?
                            Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė Ash Rodyti pranešimą
                              http://www.basketnews.lt/

GreenDeath laikė kažkokį plakatą su užrašu (iš komentarų supratau, kad kažkuo nepadorų). Gal kas gali pasakyt kas ten buvo parašyta?
                              tai kad padorus buvo.
                              I love INNUENDO!

Comment

Parašė Vilius Rodyti pranešimą
                                tai kad padorus buvo.
                                Nespėjau pasitaisyt. Buvo pasakyta, kad jis "kvailas". Kas ten buvo parašyta?
                                Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

"Prašome krepšinio aikštelės laikraščiais nešiukšlinti"

Comment

Parašė joker Rodyti pranešimą
                                    "Prašome krepšinio aikštelės laikraščiais nešiukšlinti"
                                    Tikrai netvarkinga aikštė buvo - ir laikraščiai ir importiniai žali agurkai

Comment

Parašė Ash Rodyti pranešimą

Citata:
                                      Mindaugas Balčiūnas

„Nekaltinu nei vienos, nei kitos komandos tikrųjų sirgalių. Manau, kad incidentą galėjo pradėti pašaliniai žiūrovai, kurie buvo gerokai įkaušę“

SEB Baltijos krepšinio lygos direktorius įsitikinęs, kad rungtynes tarp „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ nutraukti prireikė ne dėl fanų kaltės.
                                      Kažkokią nesąmonę tas Balčiūnas suskėlė tik juokas ima, maždaug kokie nors Šiaulių ar Klaipėdos sirgaliai surengė sąmokslą, kurio aukomis tapo "nekalti" Kauno Žalgirio sirgaliai ir komanda (nes reiks m okėti baudą ir t.t). Dar kv ailesnio dalyko kažin niekas nesugalvojo? Tai gal čia tarptautinis Masonų slaptos organizacijos sąmokslas Negi tokie Balčiūnai patys tiki tokiom nesąmonėm ar kitus visiškais kvailiais laiko?
                                      Parašas :)

Comment

Na čia jau tu ir nuspręsk, aš atsakymo tikrai nežinau, o, be to, kiekvienas galime turėti ir savitą versiją

Čia Žalgirio fanam, jei dar yra nežinančių, galima ir darbalaukį savo papuošt:
                                        http://www.greendeath.net/Pramogos

Sakau tai, nes pats tik dabar radau šį lobį
                                        Ant savojo darbalaukio užsidėjau štai šį http://www.greendeath.net/pics/zaliojimirtis.jpg

Su Cota ir Ayuso taip pat patiko
                                        Paskutinis taisė ; 2007.03.04, 22:04.
                                        Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Man tai šitas labiausiai patiko http://www.greendeath.net/pics/vidas2.jpg, darbe jaučiu užsidėsiu, idomus toks...
                                          Parašas :)

Comment

Working...
                                          X