Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Kliba Zagadino kėdė

Po nesėkmingai susiklosčiusių rungtynių su Kauno "Žalgirio" komanda, vyriausiojo trenerio posto gali netekti 54 metų Vilniaus "Lietuvos ryto" vedlys Zmago Sagadinas. Krepsinis.net iš artimų „Lietuvos rytui” šaltinių sužinojo, kad stratego ateitis turėtų paaiškėti per keletą dienų. Teigiama, jog Vilniaus klubo generalinis direktorius Jonas Vainauskas ruošiasi surengti posėdį, kuriame bus sprendžiama trenerio ateitis.

Per LKF taurės turnyro finalo rungtynes J.Vainauskas akivaizdžiai reiškė nepasitenkinimą teisėjavimu, aiškino Z.Sagadinui kokius sprendimus reikia priimti, o matydamas beviltišką savo ekipos žaidimą, išėjo iš aikštelės dar ketvirtojo kėlinuko viduryje. Beje, panašiai pasielgė ir „Lietuvos ryto” sirgaliai, kurie sporto salę paliko likus 4 minutėms iki mačo pabaigos.

Suprantama, kad nesėkmės ULEB taurės varžybose atveju, Z.Sagadinas komandą paliktų jau kitą dieną, tuo tarpu iškovojęs pergalę dar turėtų galimybę likti vyriausiojo trenerio poste. Pagal kitą versiją, rungtynėse su „Snaidero” komandai jau gali vadovauti kitas strategas.

Primename, kad neseniai iš Rusijos komandos pasitraukė "Lietuvos ryto" klube jau dirbęs Rūtenis Paulauskas. Be to, Krepsinis.net jau rašė, jog vienas iš kandidatų ateityje treniruoti „Lietuvos ryto” komandą yra Rimas Kurtinaitis.
    sportalas.com

Comment

“Žalgirio” viceprezidentas Gediminas Navikauskas po mačo rūbinėje žaidėjams pasakė dar vieną naujieną - žinomas Klaipėdos politikas Antanas Bosas už pergalę pažadėjo milijoną.

“Jis man prieš dvikovą pasakė - laimite taurę, gaunate milijoną. Ar tai buvo pasakyta rimtai, pamatysime”, - sakė G.Navikauskas.
      kaunodiena.lt

Comment

Nu Vainauskas mane jau vemt verčia... Ko Jis nori iš komandos kai trenerius kaip koines, nė kiek neapsipratusius prie komandos žaidimo keičia... O ir sudėtis toli gražu ne tokia kuri galėtų bet kam priešintis...

Na o Bosas jei savo žodį tesės tai bent šiek tiek mano akyse pakils kiek yra kritęs po visų skandalų
        Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
        Retromobile 2007
        "Kova 1". Driftingo čempionatas
        "Foje" Gali Skambėti Kitaip
        Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
        BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
        Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Belieka pasidziaugti labai grazia zalgirio pergale. Kiek s.. tashke ant kaunieciu.. Dabar patys taip apsi.... O fanai gauja: pagert, pasistumdyt su apsauga, fakais pasimojuot....

KAUNAS yra KAUNAS!

Comment

Parašė Deividas Rodyti pranešimą
            Visus su Žalgirio pergale !!! Buvau tarp Ž fanų tai atmosfera buvo nereli beveik kaip haleje šiaip beveik visi Klaipediečiai palaikė Žalgirį, o ryto fanai tai visiškai įsitikinau, kad trenkti kažkokie , iš pradžiu dainavo žalia kurv* ,po to užpakalius pradejo rodyt ,dar poto jau visi ryto fanai šauke kad eitume mustis , o poto dar nesibaigus varžybom paliko sale ir šauke, kad lauks kieme ir sudaužys ,nu vienu žodžiu prietrankos
            speju palauke.. velniai..

Comment

Parašė Kevinas Rodyti pranešimą
              speju palauke.. velniai..
              Jei palauktu, tai ryto fanams butu baigesi taip pat, kaip Vilniuje

Comment

Parašė somis Rodyti pranešimą
                Jei palauktu, tai ryto fanams butu baigesi taip pat, kaip Vilniuje
                Niekad nepamiršiu kaip tie šiūkšlės Žalgirio fanei akį išmušė Nuo to laiko nejaučiu jokios pagarbos Ryto fanams... Žinoma ne visiems. Bet tokių ultrų kaip Ryto nelinkiu jokiai kitai komandai. Gėda tokius turėt
                Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
                Retromobile 2007
                "Kova 1". Driftingo čempionatas
                "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Parašė Tomkis Rodyti pranešimą
                  o dar šis antradieninis "Krepšinis" žurnalas drapstė Žalgirio komandą purvais, kad ji apgailėtina, sugniuždyta ir nieko verta.... Prisišnekėjo, ir tokie straipsniai sutelkė žalius...
                  Peržvelgiau tą žurnalą ir nieko tokio neradau. Tai gal pacituok tada, gal kažką praleidau.

Parašė Vilius Rodyti pranešimą
                  pasakyk bent karta kada zalfaniai paliko sale anksciau laiko
                  Jei tu apie E tribūną, tai nežinau, gal ir niekada. Tuo tarpu kiti tikrai ne kartą paliko aikštę ankščiau laiko. Beje, tai išties tragedija.

Comment

Parašė Edd Rodyti pranešimą
                    Peržvelgiau tą žurnalą ir nieko tokio neradau. Tai gal pacituok tada, gal kažką praleidau.

Jei tu apie E tribūną, tai nežinau, gal ir niekada. Tuo tarpu kiti tikrai ne kartą paliko aikštę ankščiau laiko. Beje, tai išties tragedija.
                    Tai pala Klaipedoj paliko sale "tie kiti"?
                    Cia kalba eina apie fanus.
                    I love INNUENDO!

Comment

Aš asmeniškai manau, kad fanai, ne vien tie, kurie sėdi E tribūnoj.

Comment

Vainauskas - debilas. Keli prlaimėjimai iš eilės ir reikia keisti trenerį. Pusprotis. Bet ir Sagadinas galėtų atsigaut. Nebemuštruot komandos. Iškristi iš ULEB'o aš labai nenoriu

Comment

užteks ir antrasčių
                          Žalgirio“ vadovai žada pakelti sutryptą klubo vėliavą.
                          Sezono atidarymo šventėje rudenį „Žalgirio“ krepšininkų iškeptas blynas jau atsiduoda svilėsiais.
                          2 pergalės - reklama Kaunui ir t.t. čia tik maža dalis

Comment

Tai čia tas tavo drabstymas purvais, rašymas kad žalgiris apgailėtina, sugniuždyta, nieko verta komanda? O sugebėjai tik antraštes pacituoti. Kurios 100% teisingos. Juk šis Eurolygos sezonas buvo pats blogiausias žalgiriui, ar ne? O prieš sezoną buvo didžiulės pagyros patiems sau kokią stiprią ir toli eisiančią komandą pavyko suburti. Ar aš kažką sumaišiau ir šis sezonas Eurolygoje žalgiriui buvo tiesiog puikus?

Comment

hammer:

Jei tiksliai, tai kalbėjau apie paskutinius kartus, kai ryto fanai patys lindo, patys gavo, bet ir Tavo pastebėjimas yra tikslus, tada dar ne ypatingai domėjausi Žalgiriu, bet dar dabar prisimenu per TV parodytą vaizdą, kai šalia fanų autobuso vienai panyčkai kraujas smarkiai paleistas buvo.

O dėl Žalgirio drabstymo purvais:
                              2 pergalės - nėra reklama miestui. Rytas tą turėtų gerai žinoti
                              Dėl vėliavos: Žalgirio vėliavos niekas netrypė - o va ryto vėliava buvo suplėšyta.
                              Dėl svilėsių: aš gyvenu Kaune, ir tikrai nejaučiu svilėsių kvapo.

Kur čia ne drabstymas?

Comment

Tai čia tas tavo drabstymas purvais, rašymas kad žalgiris apgailėtina, sugniuždyta, nieko verta komanda? O sugebėjai tik antraštes pacituoti. Kurios 100% teisingos. Juk šis Eurolygos sezonas buvo pats blogiausias žalgiriui, ar ne? O prieš sezoną buvo didžiulės pagyros patiems sau kokią stiprią ir toli eisiančią komandą pavyko suburti. Ar aš kažką sumaišiau ir šis sezonas Eurolygoje žalgiriui buvo tiesiog puikus?
                                na pacitavau šio Krepšinio antraštes nėra jos labai baisios, bet kkodėl kiti dienraščiai tokių nusugalvoja? šiaip tai vyksta pastovus drėbimas, gal kiek perlenkiau lazdą rašydamas, kad pasiskaityk būtent šį Krepšinį rišu šitą temą, nieko aš čia nenoriu [ašiepti ar įžeisti, pasiliksiu prie savų samprotavimų geriau tegu rytas antradienį Snaidero sutraiško

Comment

Parašė somis Rodyti pranešimą
                                  O dėl Žalgirio drabstymo purvais:
                                  Dėl vėliavos: Žalgirio vėliavos niekas netrypė - o va ryto vėliava buvo suplėšyta.
                                  Dėl svilėsių: aš gyvenu Kaune, ir tikrai nejaučiu svilėsių kvapo.

Kur čia ne drabstymas?
                                  Tikiuosi supranti kas yra "perkeltinė prasmė"?

Navikauskas ir co sako, kad tai yra labai gera reklama ir todėl savivaldybė turi skirti daugiau $ žalgiriui. Tas pavadinimas ir buvo pasišaipymas iš tokios "reklamos".

Nors šiaip aplamai tai pritariu, kad žalgiris yra nebloga reklama Kaunui.

Comment

"Taip. Tai gryniausia tiesa, kad aš "Žalgiriui" už pergalę pažadėjau milijoną litų. Ir ne tik pažadėjau, bet ir tikrai duosiu. Kodėl? Aš "Žalgirio" gerbėjas. Nors ir netekau milijono, mes laimėjome", - ketvirtadienį "Respublikai" sakė A.Bosas. Anot Seimo nario, milijonas litų komandai bus pervesti kaip parama. A.Bosas neslėpė, kad sporto komandai tokios didelės sumos dar nėra skyręs. "Nėra jokio skirtumo, ar tai mano pinigai, ar kokios mano įmonės. Bet kokiu atveju tai mano asmeniniai pinigai. Mes kiekvienais metais remiame ne tik sportą, bet ir tradiciškai padedame vaikams ir dar daug kam"
                                    A. Bosas

Comment

/\
                                      Vakar, berods, baigiantis lnk žinioms, buvo rodomas vaizdelis, kaip jis tas rungtynes žiūrėjo...
                                      Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Prisidirbo

Comment

svarbu žodžio laikosi geros premijos žaidėjams nusimato

Comment

Working...
                                          X