Ir vel Ryto rungtyniu nerodo Teks per Uleb'o tinklalapi ziuret
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kiek aš žinau, tai Brose Baskets nėra stipri komanda, nebent prieš pat rungtynes su Lietuvos rytu neatpažįstamai pasikeitė. Todėl manyčiau, kad tas pralaimėjimas gan gėdingas ir vėl matosi dideli svyravimai Lryto žaidime, tai nugali Nancy (viena iš stipriausių komandų grupėje), tai pralaimi Brose Baskets (viena iš silpniausių komandų grupėje).
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąKiek aš žinau, tai Brose Baskets nėra stipri komanda, nebent prieš pat rungtynes su Lietuvos rytu neatpažįstamai pasikeitė. Todėl manyčiau, kad tas pralaimėjimas gan gėdingas ir vėl matosi dideli svyravimai Lryto žaidime, tai nugali Nancy (viena iš stipriausių komandų grupėje), tai pralaimi Brose Baskets (viena iš silpniausių komandų grupėje).
Comment
-
Prasideda kalbos dėl Druckerio metimo lauk... Kažkaip per dažnai Ryto treneriam "nugaras paskausta"....Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Svecias Rodyti pranešimą
O jei rimtai, tai nelabai man tas treneris patinka. Prie Spahijos labiau jautėsi komandos kontrolė (antra vetus, pernai ir žaidėjai geresni buvo). Šiemet Rytas žaidimo kokybe primena pernykštį Žalgiriuką - daug begalvių juočkių
Comment
-
Parašė Jeffas Rodyti pranešimąBe to, kaip žinia, Sharoną kamoja chroniniai nugaros skausmai
O jei rimtai, tai nelabai man tas treneris patinka. Prie Spahijos labiau jautėsi komandos kontrolė (antra vetus, pernai ir žaidėjai geresni buvo). Šiemet Rytas žaidimo kokybe primena pernykštį Žalgiriuką - daug begalvių juočkių
Aš gal švelniau pasakyčiau - daug begalvių spalvotų ir treneris, nežinia kurią kalbą gerai mokantis???
Ir tikrai, kartais atrodo nesuprantama, kodėl E.Žukauskas sėdi ant suoliuko. Gal kas žinote, kuo jie ten su treneriu nesutarė?Paskutinis taisė Svecias; 2006.11.17, 10:29.Parašas :)
Comment
-
Sh.Druckeris atsisveikino su sostinės ekipa
http://www.eurobasket.lt/?news.id.17735
"Lietuvos ryto" klubas suskubo ieškoti naujo trenerio
http://www.eurobasket.lt/?news.id.17736Westside is the best ! :jura:
Comment
-
Su Bagiu šiame sezone nelabai ko geresnio ir tikiuos toli gražu per anksti jam dar stovėti prie tokios ekipos vairo...Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąKai Žalgiris aną sezoną kelis savo žaidėjus iš karto keitė, tai buvo viskas "rimta", o jei analogiškai kažką keičia Lietuvos rytas iš karto Žalgirio fanai užsiputoja.
Comment
-
O mūsų žaidimas tai ajajai... Nei tvirto puolimo, gynybos išvis nulis. Į visa tai žiūrint, Bagiui tikrai vertėjo dar mažiausiai porą sezonų padirbti su Barons, tik tada galvoti apie rimtesnės komandos treniravimą. Nors išvadas apie Bagį daryti ankstoka, nes rungtynės prieš Barcą buvo priešingybė.
Comment
-
Parašė Aug1z Rodyti pranešimąO mūsų žaidimas tai ajajai... Nei tvirto puolimo, gynybos išvis nulis. Į visa tai žiūrint, Bagiui tikrai vertėjo dar mažiausiai porą sezonų padirbti su Barons, tik tada galvoti apie rimtesnės komandos treniravimą. Nors išvadas apie Bagį daryti ankstoka, nes rungtynės prieš Barcą buvo priešingybė.
Comment
Comment