Parašė Svecias
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąO Zalgiri ykure tikrai ne Rutkauskas, ar tuo labiau ne Navikauskas. Zalgirio vadyba anksciau ar veliau(tikiuosi po keliu metu) tikrai turetu pasikeist, o vat rytas buvo ir yra vainausko turtas, be to tiesiogiai priklausomas nuo laikrascio, todel, bet kada gali uzsidaryt krepsinio klubas, kaip kad atsitiko Stambulo "Ulker"(sausainiai) komandai, kai Ulker nusprende uzdaryti savo ikurta krepsinio komanda po 13 gyvavimo metu. Zalgiriui tas negresia.
Na užsilenkė ir nebežaidžia daug galingesnių ir turtingesnių už Žalgirį komandų. Taip, kad nuo bankroto niekas neapsaugoytas. O blogesnės ar geresnės dienos irgi būna visiems. Taip kad nereikia panikuoti, kaip sakoma, bus ir jūsų gatvėj šventė kada norsParašas :)
Comment
-
Parašė Svecias Rodyti pranešimąNa užsilenkė ir nebežaidžia daug galingesnių ir turtingesnių už Žalgirį komandų. Taip, kad nuo bankroto niekas neapsaugoytas. O blogesnės ar geresnės dienos irgi būna visiems. Taip kad nereikia panikuoti, kaip sakoma, bus ir jūsų gatvėj šventė kada nors
O musu gatvej svente ir taip daug daznesne nei jusu.
Comment
-
Parašė FruityLoopsas Rodyti pranešimąMan ziauriai nepatiko kad zalgiryje zaidzia daug uzsienieciu....
Comment
-
Oho koks fanas jei nusigręžt nori. Aš Žalgirio niekada nepalikčiau Nustebau, kad vienas šiaulietis (rastaman) nusiminė, kad pralaimėjom, esu tiek šiauliečių pranešimų krepšinio forumuose prisiskaitęs apie tai kaip jie triuškins Žalgirį, kad apie šį miestą nesinorėdavo ir galvot, na bet čia praitam sezone ir tie komentatoriai dažniausiai būdavo 15 metų Gal nauja krepšinio arena bus ne vien miesto bet ir komandos atgimimo simbolis o tą nuostatą "žaist vien su žaidėjais iš Lietuvos" aš gerbiu, tik manau taip pat kaip ir kaunaz, kad su tokia komanda bus sunku ką nors daugiau nei trečia vieta LKL ar BBL pasiekt.
Nepamirškim koks čia forumas (ne krepšinio)
Comment
-
Parašė Quack Rodyti pranešimąGirdejau vakar vel zalgiris pralaimejo Kelinta kart jau is eiles? 9?
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąKoki dar 9, juk tik pirmos naujo sezono rungtynes. O tas zvengas "" cia is vis ne prie ko. Nebent tu esi nesveikas ir is tikruju dziaugiesi, kad zalgiris prakiso???!!
Comment
-
Parašė Budulis Rodyti pranešimąIš serijos - "Niekas nenorėjo gintis":
Knicks 121
Nets 138
Comment
-
Parašė Didmiestis Rodyti pranešimąPasiziurejau i balsavimo rezultatus- malonu, kad didzioji dauguma palaiko Kauno Zalgiri!!!
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąTai cia bet kur, kur apklausa prieinama zmonems is visos Lietuvos rezultatai butu nemazesni Zalgirio naudai. Tik Vilniuj, pasiskirstymas butu visai kitas.Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąKad iš pažystamų vilniečių tarpo dauguma Žalgirį palaiko
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąKad iš pažystamų vilniečių tarpo dauguma Žalgirį palaiko
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąTai tie tavo pažįstami turbūt buvę kauniečiai.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąTaip, yra ir tokių, bet tikrai virš 75% jų tikri vilniečiai Iš kurių esu girdėjęs priežastis kodėl jie palaiko Žalgirį, beveik visi sakė, kad serga už visos Lietuvos komandą Ir pats Vainauskas nemažai prisideda prarasdamas fanus
Šiaip, suprantu, kad žymiai daugiau yra Žalgirio sirgalių Lietuvoj, o ypač didelis procentas tarp senesnių žmonių.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąGal jie kartais sakė, kad serga už visos Lietuvos širdies komandą?
Šiaip, suprantu, kad žymiai daugiau yra Žalgirio sirgalių Lietuvoj, o ypač didelis procentas tarp senesnių žmonių.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąGal jie kartais sakė, kad serga už visos Lietuvos širdies komandą?
Šiaip, suprantu, kad žymiai daugiau yra Žalgirio sirgalių Lietuvoj, o ypač didelis procentas tarp senesnių žmonių.
Comment
Comment