Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Svecias Rodyti pranešimą
    Tačiau palyginus su kai kuriomis komandomis, kurios šiais metais žaidžia turėdamos daug užsieniečių, tai jau nebeatrodo kvaila r juokinga. Greičiau man juokingai atrodo šių metų L.ryto ir žalgirio žaidimas, kaip kokių samdytų kareivių - tik greičiau prisiplėšti sau grobio, pinigų, o kas laimės mūšį....Kokį dar mūšį? Čia dar kažkas kaunasi... ? Tai tuomet man jau metas pas kita šeimininką, gal jis daugiau pamokės
    Kad Zalgiri legionieriu perdaug tai as ir neneigiu. Mano nuomone geriausiai butu turet 3 legionierius. Na bet cia jau sitas kaltinimas turetu but skirtis Zalgirio vadybai o ne man, kodel jie geru lietuviu visai neperka.

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
      O Zalgiri ykure tikrai ne Rutkauskas, ar tuo labiau ne Navikauskas. Zalgirio vadyba anksciau ar veliau(tikiuosi po keliu metu) tikrai turetu pasikeist, o vat rytas buvo ir yra vainausko turtas, be to tiesiogiai priklausomas nuo laikrascio, todel, bet kada gali uzsidaryt krepsinio klubas, kaip kad atsitiko Stambulo "Ulker"(sausainiai) komandai, kai Ulker nusprende uzdaryti savo ikurta krepsinio komanda po 13 gyvavimo metu. Zalgiriui tas negresia.

Na užsilenkė ir nebežaidžia daug galingesnių ir turtingesnių už Žalgirį komandų. Taip, kad nuo bankroto niekas neapsaugoytas. O blogesnės ar geresnės dienos irgi būna visiems. Taip kad nereikia panikuoti, kaip sakoma, bus ir jūsų gatvėj šventė kada nors
      Parašas :)

Comment

Parašė Svecias Rodyti pranešimą
        Na užsilenkė ir nebežaidžia daug galingesnių ir turtingesnių už Žalgirį komandų. Taip, kad nuo bankroto niekas neapsaugoytas. O blogesnės ar geresnės dienos irgi būna visiems. Taip kad nereikia panikuoti, kaip sakoma, bus ir jūsų gatvėj šventė kada nors
        "Daug" tai tikrai yra nesamone. Tokiu uzsilenkusiu garsiu komandu tikrai vienetai.
        O musu gatvej svente ir taip daug daznesne nei jusu.

Comment

Parašė FruityLoopsas Rodyti pranešimą
          Man ziauriai nepatiko kad zalgiryje zaidzia daug uzsienieciu....
          Tu mane stebini! Paziurek i tris rezultatyviausius Zalgirio krepsininkus tose rungtynese ir bus tau nepatinka.Jei tau nei Popas nei Mottola nei Penney nepatinka, tai tu tikrai keistas. As net baigiu nusigrezt nuo smukusio Ryto.

Comment

Girdejau vakar vel zalgiris pralaimejo Kelinta kart jau is eiles? 9?

Comment

Oho koks fanas jei nusigręžt nori. Aš Žalgirio niekada nepalikčiau Nustebau, kad vienas šiaulietis (rastaman) nusiminė, kad pralaimėjom, esu tiek šiauliečių pranešimų krepšinio forumuose prisiskaitęs apie tai kaip jie triuškins Žalgirį, kad apie šį miestą nesinorėdavo ir galvot, na bet čia praitam sezone ir tie komentatoriai dažniausiai būdavo 15 metų Gal nauja krepšinio arena bus ne vien miesto bet ir komandos atgimimo simbolis o tą nuostatą "žaist vien su žaidėjais iš Lietuvos" aš gerbiu, tik manau taip pat kaip ir kaunaz, kad su tokia komanda bus sunku ką nors daugiau nei trečia vieta LKL ar BBL pasiekt.

Nepamirškim koks čia forumas (ne krepšinio)
              Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė Quack Rodyti pranešimą
                Girdejau vakar vel zalgiris pralaimejo Kelinta kart jau is eiles? 9?
                Koki dar 9, juk tik pirmos naujo sezono rungtynes. O tas zvengas "" cia is vis ne prie ko. Nebent tu esi nesveikas ir is tikruju dziaugiesi, kad zalgiris prakiso???!!

Comment

Koki dar 9, juk tik pirmos naujo sezono rungtynes. O tas zvengas "" cia is vis ne prie ko. Nebent tu esi nesveikas ir is tikruju dziaugiesi, kad zalgiris prakiso???!!
                  Nesinervink viskas bus gerai. Sulauksim mes tų pergalių.

IT. Sicilija
                  PT. 11 dienų Portugalijos keliais
                  LT. Kaunas 2009.01.04

Comment

Iš serijos - "Niekas nenorėjo gintis":

Knicks 121
                    Nets 138
                    beg, borrow and steal

Comment

Pasiziurejau i balsavimo rezultatus- malonu, kad didzioji dauguma palaiko Kauno Zalgiri!!!

Comment

Parašė Budulis Rodyti pranešimą
                        Iš serijos - "Niekas nenorėjo gintis":

Knicks 121
                        Nets 138
                        Nebutinai. pries 10-15 metu tokie rezultatai buvo norma. Po to rezultatyvums siektiek mazeja, o labiausiai sumazejo po zonines gynybos iteisinimo. Man labiau patiko rezultatyvesnis 90-uju NBA krepsinis, nei dabar.

Comment

Parašė Didmiestis Rodyti pranešimą
                          Pasiziurejau i balsavimo rezultatus- malonu, kad didzioji dauguma palaiko Kauno Zalgiri!!!
                          Tai cia bet kur, kur apklausa prieinama zmonems is visos Lietuvos rezultatai butu nemazesni Zalgirio naudai. Tik Vilniuj, pasiskirstymas butu visai kitas.

Comment

Tai cia bet kur, kur apklausa prieinama zmonems is visos Lietuvos rezultatai butu nemazesni Zalgirio naudai. Tik Vilniuj, pasiskirstymas butu visai kitas.
                            Kad iš pažystamų vilniečių tarpo dauguma Žalgirį palaiko
                            Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
                            Retromobile 2007
                            "Kova 1". Driftingo čempionatas
                            "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                            Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                            BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                            Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Parašė HAMMER Rodyti pranešimą
                              Tai tie tavo pažįstami turbūt buvę kauniečiai.

Comment

Taip, ir Vilniuj yra nemazai kurie uz Zalgiri. Bet Kaune tarkim uz Zalgiri yra apie 99,9%. Likusioj Lietuvoj daugmaz 2/3. Tai as norejau pasakyt kad tik Vilniuj uz ryta serga daugiau nei 1/3, kaip kad yra likusioj Lietuvoj. O koks santykis su Zalgiriu sunku pasakyt, nors visgi Vilniuj vistiek tikrai daugiau uz ryta.

Comment

Parašė Edd Rodyti pranešimą
                                  Tai tie tavo pažįstami turbūt buvę kauniečiai.
                                  Taip, yra ir tokių, bet tikrai virš 75% jų tikri vilniečiai Iš kurių esu girdėjęs priežastis kodėl jie palaiko Žalgirį, beveik visi sakė, kad serga už visos Lietuvos komandą Ir pats Vainauskas nemažai prisideda prarasdamas fanus

Retromobile 2007

Comment

Taip, yra ir tokių, bet tikrai virš 75% jų tikri vilniečiai Iš kurių esu girdėjęs priežastis kodėl jie palaiko Žalgirį, beveik visi sakė, kad serga už visos Lietuvos komandą Ir pats Vainauskas nemažai prisideda prarasdamas fanus
                                    Gal jie kartais sakė, kad serga už visos Lietuvos širdies komandą?
                                    Šiaip, suprantu, kad žymiai daugiau yra Žalgirio sirgalių Lietuvoj, o ypač didelis procentas tarp senesnių žmonių.

Comment

Šiaip, suprantu, kad žymiai daugiau yra Žalgirio sirgalių Lietuvoj, o ypač didelis procentas tarp senesnių žmonių.
                                      Taip, didžiausias procentas tarp senyvo amžiaus žmonių Taip pat nemažai Statybos fanų perėjo į Žalgirio gretas. Statyba su Atletu man visada buvo antroje vietoje po Žalgirio deja pirmojo nebėra, o antrasis senokai merdi

Retromobile 2007

Comment

taip gali buti todel kad Vilniuj krepsinio populiarumas anksciau buvo daug mazesnis negu dabar. todel dabar ir isdygo ten daug jaunimo kurie staiga pradejo dometis krepsiniu. kai kurie is ju gal del mados, kiti gal is pavydo Zalgiriui(noredami ir savo mieste tureti gera krepsinio komanda).

Comment

/\

O gal tiesiog iš noro žaisti? Kažkaip visur blogybes įžiūri vien

Comment

Working...
                                          X