Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Edd ***... fanai kaip ir pati komanda visada buvo ir yra zemo lygio
    Paskutinis taisė 99; 2006.05.22, 01:30.
    Alternative

Comment

Žodžius tai parink prieš rašydamas, čia tau ne Delfis

Comment

Pilnai pritariu kolegai

Comment

Parašė Neformalas
          Kiekvienas pagal savo išsilavinimo lygį..
          Paskutinis taisė 99; 2006.05.22, 01:31.

Comment

Nu
            Alternative

Comment

Parašė Neformalas
              Paskutinis taisė 99; 2006.05.22, 01:31.

Comment

o man įdomu pasidarė ar nebūdavo stūmimų kai rytas gavinėdavo, nejaugi ir jūs mokėdavot pralaiminėti?deje... abiejų pusių fanam tas pats tinka....taip kad, ATSIGAUKIT....

Comment

/\ Dėl įdomumo peržiūrėjau temos pradžią - komentarus po to, kai "Žalgiris" laimėjo 2005 LKL sezoną. Turiu su tavim sutikti, "stūmimo" buvo, tiesa, beveik visas - iš kai kurių "Žalgirio" fanų... Pasirodo, kai kurie individai nemoka nei džiaugtis pergale, nei garbingai priimti pralaimėjimą...

Štai keletas pavyzdžių (tiesa, komentarai kur kas "švelnesni", nei po 2006 finalo):

http://tinkle.miestai.net/showpost.p...&postcount=220
                  http://tinkle.miestai.net/showpost.p...&postcount=251
                  http://tinkle.miestai.net/showpost.p...&postcount=266

Comment

eina sau...nu as cia neturejau omenny tik sita foruma, bet dekui kad parodei postus, net pats susigedau uz tokius fanu zodzius.....

Comment

"bet siaip tai keista, kad si kart po rungtyniu mazai kas erzino "zydus"(rytfanius)" cia tai geras
                      Alternative

Comment

Parašė robizzz
                        eina sau...nu as cia neturejau omenny tik sita foruma
                        Jo, visiškai sutinku, kad pvz. delfyje kai kurie Ryto sirgaliai "išsijuosę pila pamazgas" ant Žalgirio, tačiau, kaip pats pastebėjai, šiame forume įžeidinėjimai beveik visada iš vienos pusės...

Comment

Nu tai turi buti pusiausvyra
                          Alternative

Comment

Jei kas iki šiol nepastebėjo - aš niekada nepradedu pirmas, o jei aš nieko neparašau, tai niekas net nereaguoja į žalgirio fanų drabstymąsi purvais ir galvoja, kad tai "norma". Aišku, kai aš parašau analogišku stiliumi, nors kiek ir švelniau, iš karto krūva užsipuola ir užsipuola dažniausiai tie, kurie prieš tai patys ir buvo aktyviausi drabstymosi srityje. Faktas, kad šiame forume žalgirio fanai garbingai nemoka elgtis nei laimėjimo, nei pralaimėjimo atvejais.

Comment

Gal davai baigiam tas nesąmones, a? Jau žiūriu prasidėjo, kad ale ne aš pirmas tepradėjau ir t.t. Vaikų darželis kažkoks.

Comment

Tai teisybė, gali pasiskaitinėti žalgirio gerbėjų komentarus. Jei tau ji nepatinka, tai čia ne mano problemos.

Comment

Liūdnokas vaizdelis. Tas pasiūlymas laikinai užrakinti temą atrodo visai viliojantis.
                                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

išties liūdna diskusija, ir visai ne apie krepšinį...
                                    tad jei niekas apie krepšinį nediskutuoja, manau Manto pasiūlymas yra tinkamas.
                                    Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Gerų diskusijų
                                      Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                                        Gerų diskusijų
                                        Ačiū, ačiū...

Tikiuosi galima komentuot apie Žalgirį ir Lietuvos rytą, ta prasme, ne apie praėjusį finalą, bet apie naujus žaidėjus ir pan.?

Comment

Va kadangi rytas kita sezona eurolygoje nezais tai ir biudzetas pora mln. mazesnis bus, tai idomu kaip jiems seksis apginti čempionų vardus

Comment

Working...
                                          X