Gerai, nenoriu veltis į ilgas diskusijas. Faktas, kad pralaimėjot ir viskas. Galit paverkti man ant peties. O kaip bus toliau - pamatysim. Mūsų diskusijos tos ateities tikrai nelems.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė EddGerai, nenoriu veltis į ilgas diskusijas. Faktas, kad pralaimėjot ir viskas. Galit paverkti man ant peties. O kaip bus toliau - pamatysim. Mūsų diskusijos tos ateities tikrai nelems.
Comment
-
eee, nesupratau. Rytfaniai jau buvo taip i galva ikale, kad triuskins mus, o cia tik 1 taskeliu laimejo. Ir tai sakyciau netycia - jei ne gandriaus tritaskis per rankutes....Kaip cia suprast?
Parašė QuackJuokingiausia javtoko apie 25 taskai pelnyti. Jis turbut su ranka sunkiai i futbolo vartus pataikytu, tai tiek tasku i krepsi rodo beardo gynybinius sugebejimus
Comment
-
subjektyvia mano nuomone, geriau vakar atrodė Žalgiris. lietuvos rytas atrodė pilkai, išskyrus javtoką, kiti tik griovė ir gadino žaidimą, vaizdą aikštėje. Taigi pergalės vertesnis buvo Žalgiris ir jei ne abejotina antroji techninė pražanga bei netaiklūs metimai, viskas būtų o.k.
Laukiam naujojo Eurolygos sezonoPaskutinis taisė auksellis; 2006.05.09, 14:48.
Comment
-
nu tikrai zalgiris dar parode kad si ta moka, tikejausi blogesnio rezultato o dar net turejome proga iskovoti pergale....o del ryto fanu pasiputimo tai kazinau.... nu tegul keliasi....ypac patinka jusu linkai y statistikas, ir kai stengiates lyginti tik si sezona (kai kas nors uzsimenu apie 8-0) faktas yra tas kad zalgiris yra daugkartinis lkl cempionas o rytas dra tik bando laimeti kas antrais metais bent lkl, gal po kokia 10-15 metu jau rytas bus daugkartinis lkl cempionas o zalgirio fanai gales tik pasiguosti sena istorija, taciau dabar yra kaip yra ir siulyciau visiiems nusiraminti ir nekoneveikti vieniems kitu, o as Edd visai noreciau nosi issipust tau y rankove....
Comment
Comment