Parašė Dzipas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sireika moka (nesu tuom tikras) vadovaut rinktinei, taciau komandoi, kurioje yra uzsienieciai - NE . Zmogui, per kita asmeni (Krapika) perteikt tai ka tiksliai nori yra labai sunku. Bet is kitos puses manau, kad Sireika jau aplamai kaip treneris issiseme... Tad mano isitikinimu, iseitis viena- mest Sireika is komandos, jei pats neiseina.
Comment
-
Parašė AiwaSireika moka (nesu tuom tikras) vadovaut rinktinei, taciau komandoi, kurioje yra uzsienieciai - NE . Zmogui, per kita asmeni (Krapika) perteikt tai ka tiksliai nori yra labai sunku. Bet is kitos puses manau, kad Sireika jau aplamai kaip treneris issiseme... Tad mano isitikinimu, iseitis viena- mest Sireika is komandos, jei pats neiseina.
Comment
-
Parašė DzipasGeras treneris + gera komanda = aukso medaliai. Kas čia neaiškaus? Ar galvoji kad geri žaidėjai gali ir taip žaist, be trenerio ?
Comment
-
Parašė Tomkiskaip mazdaug per pora valandu rastas treneris gal ir nieko bet siaip po sezono nemanau, kad bagatskis toliau dirbs vyriausiuoju.......
„Žalgiris“ su A.Bagatskiu ketina pasirašyti trejų metų kontraktą
http://www.basketnews.lt/news-4643.htmlP.
Comment
-
Parašė vapTai kad turbūt dirbs.
„Žalgiris“ su A.Bagatskiu ketina pasirašyti trejų metų kontraktą
http://www.basketnews.lt/news-4643.html
Comment
-
Žalgiris - Olympiacos 72:99.. sirgaliai tikrai gerai pasirodė - nors Žalgiris ir atsilikinėdavo ~30 taškų persvara, jau viskas buvo aišku, bet sirgaliai toliau palaikė komandą, skanduodami "Žalgiris", "Kaunas", "Lietuva".. man patiko Ne taip kaip kartais Ryto fanai - jei Rytas gauna, tai visi traukia namo net nesibaigus rungtynėms
Beje, gal kas gali tiksliai paaškinti kokie šansai Rytui kitą sezoną žaisti Eurolygoje ? ką jie turi padaryt/laimėt, kad toliau žasitu Eurolygoje ?Westside is the best ! :jura:
Comment
-
Parašė EdgaexŽalgiris - Olympiacos 72:99.. sirgaliai tikrai gerai pasirodė - nors Žalgiris ir atsilikinėdavo ~30 taškų persvara, jau viskas buvo aišku, bet sirgaliai toliau palaikė komandą, skanduodami "Žalgiris", "Kaunas", "Lietuva".. man patiko Ne taip kaip kartais Ryto fanai - jei Rytas gauna, tai visi traukia namo net nesibaigus rungtynėms
Beje, gal kas gali tiksliai paaškinti kokie šansai Rytui kitą sezoną žaisti Eurolygoje ? ką jie turi padaryt/laimėt, kad toliau žasitu Eurolygoje ?
P.S. Per rungtynes Tanoka buvo nušvilptas kai neįmetė iš po krepšio kelis kart (būdamas laisvas), nesuprantu kas jam daros, bet jei bus taip ir toliau, jam Žalgiry ne vieta
Comment
-
Parašė DzipasRytas šansų kitą sezoną žaisti Eurolygoj jau kaip ir neturi (jei iš vis turėjo), nebent būtų laimėjęs pačia Eurolygą, ir LKL. Eurolygos kaip žinia tikrai nelaimės
Comment
Comment