ir kodel Vilnius nevaro ant Kauno?
realiai ziurint Zalgiris ne formoj, ir pavarges buvo, nes matesi ne tie greiciai, plius Sireika nepasiruoses..... Spresis finalai! LR fanus sveikinu su pregale, siandien buvot tikrai stipresni
Katastrofa. Deja kaip matyt Sireika neturi savigarbos atsistatydint. Šiandien pralaimėta 30 taškų, savo debiutinėse rungtynes prieš rytą Žalgiryje Sireika pasiekė antirekordą -32 halėj. Pats laikas Sireikai nebedaryt komandai gėdos ir nebesiekt antirekordų.
Taip, Sireika, manyciau, jau kurybiskai issiseme... Sveikinu ryta su pergale, nes jus vakar buvot jos verti. Nors, kad sitaip pataikyt, tai jau seniai buvau mates 2tsk.-57 % 3 tsk.- 50 % labai jau taikliai mete rytas...
Jo, pagaliau ir į mūsų kiemą atėjo šventė, ir dar su tokiu griausmu!Taip vakar visas varžybas įspūdingai kovojęs varžybas, spėju galėjo nugalėt bet ką.
Kazkodel pirma karta gyvenime mane kankina bloga nuojauta del lkl finalu........ Ir pirma karta gyvenime tenka pripazinti, kad si kart jus buvot verti pergales..... Gaila....
Taip, Sireika, manyciau, jau kurybiskai issiseme... Sveikinu ryta su pergale, nes jus vakar buvot jos verti. Nors, kad sitaip pataikyt, tai jau seniai buvau mates 2tsk.-57 % 3 tsk.- 50 % labai jau taikliai mete rytas...
Argi tai toks jau pabrėžtinai įspūdingas taiklumas?
Comment