Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Šaunuoliai vyrai, telieka tik paploti ir padėkoti už puikų debiutinį sezoną

beje, su pergale visus

Comment

Buna ir blogiau

Comment

http://rapidshare.de/files/16257090/kalnietis.avi.html

Comment

Nerealu, aš apakęs... Rungtynių beveik nežiūrėjau, mačiau tik pabaigą, todėl esu nustebęs. Kalnietis nerealus.

Comment

Jo, Kalnietis - lietuviskas LeBron James

Comment

dabar jį reikia butinai išlaikyti lietuvoje, nes oj... aš jaučiu vyrukas sudrebins dar europą, o gal ir visą pasaulį

P.S. Vakar varžybas įdomiausia ir buvo žiūrėti sekant Manto pasirodymą

Comment

Bet ir jo naudingumo koficientas neblogas 21

Comment

Norėčiau šiemet Kalnietį rinktinėj matyt vietoj prasigėrusio Vidučio

Comment

ir kodel Vilnius nevaro ant Kauno?
                    realiai ziurint Zalgiris ne formoj, ir pavarges buvo, nes matesi ne tie greiciai, plius Sireika nepasiruoses..... Spresis finalai! LR fanus sveikinu su pregale, siandien buvot tikrai stipresni

Comment

Aš irgi tegaliu pasveikinti visus vilniečius su pergale Šiandien jūs buvot to vertesni.

P.S.: Tikiuosi nesulauksim čia eurobasket lygio komentarų

Comment

Katastrofa. Deja kaip matyt Sireika neturi savigarbos atsistatydint. Šiandien pralaimėta 30 taškų, savo debiutinėse rungtynes prieš rytą Žalgiryje Sireika pasiekė antirekordą -32 halėj. Pats laikas Sireikai nebedaryt komandai gėdos ir nebesiekt antirekordų.

Comment

Taip, Sireika, manyciau, jau kurybiskai issiseme... Sveikinu ryta su pergale, nes jus vakar buvot jos verti. Nors, kad sitaip pataikyt, tai jau seniai buvau mates 2tsk.-57 % 3 tsk.- 50 % labai jau taikliai mete rytas...

Comment

Jo, pagaliau ir į mūsų kiemą atėjo šventė, ir dar su tokiu griausmu!Taip vakar visas varžybas įspūdingai kovojęs varžybas, spėju galėjo nugalėt bet ką.

Comment

Kazkodel pirma karta gyvenime mane kankina bloga nuojauta del lkl finalu........ Ir pirma karta gyvenime tenka pripazinti, kad si kart jus buvot verti pergales..... Gaila....

Comment

Parašė Aiwa
                                Taip, Sireika, manyciau, jau kurybiskai issiseme... Sveikinu ryta su pergale, nes jus vakar buvot jos verti. Nors, kad sitaip pataikyt, tai jau seniai buvau mates 2tsk.-57 % 3 tsk.- 50 % labai jau taikliai mete rytas...
                                Argi tai toks jau pabrėžtinai įspūdingas taiklumas?

Comment

Sakyciau taip, bent jau 3 - taskiai

Comment

Gaila nemaciau rungtyniu, bet dziaugiuosi kad LR laimejo
                                    "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

Parašė Aiwa
                                      Sakyciau taip, bent jau 3 - taskiai
                                      Sakyčiau tai geras, normalus pataikymas. Kad būtų pagirtinas, turėtų būt bent virš 60, kad reiktų akis išpūtus stebėtis...

Comment

Vakar kaip tik pirmą kartą apsilankiau Zymense, bet regis ne į tas rungtynes papuoliau Sveikinimai Lietuvos Rytui

Tačiau Zymensas ir apskritai gyvas krepšinis paliko labai gerą įspūdį, reikės kiek dažniau ten nueiti
                                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

bukikim teisingi ir paprasti ryts ruleaz

Comment

Working...
                                          X