Nu to tak , o ir apskritai, mum Siauliai labai neparanki komanda. Juk pernai patyrem sutriuskinima, nors buvom ir su stipresne sudetimi... Kagi bijau zinoma del finalu, bijau, ne to, kad neiskovosim LKL aukso ziedu, bet del to, kad negautumem 4-0 , vat tada tai butu geda. Bet ka cia, nereikia but pesimistu, Zalgiris juk gal bent del garbes sukande dantis halej iskovos visas pergales, juk ten jau ne 5, o 6 zaidejai uz Zalius los , tad tikiuosi nesauso rezultato...
Gėda... Kalbi kaip bailys.
Dabar galima nebent garantuot už rytą tai, kad jie tikrai nesausai gaus, va kur naujiena. O jei netyčia laimėtų, tai tik per 7 rungtynes.
Gėda... Kalbi kaip bailys.
Dabar galima nebent garantuot už rytą tai, kad jie tikrai nesausai gaus, va kur naujiena. O jei netyčia laimėtų, tai tik per 7 rungtynes.
Kiek ryžtumeisi pastatyti už Žalgirio pergalę visoje finalų serijoje?
Va kodėl Nevėžis taip stengėsi Oficialiam nevėžio interneto puslapyje įdėta tokia info:
2006m. gegužės 1d. Kėdainiuse vyksiančiose rungtynėse tarp Kėdainių „Nevėžio“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“, „Nevėžio“ pagrindinis rėmėjas „Pirmasis technikos salonas“ skelbia intrigą!!!
Jeigu „Lietuvos rytas“ laimės prieš „Nevėžį“ mažesniu nei 20 taškų skirtumu, kiekvienas Aikštelėje buvęs Kėdainių ekipos žaidėjas gaus po palydovinę lėkštę, kuri rodo iki 700 programų ir nereikia mokėti jokio abonentinio mokesčio.
O kas sakė, kad žaidžiant su lyderiais intrigos nebūna?
kauniečiai viens po kito "nuleidinėja" iš tos laimės
tiesa pasakius man ir pačiam rezultatas juokingas , nors koks skirtumas, kėdainiečiai "užsidirbo" sau rezultatą minus 30-50 Vilniuje, o dėl Žalgirio situacija vistiek nesikeičia - 4:0 Ryto naudai, na jei labai pasistengs gal dvi pergales sukrapštys
kaunaz: tu netgi naivesnis nei aš maniau, jei galvoji, kad ši pergalė kažką reiškia
kauniečiai viens po kito "nuleidinėja" iš tos laimės
tiesa pasakius man ir pačiam rezultatas juokingas , nors koks skirtumas, kėdainiečiai "užsidirbo" sau rezultatą minus 30-50 Vilniuje, o dėl Žalgirio situacija vistiek nesikeičia - 4:0 Ryto naudai, na jei labai pasistengs gal dvi pergales sukrapštys
kaunaz: tu netgi naivesnis nei aš maniau, jei galvoji, kad ši pergalė kažką reiškia
Va čia va viskas viename rytfanio komentare: ir arogancija, ir jo taip man klijuojmas naivumas...
Comment