Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

O tai už ką sirgs kauniečiai, kai žais LR su CASK?

Comment

Parašė Meier
      O tai už ką sirgs kauniečiai, kai žais LR su CASK?
      Ir taip aisku

Comment

rimtai, tau dar klausimų kyla?

Comment

Tikrai bus tiek tokiu kurie bus uz ryta, tiek tokiu kurie uz CSKA.

Comment

ir liūdna ir gėda... kažkaip tokio grajaus iš ryto nesitikėjau

Comment

give me back my money

Comment

Olimpiacos 87 vs. 84 Unicaja, šis rezultatas parodo, kad D grupėje nėra nei aiškių favoritų, nei spėjamų autsaiderių.

euroleague.net:
                CSKA Moscow downed Lietuvos Rytas 48-66 in Group F, forcing a defensive record as 48 points is the least scored ever by a home team in Euroleague history.
                Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Dar viena rekorda Rytas pamuse. Matosi, kad per si sezona jie pasiruose rimtai isirasyti i Eurolygos istorija.

Comment

Didelė pastaba teisėjams, už neteisinga teisėjavima visų rungtynių metu ir ypač jų gale... Geda... Tikrai jautėsi šališkumas,o paskutinės sekundės man juoką sukėlė !

Comment

Be komentarų teisėjavimas...

Comment

Šiaip aš nepratęs keiktis, bet dabar negaliu susitaikyti nx su tuo eurolygos propogavimu prastumti turtingas valstybes į final four.......
                        BL matėsi akivaizdus barsos palaikymas, ir paskutinis metimas manau, kad net ir mano bobutei aiškus, kad su bauda nxxxxxxxxxx

Comment

Daugiau "fuck you referees" rėkaukim ir iš daiktų į veidus mėtykim, tai dar ne taip "į mūsų pusę" pašvilps... Suprantu, krepšinis - užvedantis sportas, bet kiek namie Ž rungtynių žaidžia, tiek amžinai išeinama iš ribų.

Comment

Tiksliau išveda nei išeinam

Comment

Parašė sanomiz
                              Daugiau "fuck you referees" rėkaukim ir iš daiktų į veidus mėtykim, tai dar ne taip "į mūsų pusę" pašvilps... Suprantu, krepšinis - užvedantis sportas, bet kiek namie Ž rungtynių žaidžia, tiek amžinai išeinama iš ribų.
                              Suprantu, kad tas rekimas nieko gero neduoda, bet teisejai patys SUPRANTA, kad blogai elgiasi. Labai jauciasi Ivanoviciaus itaka. Gincytinas epizodas ir teisejas iskart pasiziuri, ka Dusko rodo. Del paskutinio metimo turetu buti parasytas protestas.

Bet tokiu rungtyniu pirmo etapo pirmoje puseje labai pasigesdavau. Dabar bent idomu ziureti

Comment

Tokio tragiško teisėjavimo dar nebuvau matęs.
                                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Buvo ir tragiškesnio. Būdavo, kad laimėtas rungtynes sušikdavo.

Comment

Vakar smagiai juokiaus iš juokingo teisėjavimo Chelsea vs. Barselona. Pasirodo juokas gryžo bumerangu

Comment

na taip, vakar per futbolą ir aš juokiausi, bet šiandien .... gerai, kad aš bilietų negavau į halę, nes būčiau ir aš paleidęs ką nors i teisėjus ir dar būčiau baudos gavęs..........

Comment

Čia labai tinka :

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Hm... Halej, aisku, pakartojimo nemaciau, bet net ir be jo, ziurint perspektyva is priekio, buvo aiskiai matyti stumimas, bandytas padaryti kuo nekalciau, rankas iskelus i virsu ir tiesiu kunu. Ir teisejai ant to uzkibo. Tiksliau jau zinojo, kad uzkibs. Po kiekvieno neaiskaus epizodo teisejai nedare sprendimo, pries tai paziuredavo i Ivanoviciu ir tik tada nuspresdavo, Barcos naudai, aisku. "F you referee" vakar buvo pateisinamas. Oi pateisinamas...

Comment

Working...
                                          X