Olimpiacos 87 vs. 84 Unicaja, šis rezultatas parodo, kad D grupėje nėra nei aiškių favoritų, nei spėjamų autsaiderių.
euroleague.net:
CSKA Moscow downed Lietuvos Rytas 48-66 in Group F, forcing a defensive record as 48 points is the least scored ever by a home team in Euroleague history.
Didelė pastaba teisėjams, už neteisinga teisėjavima visų rungtynių metu ir ypač jų gale... Geda... Tikrai jautėsi šališkumas,o paskutinės sekundės man juoką sukėlė !
Šiaip aš nepratęs keiktis, bet dabar negaliu susitaikyti nx su tuo eurolygos propogavimu prastumti turtingas valstybes į final four.......
BL matėsi akivaizdus barsos palaikymas, ir paskutinis metimas manau, kad net ir mano bobutei aiškus, kad su bauda nxxxxxxxxxx
Daugiau "fuck you referees" rėkaukim ir iš daiktų į veidus mėtykim, tai dar ne taip "į mūsų pusę" pašvilps... Suprantu, krepšinis - užvedantis sportas, bet kiek namie Ž rungtynių žaidžia, tiek amžinai išeinama iš ribų.
Daugiau "fuck you referees" rėkaukim ir iš daiktų į veidus mėtykim, tai dar ne taip "į mūsų pusę" pašvilps... Suprantu, krepšinis - užvedantis sportas, bet kiek namie Ž rungtynių žaidžia, tiek amžinai išeinama iš ribų.
Suprantu, kad tas rekimas nieko gero neduoda, bet teisejai patys SUPRANTA, kad blogai elgiasi. Labai jauciasi Ivanoviciaus itaka. Gincytinas epizodas ir teisejas iskart pasiziuri, ka Dusko rodo. Del paskutinio metimo turetu buti parasytas protestas.
Bet tokiu rungtyniu pirmo etapo pirmoje puseje labai pasigesdavau. Dabar bent idomu ziureti
na taip, vakar per futbolą ir aš juokiausi, bet šiandien .... gerai, kad aš bilietų negavau į halę, nes būčiau ir aš paleidęs ką nors i teisėjus ir dar būčiau baudos gavęs..........
Hm... Halej, aisku, pakartojimo nemaciau, bet net ir be jo, ziurint perspektyva is priekio, buvo aiskiai matyti stumimas, bandytas padaryti kuo nekalciau, rankas iskelus i virsu ir tiesiu kunu. Ir teisejai ant to uzkibo. Tiksliau jau zinojo, kad uzkibs. Po kiekvieno neaiskaus epizodo teisejai nedare sprendimo, pries tai paziuredavo i Ivanoviciu ir tik tada nuspresdavo, Barcos naudai, aisku. "F you referee" vakar buvo pateisinamas. Oi pateisinamas...
Comment