Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

A tie du klubai jau užsitikrino teisę žaisti Top-16

Comment

Parašė farbrom
      A tie du klubai jau užsitikrino teisę žaisti Top-16
      Taip, nes tai vieninteles komandos kurios jau turi uztikrintai daugiau nei puse pergaliu is visu 14 rungtyniu, ir net pralaimejusios visas likusias rungtynes, jos tikrai nebus zemiau 5 vietos.

Comment

O žiūriu Žalgiriui reik šiandien būtinai laimėt. Negera padėtis lentelėj. Sudėtingėja Lietuvos komandų padėtis. Bet tai

Comment

Parašė farbrom
          O žiūriu Žalgiriui reik šiandien būtinai laimėt. Negera padėtis lentelėj. Sudėtingėja Lietuvos komandų padėtis. Bet tai
          Kodel gi? Viskas geriau nei gerai - kol kas antra vieta, o vistiek tikrai Zalgiris per ateinancias 5 rungtynes laimes bent 3 kartus, o to tikrai uzteks kad patekt i Top16, uztektu net ir vienos pergales. Nereikia noret perdaug. Uzteko kelis turus Lietuvos komandom pabut pirmose vietose...

Comment

Parašė Meier
            Yra sakoma, jog tobulėti reik pradėt nuo savęs. Aš pažymėjau, jog argumentas, jog vaikai eina į krepšinį ir todėl baisu skanduoti „žalia karvė“ yra nieko vertas, kai yra greta skanduojama „phunk you referee“.
            Manai, kad vaikai nemoka tokiu zodziu? Pazistu tokiu, kurie net mane ant keiskmazodziu uzvartytu. Man tai jokio skirtumo kas skanduojama, bet tada pats buvau rungtynee ir tikrai buvo didelis noras sumust teisejus.

Comment

Malonus straipsnis

http://www.nba.com/cavaliers/news/li...re_060111.html

Tik prie kaunieciu NBA pamirso prideti Marciulioni

Comment

Parašė joker
                Malonus straipsnis

http://www.nba.com/cavaliers/news/li...re_060111.html

Tik prie kaunieciu NBA pamirso prideti Marciulioni
                Cia gi tema apie Kauno aukstaugius, o Jasikevicius tik siaip paminetas kaip irgi NBA zaidziantis kaunietis. Tik prie Jasikeviciaus reikejo paminet ir Kleiza.

Comment

E.Cota „Žalgiryje“ nebežais

http://www.zalgiris.lt/?id=3&nid=2151

Comment

Parašė Hexen
                    E.Cota „Žalgiryje“ nebežais

http://www.zalgiris.lt/?id=3&nid=2151
                    Ziauru...

Comment

Man jau truksta zodziu, Zalgirio valdzia su savo tokiais poelgiais, mano manymu, sugadino visa Zalgirio sezona, is kurio as siais metais labai daug tikejausi... Nezinau tiesiog, tarkim ir nupirks naujus zaidejus, bet jie toli grazu bus nesusizaide. Ai, nu tiesiog truksta zodziu..

Comment

Parašė Aiwa
                        Man jau truksta zodziu, Zalgirio valdzia su savo tokiais poelgiais, mano manymu, sugadino visa Zalgirio sezona, is kurio as siais metais labai daug tikejausi... Nezinau tiesiog, tarkim ir nupirks naujus zaidejus, bet jie toli grazu bus nesusizaide. Ai, nu tiesiog truksta zodziu..
                        Ne "tarkim nupirks", o aiskiai parasyta "Į šių krepšininkų vietas bus ieškomi nauji žaidėjai." Primink, kada dabartiniai Zalgirio vadovai buvo panasiais dalykais sugadine sezona? Vat kad niekada. Jei atleido, vadinasi buvo uz ka ir jau yra numatyta pamaina, kuri tikrai iseis i nauda. I Top16 jau patekom, tad pora rungtyniu galima paaukoti.

Comment

Parašė Aiwa
                          Tai tu manai dar reikejo laikyti zaideja kuris atvirai sako f**k Sireika (man asmeniskai sake Cepeline, ta nakti kai ji pagavo policija), beto labai arogantiskas paskutiniu metu pasidare ir dar negana to blogai zaidzia ir nesistengia ka nors taisyti..

Pamirsk, tai jau ne tas Cota, kuris buvo pries 2 metus..

Comment

Parašė joker
                            Ne "tarkim nupirks", o aiskiai parasyta "Į šių krepšininkų vietas bus ieškomi nauji žaidėjai." Primink, kada dabartiniai Zalgirio vadovai buvo panasiais dalykais sugadine sezona? Vat kad niekada. Jei atleido, vadinasi buvo uz ka ir jau yra numatyta pamaina, kuri tikrai iseis i nauda. I Top16 jau patekom, tad pora rungtyniu galima paaukoti.
                            Na tikiuosi, kad nupirks ir neblogus. Taciau tokio kaip Pack'as, kazkaip nelabai noreciau komandoi matyt, o visi tik ir skleidzia gandus, kad jis sugris... Bet kuriuo atveju, manau, kad Ayuso ir Cota atleido toli grazu nelaiku, nes galvoju, jog nauji zaidejai nespes susizaisti

Comment

P.Morlende atmetė „Lietuvos ryto“ pasiūlymą
                              http://www.basketnews.lt/news-3745.h...ba06c6d1bdb746

Gaila butu visai nieko pasistiprinimas
                              http://vilnius-town.myminicity.com/ind

Comment

Parašė Aiwa
                                Nebesvaik kaip suprast sugadino visa sezona ??? taigi visa sezona lose litovcai ,o tie du tik skandino zalgiri ,gal ne taip ? tai va nesuprantu kuom cia sugadino zal valdyba ( tiksliau vienas Sabas) sezona.

Comment

Parašė Aiwa
                                  Na tikiuosi, kad nupirks ir neblogus. Taciau tokio kaip Pack'as, kazkaip nelabai noreciau komandoi matyt, o visi tik ir skleidzia gandus, kad jis sugris... Bet kuriuo atveju, manau, kad Ayuso ir Cota atleido toli grazu nelaiku, nes galvoju, jog nauji zaidejai nespes susizaisti
                                  Cota turejo atleisti jau savaites pradzioje, taciau valdyba susirinko tik vakar. O Ayuso niekas neatleido, jis pats pasiprase.
                                  Siaip tai Cota jau turejo ismesti po rungtyniu su Olimpija, taciau suteike jam dar viena sansa, kuriuo jis nepasinaudojo.

Comment

Parašė joker
                                    Cota turejo atleisti jau savaites pradzioje, taciau valdyba susirinko tik vakar. O Ayuso niekas neatleido, jis pats pasiprase.
                                    Siaip tai Cota jau turejo ismesti po rungtyniu su Olimpija, taciau suteike jam dar viena sansa, kuriuo jis nepasinaudojo.
                                    Eilini kart isitikinau koks loxas yra Navikauskas... Apmaudu kad toksai zmogus dar ilgai tunos viename auksciausiu postu Zalgirio valdyboj...

Comment

Parašė kaunaz
                                      Eilini kart isitikinau koks loxas yra Navikauskas... Apmaudu kad toksai zmogus dar ilgai tunos viename auksciausiu postu Zalgirio valdyboj...
                                      Gerai, kad turim tokį protingą veikėją čia mūsų forume!

Comment

Parašė kaunaz
                                        Gal galetum pakomentuoti, kodel taip manai? Nepritari Cotos ir Kelio atleidimui? Jei taip, tai kodel?

Comment

Nu atleist Cota del prasto zaidimo galima buvo, bet kam dar ant jo varyt ir svaigt apie tai kaip jis nesutaria su komanda ir t.t., pan. nesamones. Akivaizdu, kad Sireika Cotos ziauriai nemego. Nepaisant Cotos prastos asmenines statistikos, jo prastas zaidimas nei kiek blogai neatsiliepe komandos rezultatams, netgi jis rungtynese su Olimpia sumete 2 lemiamus metimus. Be to dabar nieko gero nera kuo galima butu pakeist Cota, visi geri zaidejai turi kontraktus. Ir dar juk nesenai komanda paliko Ayuso, dabar dar Cota... Panasu i komandos byrejima.
                                          O kaip ten su tuo Keliu? Ka ji is vis atleido, ar tik is Zalgirio issiunte atgal i dublerius? Del Kelio tai dar vienas apuokiskas Rutkausko ir Sireikos sprendimas i komanda paimt zalia Keli, o ne metais vyresnis, daug daugiau patirties turinti, fiziskai stipresni ir labiausia pasirengusi zaist, bei jau pribrendus laikui pratint prie Eurolygos - Kalnieti...
                                          O del Cotos tai lyg jau yra jo pamaina, bet as smarkiai abejoju ar naujasis izaidejas bus geriau nei Cota. Be to tada jau senai reikejo ismest Gineviciu, o vietoj jo paimt Gusta.

Comment

Working...
                                          X