kaunaz, nepagalvoji, kad dabar stipriai žemini Žalgirio gerbėjų vardą?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
kaunaz: pats loši kašį? sėkla savo malonumui, bet mėgėjų lygoj žaidžia. Tai manau, jis daugiau žino apie kašį negu tu apie tinklinį.
p.s. koks skirtumas kada pradedi domėtis?
Jei aš tik nuo praėjusio sezono pradėjau sirgti už Lietuvos Telekomą, tai tipo dabar aš jau negaliu būt sirgalius ir fanas? ar kaip suprast?P.
Comment
-
Parašė vapkaunaz: pats loši kašį? sėkla savo malonumui, bet mėgėjų lygoj žaidžia. Tai manau, jis daugiau žino apie kašį negu tu apie tinklinį.
p.s. koks skirtumas kada pradedi domėtis?
Jei aš tik nuo praėjusio sezono pradėjau sirgti už Lietuvos Telekomą, tai tipo dabar aš jau negaliu būt sirgalius ir fanas? ar kaip suprast?
Aisku gali but ir gerai darai jei esi telekomo fanas, bet nereikia vaidint kazkokio dydvyrio ir lyst i prima plana kaip tas idiotas daro.
Comment
-
Žalgiris yra gerai, L.Rytas - dar geriau !Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment
-
Parašė techkaunaz gerai sako. Pvz netikiu, kad kos Edd dziaugiasi zalgirio pergalem.
Jei tau idomu kuo as tikiu - tai pavyzdziui as tikiu, kad kaunaz ir tech kada nors uzaugs. Nors visgi kai kurie uzauga fiziskai, bet mastymas islieka tas pats.
Comment
-
Nenoriu as cia nieko izeisti ar kitaip uzkabinti, todel snekesiu apstrakciai. Manau, kad butent del tokiu pasisakymu/elgesio po to zmones ir susidaro nuomone apie miestus/gyvenvietes is kuriu jie yra. Pvz.: kad Kaune, Panevezyje, Siauliuose ir pan. vieni muzykai ir nepraustaburniai chuliganai gyvena. O didziajai daliai anglu, vokieciu ir t.t visa musu valstybe taip atrodo. Asmeniskai man tai geda del tokiu ir panasiu mano krastieciu pasisakymu, kurie tikrai neirodo, kad ju teiginiai yra teisingi... greiciau priesingai. Po to uzsieni kur nors nuvaziaves pasakai is kur esi, tai visi jau pasiruosia, nes zino ko is Lietuvaiciu galima tiketis, o tau tik raudonuot reikia uz tuos savo krasto 'didvyrius'. Taip ir su miestais visomis komandosmis ir pan. Gerbkit kitus ir tave pati gerbs
P.S. Ir isvis is kur ta neapykanta varzovams. As nors ir su uzsienio komanda zaidzia rytas zalgiris ar kas nors jei jin jau ir 8k. laimejus pries musiskius nejauciu jokios neapykantos jiems ir nekeikiu ziadeju kurie mums imeta paskutine sekunde ar pan. (nors nesakau, kad neisprusta kieksmazodis , bet tikrai ne ant zaidejo ar komandos). O kai dar nekencia savo salies komandos kaip didziausio prieso tai nzn cia jau sakyciau kaip ir nenormalu...
Comment
-
Jei tau idomu kuo as tikiu - tai pavyzdziui as tikiu, kad kaunaz ir tech kada nors uzaugs. Nors visgi kai kurie uzauga fiziskai, bet mastymas islieka tas pats.
As manau, kad tau reiktu uzaugti ir pradeti gerbti kitokia nuomuone turincius zmones. As tai nesakau, kad va jus palaikot ryta, del to esat idiotai.
Parašė KarmanscikKaunaz jau geriau patiletum,paziurek i Zalgirio fanus:puse atrodo kaip moksliukai ateinantys palaikyti savu matematikos olimpiadoje.Kita puse as patyliu,is aplinkiniu kauno kaimu.O tai kad sekla yra tarp rinktines fanu tu nieko nepakeisi
Beje, tie "moksliukai" yra vieni geriausiu fanu Europoje. O pabaigoje, paprasysiu parodyti matematikos olimpiada, kurioje taip stipriai balejinama. aciu.
Comment
-
Parašė EddKai zaidzia Zalgiris Eurolygoj as visada ji palaikau ir dziaugiuosi kai jis laimi. O kuo tu tiki/netiki man visiskai neidomu.
neapgaudinekit saves - Paksas, Sustauskas, Daktaras, Abonentas - visi jie lietuviai, ir ka? nuo to jie mano akyse geresni pasidare, as juos turi labai slovinti kiekviena karta kai su uzsienieciu sneku.
Comment
-
Parašė kaunazKaip manai, ar daug pvz. Machesterio futbolo fanu dziaugiasi Londono Chelsea pergalemis UEFA Champions League?
Bet 95 procento tokiu fanu hobis yra: kasdien po 20 pintu alaus isgerti; savaitgaliais jie megsta i siena su galva padauzyti (arba kartais, gatve einancio su netinkamos spalvos marskineliais dantukus praretinti); pietu metu, snapso gurkstelti, su zmona; na ir aisku viena karta vidurdieni per savaite nusigerti tiek, kad draugai arba policija kojomis i prieki is pub'o isnesa (cia blogesniu komandu fanai, geresniu is pub'o isnesami du kartus per savaite, nes europos taures arba Anglijos taures varzybos prisideda)
... tikiuosi supratai, ka as tau norejau pasakyti....
Comment
-
Del kitos komandos nekentimo/nemegimo kitus vadinti mazvaikiais/nesuaugusiais, galima vadinti tik vienu atveju - jei tas nemegimas be preteksto. Tokius dalykus rasantys kaip "nemegstu, nes grybu komanda, nes tas ir anas ne miestas ir bla bla bla" tikrai nusipelno buti taip isvadinti, bet jei nemegimas motyvuotas, tai prie ko cia nesuaugimas? Vilniuje serganciu uz Zalgiri ir nemegstanciu Ryto yra del vienos priezasties - vadybos ir nesvariu darbeliu, rasliavu. Del kokios kitos priezasties vilnietis turetu nemegti savo miesto komandos? O kodel kaunietis turetu nemegti Zalgirio ir palaikyti Ryta? Tokiu nera. Nes tam tiesiog nera jokiu priezasciu. Dabar yra 2 rusys kaunieciu nemegstanciu Ryto: "Siaip", nes jie is Vilniaus ir panasiai, tokius galima vadinti kaip nori ir nemegstantys konkreciai del vadybos, uzkulsiniu darbeliu ir t.t. tokie kaip kaunaz, tech, liutass, joker, as ir t.t. Ka ponas Edd, mato "nesubrendelisko" Rytui linkejime nesekmes, del jau anksciau vardintu ir vardintu priezasciu? Kai zmogui spjaudo i veida, jis uz tai padekoja?
Comment
Comment