Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

jo pagarba Saboniui!!!!!!!!!!!!!

Comment

Sabas...

Comment

As tai nesupratau kodel tech pradejo rankioti citatas "perliukus" is kitu forumu. Juk galima nemaziau tokiu perliuku surinkti ir is zalgirio gerbeju puses. Be to man atrodo, kad ir siame forume uztenka "perliuku", pavyzdziu galetu buti, kad ir aMariux komentaras. Jei jau taip norit galiu ir as ideti citata:
        Incidentas. Po mačo iš aikštės einančius "Lietuvos ryto" komandos narius Kauno ekipos gerbėjai apmėtė įvairiausiais daiktais.
        Per šį incidentą nukentėjo Vilniaus klubo gydytojas Audrius Gocentas, kuriam iš tribūnų sviestas aštrus daiktas prakirto galvą.

Comment

Edd:
          Cia kelintu metu ivykiiai? Jus ne sis sestadieni tai ivyko turbut?! O ryto senojoj arenoj, vienose rungtynese 2003 metais ryto sirgaliai Kazeviciui ir dar kazkuriam zaidejui alaus ant galvos buvo uzpyle.

Comment

Gal baikit šituos pasipešiojimus. Net prieita prie to, kokios komandos sirgaliai geresni
            Mano galerija Flickr'yje

Comment

Incidentas. Po mačo iš aikštės einančius "Lietuvos ryto" komandos narius Kauno ekipos gerbėjai apmėtė įvairiausiais daiktais.
              Per šį incidentą nukentėjo Vilniaus klubo gydytojas Audrius Gocentas, kuriam iš tribūnų sviestas aštrus daiktas prakirto galvą.
              Eilini karta komsomolke meluoja. Po finalines sirenos i aikste buvo mesta daugybe i rulonelius susuktu popieriniu juostu (naudojamos kasos aparatuose). Taip, Gocentas pasipainiojo ne vietoje ir viena juosta pataike jam i galva, taciau koks dar galvos prakirtimas? Ten gi ne astrus daiktas, o mazas popieriaus rulonelis.

Beje, tokios pacios juostos buna metomos i aikste ir po ryto eurolygos rungtyniu zymense.

Comment

Mano galva, daugiau nei drąsu teigt nemačius Gocento galvos, kad yra priešingai, nei rašo LRytas.

Comment

Parašė Meier
                  Mano galva, daugiau nei drąsu teigt nemačius Gocento galvos, kad yra priešingai, nei rašo LRytas.
                  mano galva daugiau nei drasu tiket lietuvos rytu

Comment

Parašė Edd
                    As tai nesupratau kodel tech pradejo rankioti citatas "perliukus" is kitu forumu. Juk galima nemaziau tokiu perliuku surinkti ir is zalgirio gerbeju puses. Be to man atrodo, kad ir siame forume uztenka "perliuku", pavyzdziu galetu buti, kad ir aMariux komentaras. Jei jau taip norit galiu ir as ideti citata:
                    O kuo tau jie nepatinka? Nelinksmi?

Comment

Parašė Meier
                      Vienas zurnalistas mate ta momenta, kai Gocentui i galva pataike juosta. Apie tai jis man pasake jau sestadieni, taciau jokiu suzeidimu neminejo. Gal todel, kad ju paprasciausiai nebuvo? Prakirstos kaktos nepamate nei vienas Haleje buves zmogus, nepamate daugybe kameru, net du komtiesos fotografai, nepamate po rungtyniu prie autobuso komandos lauke rytfaniai. Gal visi akli buvo?

Comment

Gerai, kad žalfaniai taip susirūpino Gocento galva...

Comment

Parašė Meier
                          Gerai, kad žalfaniai taip susirūpino Gocento galva...
                          Ne ne... Susirupinta Vainausko laikrastuko skleidziama tiesa... Ar tik nebus ta tiesa eilini karta melas? Zalgiris si karta laimejo, ka gi galima parasyti apie komanda? Tad rasoma apie Kauno publika...

Comment

Parašė tech
                            O kuo tau jie nepatinka? Nelinksmi?
                            Linksmi, bet tavo komentarai dar linksmesni, todel as vietoj citatu is kitu forumu noreciau daugiau isgirsti tavo pasisakymu.

O Lrytas be abejo, kad melavo. Kita karta parasys, kad zalgirio sirgaliai papjove Gocenta.

Comment

Parašė Edd
                              Linksmi, bet tavo komentarai dar linksmesni, todel as vietoj citatu is kitu forumu noreciau daugiau isgirsti tavo pasisakymu.

O Lrytas be abejo, kad melavo. Kita karta parasys, kad zalgirio sirgaliai papjove Gocenta.
                              Man tavo linksmesni. Kuris mano komentaras tau buvo labai linksmas? Prasau pacituoti.

Ko tu ta geju vainauska taip gini? Jis tau pinigus moka? reketuoja ?

Comment

Gerai, kad yra žmonės, kurie pasako tikrąją tiesą! Jei vien skaityčiau LRytą ir neužeičiau čia, kiek erezijų prisiskaityčiau! Thnx dudes

Comment

Sianakt Lakers sutriuskino Mavericks 22 taskais, o Lakers lyderis Kobe Bryantas pelne net 62 taskus per 32 minutes.

Comment

A. Sabonis baigia krepšininko karjerą

Comment

Parašė tech

Ko tu ta geju vainauska taip gini? Jis tau pinigus moka? reketuoja ?
                                      Iš kur žinai, kad jis gėjus?

Comment

http://acb.com/redaccion.php?id=28482

Straipsnis apie "Lietuvos ryta".
                                        Kam idomu pasinaudokit kokiu on-line verteju is ispanu i anglu kalba.

P.S. Ir iskur ispanai tiek daug zino?

Comment

Kažkaip išeina ir be vertėjo suprasti
                                          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Working...
                                          X