Teisėjai klaidas darė dėl dūdų cypimo. Dėl tos pačios priežasties Žalgiriui nekrito.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė k0fis Rodyti pranešimąAr jūs suprantat, jei vis dėl to eurolyga išsiaiškintų, kad nupirktas LKL finalas, ir rytuj ir Žalgiriui būtų nepyragai. O gal ir visa eurolyga nupirkta?
Comment
-
Gerai Žalgiris žaidė. Bet nepasisekė šįsyk. Nieko tokio. Bet šnekos apie kažkokias nupirktas varžybas - nesąmonė, tai tik noras Romanovui pasipiarint ir skandaliuką sukelt. Deja, fanai kai kurie ima patikėt net neįmanomais dalykais.
Kiekvienu atveju, Rytą su pergale Su pergale ir Lietuvą. Kitimet dvi komandas Eurolygoj turėsimTik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimąteiseju sow, gali papirkt treneri - trenerio nera, zaideju nepapirksi, kas lieka? - teisejai! Zemo lygio komanda - rytasAš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė praetor Rodyti pranešimąGerai Žalgiris žaidė. Bet nepasisekė šįsyk. Nieko tokio. Bet šnekos apie kažkokias nupirktas varžybas - nesąmonė, tai tik noras Romanovui pasipiarint ir skandaliuką sukelt. Deja, fanai kai kurie ima patikėt net neįmanomais dalykais.
Kiekvienu atveju, Rytą su pergale Su pergale ir Lietuvą. Kitimet dvi komandas Eurolygoj turėsimKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąvisam krepšiniui būtų į naudą, jeigu esant susitarimui abi komandas išbanintų iš eurolygos, būtų gera pamoka
tipiškas lietuviškas požiūris, jei mums blogai tai ir kitiems tegul būna blogai, o beja žalgirio fanų "dumavuškės" kartais nepataikė į niekuo dėtus žmones?
Comment
-
Jeigu parduota serija, tai ar Maskoliūnas nuimtas, nes pardavinėjo rungtynes? Ar nuimtas tam, kad sėkmingai įvykdyti sandorį?
Ir kas kaltesnis, ar tas, kuris parduoda, ar kuris perka? Ir jeigu yra įrodymai apie siūlymą susitarti, kodėl nepateikiami faktai? Ypač jei Romanovas dedasi tokiu fair play propaguotoju. Sėkmės aiškinantis.
Comment
-
Rezultatyvūs perdavimai: „Lietuvos rytas“ 10 – „Žalgiris“ 4
Klaidos: „Lietuvos rytas“ 9 – „Žalgiris“ 18
Atsiprašau, bet su tiek klaidų sakyt, kad nupirkta... Tik lentą laimėjo Žal dideliu skirtumu.
Per žinias ką tik rodė Romanovo komentarą apie rungtynes. Šnekėjo ne apie rungtynes, o kaip visada: "jums turi būt gėda... ". Apstūmė žurnalistus, kurie, anot jo, prisidėjo prie ryto pergalės.
"Sunku man šnekėti ir matyti, kad eilinį kartą Lietuvą apvogė. Šitiem žmonėms nėra nei vertybių, nei "Žalgirio", - pasakė V.Romanovas, nesukonkretinęs, ką turi omenyje.
basketzonePaskutinis taisė dainiauskas; 2010.05.24, 22:54.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąšiaip iš esmės trenerio nuėmimas vidurį finalų yra iš kosmoso srities ir keliantis laabai daug įtarimų. na tik rytfaniams nėra tų problemų, nes jų komandėlė vos išsikapstė prieš laužomą iš vidaus Žalgirį be trenerių
Iš pradžių visi ūžia fanai ant Romanovo, kai nebeįdomu ant jo varyt, pradeda tikėt paties Romanovo kliedesiais ir varyt ant RytoTik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Na žinokit tokių pasų kaip šiandien gyvenime nebuvau matęs... Kas antrą ataką mūsiškiai nepagaudavo kamuolio arba pagaudavo, bet iškart netikėtai išspūsdavo... Apie teisėjų priedus nekalbu, nors vis gi labiausiai man įstrigo mūsiškių žaidimas... Visiškai jokios motyvacijos nemačiau, o tos klaidos iš šono atrodė sunkiai suvokiamosMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Keliu kepurę prieš Žalgirio krepšininkus - šiandien turėjo žaisti, kaip dievai, kad įveiktų priešininkus, žiūrovų spaudimą, teisėjus ir... kvailą komandos savininką, prieš lemiamas kovas palikusį savo armiją be generolų - o jie kovėsi. Bet kareiviai savo entuziazmu gali laimėti vieną kitą mūšį, tačiau karo, deja, ne. Šiandien Žalgirio žaidėjams aiškiai pritrūko ne parako, o paprasčiausios psichologinės paramos, kad įveikti visus šiuos faktorius - jie man atrodė išduoti ir palikti...
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ tokių minčių irgi buvo. o tai tiesus kelias į komandos pralaimėjimąKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąPrasideda... Kai Kaunas pralaimi, tai jau viskas papirkta
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąKai rytas laimi, visada Žalgirio fanai fantazuoja taip?
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąKai Rytas pralaimi jo fanai tikrai nefantazuoja apie nupirktas rungtynes
Comment
Comment