Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

kitais metais zais ...... rytas, ......faniai sakys, oi koks turnyras, geriau uz bbl ir eurrocup. Apie EL irgi pradzioje sake, oi kokia prasta lyga, o paskui patys nusizemina seiles pakabine sulinde iki skrandzio troksta zaisti EL.

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą
      kitais metais zais ...... rytas, ......faniai sakys, oi koks turnyras, geriau uz bbl ir eurrocup. Apie EL irgi pradzioje sake, oi kokia prasta lyga, o paskui patys nusizemina seiles pakabine sulinde iki skrandzio troksta zaisti EL.
      Nesu koks rytfanis, tiesiog manau, kad ekstarybiniai turnyrai nereikalingi ir tiek...
      Sakysiu tą patį jei ir LR ten sugalvos žaisti. Tikiuosi jiems užteks proto to nedaryti.

Comment

VTB kiek zinau didziausia motyvacija zaisti yra pinigai, kurie palyginti tikrai nemazi..

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą
          Juk Vilnius tai- "rusų miestas", viskas tvarkoj, o štai Kaunas - juk pats lietuviškiausias ir visoks koks -iausias Miestas, vos ne Sovietų sąjungos griovėjas
          www.lt-lv-forum.org/

Comment

Pažiūrim kas bankelyje dirba: vienas SSRS URM pradirbęs 1979-1992 Australijoj ir UK, kitas sovietiniais laikais tarptautinius santykius baigęs, dar kitas vidaus politinių problemų redaktorius 88-91. O žiūrovas rusiškas Rumsfeldo atitikmuo. Back to the USSR. Tik nepamirškit pralošt vyresniajam broliui, nes kažkaip nepatogu.

Comment

Tik paklaust noriu.. Jum su galvom viskas tvarkoj? Kad rusai organizuoja tai jau reiškia blogai? Ar jum geriau latvius ir estus mokint lošt kašę nei lošt prieš ryškiai aukštesnio lygio komandas?

Comment

Parašė edvvis Rodyti pranešimą
                Tik paklaust noriu.. Jum su galvom viskas tvarkoj? Kad rusai organizuoja tai jau reiškia blogai? Ar jum geriau latvius ir estus mokint lošt kašę nei lošt prieš ryškiai aukštesnio lygio komandas?
                Čia kai kuriems tas krepšinis iš vis nerūpi, neturi ką veikti gyvenime tai reikia kažkaip save realizuot.
                Flickr

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                  Čia kai kuriems tas krepšinis iš vis nerūpi, neturi ką veikti gyvenime tai reikia kažkaip save realizuot.
                  Atsiprašau, kad neišsirengiu iki pusės, nestaugiu kaip gyvulys tribūnoj ir nepučiu dūdos.

Comment

Parašė rat Rodyti pranešimą
                    Atsiprašau, kad neišsirengiu iki pusės, nestaugiu kaip gyvulys tribūnoj ir nepučiu dūdos.
                    Jeigu neįdomu krepšinis tai ir nediskutuok šitoje temoje, o jeigu reikia ,,išsikraut'', susikurt kokią naują temą, kas dirbo kokiame banke ir varyk.
                    Flickr

Comment

oranger, kuom Rusijos organizuojami sporto renginiai yra žalingi Lietuvai ?? Pagrįsk, nes nelabai suprantu, tiesą sakant. Nejaugi okupacija kvepia ? Ar lietuviška propaganda jau smegenis suspaudė tiek, kad nieko kito ir nematai, kaip tik Rusijos organizuojamą samokslą Lietuvos atvžilgiu ?

Comment

Saboniui antras labai didelis, labai riebus minusas. Po truputį dingsta pagarba jam...
                        Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

ir už ką gi?

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                            ir už ką gi?

A.Sabonis: „Didžiausia dovana, kurią gavau iš gyvenimo, yra tai, kad mano vaikai gyvena ne Lietuvoje“

Galvojau tik jaunoji mūsų karta pamiršta, už ką mūsų protėviai daugel metų kovojo... Liūdna.

Comment

/\
                              paskaityk visa straipsni. Pavadinime tik istrauka is konteksto!!
                              Gana jau zurnalistai is to burbula ispute taip pavadine straipsni.

Comment

Parašė GediminasJa Rodyti pranešimą
                                /\
                                paskaityk visa straipsni. Pavadinime tik istrauka is konteksto!!
                                Gana jau zurnalistai is to burbula ispute taip pavadine straipsni.
                                Skaičiau. Atsakymas į klausimą aiškus buvo, nebent imtų Sabas ir paneigtų, kad žodžiai ne tokie buvo ir žurnaliūgos iškreipė iš konteksto.

Comment

o tu noretum kad tavo sunaus ateiti nusprestu tauta? kad vaikam butu daromas spaudimas del tevo..?

Comment

Parašė GediminasJa Rodyti pranešimą
                                    o tu noretum kad tavo sunaus ateiti nusprestu tauta? kad vaikam butu daromas spaudimas del tevo..?
                                    Čia kiekvieno asmeninė nuomonė, ar būtų daromas tas spaudimas ar ne, tiesiog faktas tas, kad Sabas ilgus metus garsino Lietuvą, o dabar tokius žodžius skaldo visai Lietuvai žurnalistams, ir mano nuomone rodo nepagarbą jai, tad, ar ne geriau būtų buvę patylėti? Toks vaizdas, kad jis ten pusgirtis interviu davė, gal su ruskeliais pašventė.

Comment

Parašė Tiesiog_as Rodyti pranešimą
                                      oranger, kuom Rusijos organizuojami sporto renginiai yra žalingi Lietuvai ?? Pagrįsk, nes nelabai suprantu, tiesą sakant. Nejaugi okupacija kvepia ? Ar lietuviška propaganda jau smegenis suspaudė tiek, kad nieko kito ir nematai, kaip tik Rusijos organizuojamą samokslą Lietuvos atvžilgiu ?
                                      Nežiūrėjai gal VTB finalo ketverto varžybų. Buvo labai gerai parodytas vienas dalykas: ko negali pinigai, tą gali dideli pinigai. Šiuo atveju man labai užkliuvo, kai pristatant komandas ir šnekant tam žmogeliui dažnai viskas buvo pasakoma rusiškai, o paskui(net nevisada) lietuviškai. Manau vien to užtenka, kuo žalingi. Finalo ketvertas vyksta Kaune, bet kieno pinigai, to taisyklės, rusų sugalvota lyga, dauguma komandų iš Rusijos, tai pristatymuose pagrinde vyrauja rusų kalba. Tai man labai nepatiko.
                                      http://www.efoto.lt/user/29794/nuotraukos

Comment

Parašė vizas Rodyti pranešimą
                                        Čia kiekvieno asmeninė nuomonė, ar būtų daromas tas spaudimas ar ne, tiesiog faktas tas, kad Sabas ilgus metus garsino Lietuvą, o dabar tokius žodžius skaldo visai Lietuvai žurnalistams, ir mano nuomone rodo nepagarbą jai, tad, ar ne geriau būtų buvę patylėti? Toks vaizdas, kad jis ten pusgirtis interviu davė, gal su ruskeliais pašventė.
                                        pirmas dalykas tai sis interviu duotas ne lietuviams zurnalistams o rusam. ir kodel sabas turi laikyti liezuvi uz dantu ir nesakyti to ka galvoja? tam kad tokie zmones kaip tu ji neteisingai suprastu..?

Comment

/\ tai užkliuvo ir man, bet žiūriu čia pilna hyperjautrių šiuo klausimu. ir be reikalo rusai mūsų nei ims, nei paims, miegokit ramiai

Comment

Working...
                                          X