kitais metais zais ...... rytas, ......faniai sakys, oi koks turnyras, geriau uz bbl ir eurrocup. Apie EL irgi pradzioje sake, oi kokia prasta lyga, o paskui patys nusizemina seiles pakabine sulinde iki skrandzio troksta zaisti EL.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąkitais metais zais ...... rytas, ......faniai sakys, oi koks turnyras, geriau uz bbl ir eurrocup. Apie EL irgi pradzioje sake, oi kokia prasta lyga, o paskui patys nusizemina seiles pakabine sulinde iki skrandzio troksta zaisti EL.
Sakysiu tą patį jei ir LR ten sugalvos žaisti. Tikiuosi jiems užteks proto to nedaryti.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąkitais metais zais ...... rytas, ......faniai sakys, oi koks turnyras, geriau uz bbl ir eurrocup. Apie EL irgi pradzioje sake, oi kokia prasta lyga, o paskui patys nusizemina seiles pakabine sulinde iki skrandzio troksta zaisti EL.
Comment
-
Pažiūrim kas bankelyje dirba: vienas SSRS URM pradirbęs 1979-1992 Australijoj ir UK, kitas sovietiniais laikais tarptautinius santykius baigęs, dar kitas vidaus politinių problemų redaktorius 88-91. O žiūrovas rusiškas Rumsfeldo atitikmuo. Back to the USSR. Tik nepamirškit pralošt vyresniajam broliui, nes kažkaip nepatogu.
Comment
-
Parašė edvvis Rodyti pranešimąTik paklaust noriu.. Jum su galvom viskas tvarkoj? Kad rusai organizuoja tai jau reiškia blogai? Ar jum geriau latvius ir estus mokint lošt kašę nei lošt prieš ryškiai aukštesnio lygio komandas?
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąČia kai kuriems tas krepšinis iš vis nerūpi, neturi ką veikti gyvenime tai reikia kažkaip save realizuot.
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąAtsiprašau, kad neišsirengiu iki pusės, nestaugiu kaip gyvulys tribūnoj ir nepučiu dūdos.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąir už ką gi?
A.Sabonis: „Didžiausia dovana, kurią gavau iš gyvenimo, yra tai, kad mano vaikai gyvena ne Lietuvoje“
Galvojau tik jaunoji mūsų karta pamiršta, už ką mūsų protėviai daugel metų kovojo... Liūdna.Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė GediminasJa Rodyti pranešimą/\
paskaityk visa straipsni. Pavadinime tik istrauka is konteksto!!
Gana jau zurnalistai is to burbula ispute taip pavadine straipsni.Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė GediminasJa Rodyti pranešimąo tu noretum kad tavo sunaus ateiti nusprestu tauta? kad vaikam butu daromas spaudimas del tevo..?Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė Tiesiog_as Rodyti pranešimąoranger, kuom Rusijos organizuojami sporto renginiai yra žalingi Lietuvai ?? Pagrįsk, nes nelabai suprantu, tiesą sakant. Nejaugi okupacija kvepia ? Ar lietuviška propaganda jau smegenis suspaudė tiek, kad nieko kito ir nematai, kaip tik Rusijos organizuojamą samokslą Lietuvos atvžilgiu ?
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąČia kiekvieno asmeninė nuomonė, ar būtų daromas tas spaudimas ar ne, tiesiog faktas tas, kad Sabas ilgus metus garsino Lietuvą, o dabar tokius žodžius skaldo visai Lietuvai žurnalistams, ir mano nuomone rodo nepagarbą jai, tad, ar ne geriau būtų buvę patylėti? Toks vaizdas, kad jis ten pusgirtis interviu davė, gal su ruskeliais pašventė.
Comment
Comment